Landsförräderi med regeringens energipolitik

Av Olle Ljungbeck

Regering och riksdag med Magdalena Andersson i spetsen begår landsförräderi.
Så som regeringen under ledning av Magdalena Andersson hanterar den påstådda klimatförändringen handlar det självklart om landsförräderi.
Oavsett om vi har en pågående klimatförändring är det totalt fel att man avser lösa denna genom d s k reduktionsplikten och därmed en vansinnig prishöjning av drivmedlen etc.

Hur långt har man för övrigt avsikt att driva den?

Skall den drivas så långt att ingen har råd att köpa drivmedel längre?

Är tanken, om detta händer, hur ersätter man då de icke körbara fordonen med andra?

Eller skall man bara låta Sverige stanna?

Har man någon plan för detta?

Varför agerar man som om den påstådda katastrofen inträffar i morgon?

Detta visar ju inte minst på att man saknar en plan över hur man skall hantera den icke bevisade ”kommande” katastrofen. För att vidta så groteska åtgärder som regeringen nu gör så att Sverige först kommer att kollapsa av dessa galna åtgärder innan klimatet ens har förändrats märkbart är dårskap och inget annat.

Att regeringen Magdalena Andersson tar till dessa överdrivna åtgärder trots att Sverige genom sina miljöåtgärder reducerat utsläppen så mycket att dessa åtgärder tar ut den påstådda förhöjda kvantiteten av bl a växthusgasen koldioxid  visar på en helt besinningslös fanatism eller total okunnighet.

Med andra ord. Våra utsläpp på jorden i sin helhet motsvarar i dag vad en spottloska totalt höjer nivån i världshaven och därmed också höjer föroreningarna i hav och luft i motsvarande grad. Denna fanatism är självklart av sjuklig art eftersom ingen forskare med hundraprocentig säkerhet kan påstå att klimatförändringarna påverkats av människan utan är stadigt återkommande fenomen under miljontals år.
Att trots detta slå så mot företagande och de vanliga människornas behov av  färdmedel är inte endast sjuklig fanatism utan ett spel med ett lands och folks framtid.
Lägg till detta att man i dag har en helt obildad och begåvningsmässigt svag finansminister som aldrig haft ett kvalificerat arbete och saknar utbildning. Denne man har nått sin position genom medlemskap i SSU och SAP. Men framförallt därför att fadern var kassör för partiet. Den som lyssnade på honom senast kan inte ha undgått hans okunskap i de frågor som nu nödvändigtvis måste lösas.
Med andra ord har Sverige i dag en regering som i stort saknar kompetens vilket syns dagligen och därför borde vara skrämmande för varje svensk. Inte minst inför den situation som råder i världen för övrigt. Jag anser att alla företag där drivmedel är en nödvändighet för verksamheten skall ställa sina fordon tills regeringen sänkt priserna till max 15 kr litern.
Eller skall denna vansinniga politik tillåtas föra Sverige tillbaka till u-landsnivå? 
En ny regering där SAP, MP och C inte ingår kan inte bli lika dålig.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

———————————————————————————————–

Orsaken till dessa framkantspolitiker är att de alla går i den globala elitens ledband och vill vara bäst klassen oavsett vad det handlar om migration eller invandring spelar ingen roll. Folket skall bara rösta på dem och skänka bort mer än halva sin lön. Politiker lobbar för sin egen karriär efter avslutat värv i hemlandet. För Stefan Löfven och Per Bylund var det bingo på fjolårets klimattoppmöte i FN:s regi, där de skänkte bort miljarder av våra framtida skattepengar, så det visslade om det.

Bildresultat för stefan Löfven FN Guerras
Bild; Svt. FN:s generalsekreterare António_Guterres och Stefan Löfven

Löfven har redan fått sin belöning med ett intetsägande toppjobb i FN, där han skall leda en rådgivande FN-panel , som ska identifiera globala samarbetsfrågor i framtiden.

