Bill Gates med sina såta vänner inom världseliten och Nato

”ALDRIG tidigare i mänsklighetens historia har en man haft så mycket makt över hela jorden. 

Hur är detta möjligt? 

Eftersom Bill Gates backas upp av en farlig grupp superrika brottslingar, kallade eliten eller 1% (i verkligheten är denna grupp cirka 0,000001% av världens befolkning) som använder honom för att få kontroll över alla aspekter av vår värld . Denna lilla grupp av biljonärer gav allt stöd han behövde för att utplåna sina motståndare, få ett fast grepp om världens mainstreammedia, bli den enskilt mest inflytelserika rösten till regeringar och kontrollera majoriteten av läkemedelsindustrin….”

Bill Gates är överallt: alla stora nyhetsmedier ger honom en plattform för att berätta för hela världen vad vi kan och inte kan göra, angående vår hälsa. Även om han inte har någon som helst medicinsk utbildning , dikterar han hälsopolitiken i praktiskt taget varje nation. Eftersom han äger hälften av mainstream-media och betalar den andra hälften för att arbeta för honom, kan han effektivt tysta röster från miljontals läkare och vetenskapsmän som motsätter sig hans politik. 

”….Enligt legenden byggde Bill Gates sitt datorimperium ur sitt garage. Verkligheten berättar en annan historia: Bill Gates stal uppfinningar från andra, ljög och fuskade och tog all äran… plus förstås miljarderna dollar…..”

Bill Gates är också huvudsponsor för Världshälsoorganisationen och många andra hälsoinstitut världen över, samt huvudaktieägare i de flesta vaccinföretag. Gates är världens nummer 1 vaccinhandlare, vilket gjorde honom till den rikaste mannen i hela världen. Att sälja vaccin fördubblade hans förmögenhet till över 100 miljarder USD. Han mutar eller utpressar regeringar för att sprida sin vaccinationsagenda och kräver att hela mänskligheten måste injiceras med ett oprövat, experimentellt experimentellt DNA-förändrande medel, som felaktigt marknadsförs som ett  vaccin mot covid-19….. 

Nu belönas Anders Tegnell avdelningschef på FHM med ett toppjobb inom WHO för sin vaccinövertygelse. Hans ska tillgängliggöra covid-19-vaccin till världens länder som inte kunnat köpa eget vaccin. Viktigt, när vaccinationsviljan avtar i väst. Gates/Faucis vaccin industri får inte tappa farten. https://www.friatider.se/anders-tegnell-far-toppjobb-who

Följ länken Who owns the world? och läs vidare om Bill Gates bravader. Han är en mästarbrottsling, expert på mutor och vill kontrollera både världen och tom vädret. Han benämns som filantrop, för egen vinning glömmer eliten att säga.

Om läs ork finns kvar tag gärna del av en uttömmande artikel om att krisen i Ukraina har fler än två sidor. Där Nya Dagbladet återger en artikel av James Corbett en kanadensisk journalist baserad i Japan sedan 2004.
Han är framförallt känd för sin efterforskning kring politisk och ekonomisk korruption i globalistiskt inriktade maktkretsar.

”Speglingen av hela Ukrainakrisen är, som så mycket annat, exceptionellt förvriden i mainstreammedia. Samtidigt finns det allvarliga frågetecken kring Ryssland som politisk aktör, bland annat kring president Putins personliga band till profilerade globalister….”

https://nyadagbladet.se/kronikor/ukrainakrisen-ar-en-historia-med-fler-an-tva-sidor/

3 tankar kring ”Bill Gates med sina såta vänner inom världseliten och Nato

    1. Visst görs det skillnad på värdlandets folk och muslimer, som får köpa mark till reapris! Islamiseringen ökar farten och dess män som flytt krig, sitt land och lämnat kvinnor och barn jämrar sig, när svenskar ger plats för riktiga flyktingar, medan Aftonbladet jamsar med.

  1. Det är inte utan att gamle Marx syns i environgerna. Hans analys av kapitalackumulation skulle vara intressant att ta del av. Men jag tror att göra ett allvarligt försök i den riktningen skulle vara att ta sig vatten över huvudet och inte skulle påverka mycket hur det går till i världen. Historien biter sig själv i svansen

Kommentarer är stängda.