Olle Ljungbeck fortsätter oförtrutet med sina manifestationer

Hej!
Demonstrerade på Stortorget i Gävle med denna skylt lördagen den 20/3. Merparten av de som läste på plakatet höll med mig. Men när gör svenska folket verklighet åt sina åsikter och kastar ut förstörarna av vårt land?
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

  • Svenska kvinnor och män, självklart skall vi ta emot vår andel av ukrainska flyktingar
  • Men då skall vi också omgående utvisa icke asylberättigade utan Euro pass. Ett flertal av dessa försörjer sig inte själva och samtidigt följer de inte våra svenska lagar
  • Samtidigt ska alla ministrar i Mp och S sedan 2015 ställas inför riksrätt och åtalas för att de förstört Sverige.
  • Invandrade brottslingar skall avtjäna sina straff utomlands och inte få återvända till Sverige
  • Förbud mot religiösa friskolor

———————————————————————————————-

Problemet är om dessa förslag genomfördes då skulle Magdalenas nuvarande 32.8 % i väljarstöd sjunka som en sten. Invandrare får ej förtörnas, när Nyans står bakom hörnet. Nu får de, med SVT:s och medias benägna hjälp, högljutt klaga över landets öppna hjärtan för nya flyktingar. Det går deras ära förnär. Att deras bidrag skulle sina behöver de inte oro sig för, så länge som socialdemokraterna visar vägen och deras väljarbas, maktens rövslickare, tror på dem.
Nu får gymnastiksalar duga och SFI är inte tillgängligt. För där går tidigare invandrare år ut och år in utan krav på prestation. Nu skall flyktingar från Ukraina minsann jobba, enligt arbetsmarknadsministern eller ta av eventuella besparingar till sin försörjning. Ett koncept som aldrig tillämpats under och efter 2015.
https://www.friatider.se/regeringen-ukrainska-flyktingar-ska-forsorja-sig-sjalva
Kan det ha att göra med att politisk islam mer söndrar nationalstaten än medlemmar i den grekisk/ortodoxa kyrkan?
Eftersom ortodox ”ren lära” anser sig representera den ursprungliga kristendomen och det irriterar säkert Soros och hans gelikar, vars hjärtan endast är öppna för islam.

Inte konstigt att unga män, studenter från Mellanöstern nu trängs med kvinnor och barn på bussar och tåg till väst, medan Ukrainas alla män mellan 18 och 60 år är kvar för att försvara landet. Studenterna lär nog få PUT direkt vilket snabbt kan förmedlas av imamer till moskéns besökare, som sedan kan visa sin tacksamhet i röstbåset den 22 september.

Tyvärr känner jag att det är kört för Sverige. Det är nog snarare försent än för tidigt att ge upp.

https://www.friatider.se/afrikanska-studenter-som-flytt-ukraina-vill-inte-aka-hem

Morden i Malmö

Om den unge gärningsmannen var etnisk svensk eller andra/tredje generationens invandrare vet vi i nuläget inget om. Blir skyddsvästar nästa steg för lärare?

Det vi vet är att våldet är här för att stanna. Fler medborgare måste våga ta bladet från munnen och gå i Olle Ljungbecks spår och sluta med sin anonymitet.

https://www.svd.se/skoldadet-detta-vet-vi-om-garningsmannen

image.png

En tanke kring ”Olle Ljungbeck fortsätter oförtrutet med sina manifestationer

  1. Ger upp gör man vid sista andetaget. Viktigast av allt är att outtröttligt och sakligt informera om vad vansinnet och dess konsekvenser kostar och vilka (hängs ut) som är skyldiga. Vilka folkförankringar som möjliggjort detta. Beskrivningar före och efter sedan 40 år tillbaka. Vi måste hjälpas åt.

Kommentarer är stängda.