Hur i helskotta ska karln kunna det, som inte såg det komma i sin naivitet här hemma, begriper jag inte.

Att långpendla går snart inte längre med dagens energi priser. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/linus-pendlar-20-mil-per-dag-till-gruvan-i-bjorkdal

Kom ihåg att nästan hälften är politikernas framkants skatt. Folket plundras för deras internationella karriär. Snart kommer beredskaps skatt, som skall finansiera ökning av försvaret till Natos önskemål om 2 %. Det gäller att snabba på, innan Rysslands skräcken dalar.

”Att höja försvarsanslaget till två procent av BNP innebär en årlig kostnad på 108 miljarder kronor. Enligt Magdalena Andersson kommer Sverige se till att hitta en stabil, långsiktig och solidarisk finansiering…..”

Solidariskt för vem/vilka undrar jag?

Glöm inte att invandringens totala kostnad med bidrag, rättsväsende inkl. all välfärd uppgår till minst 300 miljarder varje år. Hitintills till icke integreringsbara migranter.

5 tankar kring ”Landsförräderi med regeringens energipolitik

 1. Målet är en ekonomisk kollaps som skall leda till den stora återställningen.
  Våra politiker arbetar ihärdigt mot det
  Vi svenskar har blivit brickor i de globala spelet..

  1. Javisst är det så och det spelar ingen roll vilken partiledare som styr, eftersom partierna i riksdagen har samma agenda. Där västs oligarker med Klaus Schwabs håller i ratten, med alla hans bröder som passagerare. Även SD ville vara med på den färden, därför svängde man om beträffande EU, hoppas många har tröttnat på deras ständiga lappkast och väljer AfS eller ngt annat parti utanför riksdagen i september.

 2. Plötsligt får jag en inre bild av ett antal radikalkristna som samlas i gryningen i väntan på världens undergång och som efter en veckas väntan ger upp och var och en lommar hem till sitt. (en aning klokare?) vad vet man?

 3. Jag betalar gärna skatt till vårt unika system om vi hade haft politiker som kan ta ansvar för sin penningpolitik och inte bara säger höj skatten när de behövs pengar. De hade kunnat dra in andra bidrag istället allt från SIDA till gratis tandläkarvård för de som ALDRIG har betalat en spänn till vårt system varför ska just de ha de gratis tandläkarvård för?

  Bidrar man inte till vårt system ska man inget heller ha, skatten ska gynna de som har och kommer att bygga upp vårt land, just nu är de en förbannad stor uppförsbacke med tanke på hur fruktansvärt korkade våra politiker är allt från fega till att inte veta vad konsekvenstänk är.

  Vi hade kunnat vara ett av världens bästa land på många vis om inte våra politiker hade äventyrat vårt land med allt från invandring till ekonomiska bidragstagare.

  1. Ett försäkringsbolag hade gått i konkurs direkt med samma politik som statens. T.ex. Folksams VD: Inga problem. Vi betalar ut för skador, olycksfall etc även till de som aldrig betalt in en premie, vi höjer bara premien för de som betalar. Men tyvärr kan majoriteten inte lämna statens bolag och utvandra, även om utvandringen ökar för varje år.
   Min bror, långtradarchauffören har för länge sedan konstaterat vad forskare nu säger, https://samnytt.se/exklusivt-forskare-forklarar-darfor-raddas-inte-klimatet-trots-hogre-dieselpris/
   Åter är det dessa framkantspolitier från vänster till höger som lobbar för fortsatt karriär, att de förstör landet har ingen relevans, när EU och FN lockar.
   ”Regeringens uttalade mål är att Sverige ska bli ”världens första fossilfria välfärdsland”. Reduktionsplikten är ett av verktygen för att nå det målet, och när den infördes stod en bred politisk majoritet bakom idén.”
   Den humanitära stormakten får nya mål och det värsta är att majoriteten väljare inget förstår av bakomliggande krafter.

Kommentarer är stängda.