Flyktingar till väst är ett vapen från maktens män

Allt för att försvaga Europas stater. Ledartröjan har filantropen och valutaspekulanten Georg Soros som har EU i sin hand, till skillnad från Valdimir Putin.
EU tvingades av rädsla för högerpartiers framgång försöka stoppa massmigrationen från Mena länder, genom att muta Turkiets Erdogan med miljarder för att han skall hålla gränsen stängd för medborgare i Syrien, som vill till Europa för ett bättre liv.

Samtidigt som EU låter Soros gå ut och in med sin mångkulturella gärning. Hans förmögenhet är bl.a är finansierat av svenska skattebetalare i spåren på hans aggressiva valutaspekulation under 1992, som fick kronan att sjunka som en sten. Hans organisation Open Society Foundation syftar till att ”få européer att acceptera migranter och gränsernas försvinnande”, där vänsterliberala kommissionärer och parlamentariker är hans bästa vänner, inte minst unga kvinnor, som har stor fallenhet för maktens män.

Visa källbilden
Bild. word.press.com

”George Soros försökte att påverka det ukrainska valet genom finansiella bidrag till den orangea revolutionen i Ukraina 2004 liksom till proteströrelsen mot den dåvarande presidenten Viktor Janukovytj, något som kulminerade i våldsamheter i februari 2014 och presidentens avgång.”
Soros är nu EU:s ivrigaste påhejare av sanktioner mot Ryssland. https://sv.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Precis som förväntat höjde Erdogan priset för sina insatser. Marocko följde efter för att bli gränsvakt för främst Afrikas unga män, som hade hjärnkoll på vilket land som det lönade sig bäst att ha som mål. Sveriges humanitära fyr lyste i hela världen, precis som UD och Soros ville.

Att FN med EU i stället för mutor skulle ändra på asyllagen kommer inte på fråga, för då skulle Soros med hans bröders planer för deras gränslösa världsherravälde stanna upp. Riktiga flyktingar ingick inte i kalkylen och absolut inte de som har liknande kultur och värderingar som värdlandet.

Därför är det nu ett stort jämmer från skribenter med invandrarbakgrund från Mena länder om hur väl dagens flyktingar blir mottagna till skillnad från deras mottagande.
Vilket är ett stort skämt, som statsmedia iscensätter. Tillgång till hela välfärdspaketet med råge, nästan gratis tand-och sjukvård, bostad, skola, utbildning, pensioner, förturer inklusive drösvis med miljoner till integreringsprojekt till invandrare som varken vill eller har skyldighet att inlemma sig i samhället. Vars söner och bröder har förvandlat landet till ett av världens farligaste och Nordens fattigaste. Därför kan flyktingar från Ukarina tveka om Sverige som värdland. Somalier har redan visat sin kapacitet i trakasserier mot ukrainska kvinnor på ett flyktingboende.

Just nu råder stor mottagningseufori, men den brukar avta, när vardagen och reportagen sinar om deras altruism, som gör detsamma. För en gång skull tycke jag att Anders Ygemans varningar och statsministerns återhållsamhet jämfört med 2015 är helt rätt. Eller kanske är det snarare oro för att Sverige inte skall kunna fortsätta med sitt rekord i kvotflyktingar från Mena länder och Somalia?

Bildresultat för flyktingar från mena länder 2015
Bild; europaportalen.se Flyktingar 2015, unga män

När den goda moralen skall betalas, då brukar den avta betänkligt och skulle den ske ur egen ficka då är risken stor att den får ett abrupt slut.

Nu pågår fredsförhandlingar i Turkiet och vi får innerligt hoppas att båda sidor signerar ett fredsavtal. Jag tror till skillnad från migrantvågen under 2015 att dagens flyktingar vill återvända hem och återuppbygga sitt land.

5 tankar kring ”Flyktingar till väst är ett vapen från maktens män

 1. Var är alla batikhäxor nu?

  Ja, så först importeras våldtäktsmän, mördare, islamister och IS-krigare utan några som helst gränser.

  Ska riktiga flyktingar, i form av kvinnor och barn, tvingas leva i samma svenska skitsamhälle som dessa importerade våldtäktsmän och mördare?

  Vad skulle kunna gå fel?

  Ur askan i elden.

 2. Det många inte verkar förstå är att invandring, flyktingströmmar och smuggling av människor både trafficking men även invandring är en miljonindustri. Där mörka krafter finns i bakgrunden och tjänar väldigt stora pengar. Kan nästan lova, utan att kunna bevisa, att Soros tjänar pengar på invandring men även på den mera ljuskänsliga smugglingen med. Men detta är svårare att bevisa, men en person som han vill bara tjäna pengar på vad bryr han sig inte om. Allt handlar om pengar och makt.

  1. Jag håller med han intervjuades av statsradio här i Sverige och hans turliga flykt undan nazisterna gav honom en något annorlunda inställning till moral och han sade ganska klart att pengar är det som räknas för honom och räkna kan han och i begreppet räkna finns det ju som bekant fler komponenter och moral ingår inte i någon av hans kalkyler

  2. Tack för en ny reflektion som jag inte har tänkt på, men givetvis finns det mäktiga män bakom människosmugglarna som fyller på sina förmögenheter genom att utarma både landet migranterna kommer i från och skattebetalarna i värdlandet, precis som toppen i pedofilringarna.

Kommentarer är stängda.