Global förvaltning av planeten har redan börjat

I dessa tider med medias ständiga skräckreportage om klimat, pandemier och Ryssland, så är sammanfattningarna från Swebb TV:s intervju med Jackob Nordangård mycket välgörande att läsa.

Men först, som en introduktion till Nordangårds analys av vår framtid, en film från Youtube från en bloggföljare, som handlar om Makthavarna du aldrig valde | Dokumentär om den globala finanseliten – YouTube

Klaus Schwab
En bild som
      visar text, person, tecken
      Automatiskt genererad beskrivning

I vanlig ordning får bara en händelse plats i media, så fokusförflyttningen är total bort från vad som sakta minskar vår frihet i nationerna. Ukrainas rätt till frihet har media helt klart för sig, men inte vår egen. Där demokrati med folkstyre inte längre råder. Order kommer från WEF med Klaus Schwab (en tysk igen…) med filantroper, världens oligarker som infiltrerat FN med WHO och sedan EU som har nationens ledare som verkställare, oavsett om det är Andersson, Macron eller Schultz.

Här kommer intervjuerna i fall någon bloggläsare missat dem.

Första delen; https://swebbtv.se/w/7QaevDN6SKbLYQpvhuAPuu

Mikael Willgert och Jackob Nordangård

I den första delen av uppföljningen med Jacob Nordangård förklarar han att Västerländska stater är utsatta för en global statskupp i det tysta.

Det som statsmedia inte uppmärksammar, finns tyvärr inte i huvudet hos majoriteten av väljare. Kampen mellan öst och väst, handlar egentligen om kampen mellan globalister och nationalister.

Putin lär också ha gått i Schwabs elitskola, men hans övertygelse om rätten att återta sina tidigare lojala grannar krockade med globalistmaffians önskan om världsdominans för att kunna förverkliga den stora återställningen, som planerades långt innan pandemin sjösattes.

Bakom den globala statskuppen finns internationella nätverk, så som World Economic Forum (WEF) och politiker som närmast fungerar som globalisternas infiltratörer i de nationella parlamenten.

Demokratin har mer eller mindre avskaffats och ersatts av en form av ”fascism”. Det menar filosofie doktor Jacob Nordangård, som bland annat skrivit boken Den globala statskuppen. – Det är ren ondska, säger han.

I den andra delen https://swebbtv.se/w/kadPJBXEKPhVnp37cH5kbD

förklarar Nordangård att det finns planer på att etablera koldioxidförbrukningen som en slags valuta. Man tillåts bara förbruka en viss mängd koldioxid.

Ett annat område som diskuteras är den så kallade fjärde industriella revolutionen, alltså fusionen mellan det biologiska – människan – och det teknologiska. Krafterna bakom denna agenda samlades redan 2016.

Covid pandemin var välplanerad med stor samordning bland världens ledare. Deras tal är identiska för Klaus Schwabs elitskola har varit mycket framgångsrik. Där man handplockar adepter från näringsliv, politik, kultur , media och akademi. Därför är deras låtsasgoda retorik helt tom på verkligt engagemang, som politiker förr hade i arbetarrörelsen.

Målen är nu globala i stället för nationens lokala, allt och alla skall in i samma form. Detta fick Löfven med sin regering med dess socialistiska böjelser att jubla och vifta med de 17 målen, vilket renderade tillsammans med 8 miljarder extra till FN:s klimatfond ett välbetalt FN uppdrag, som öppnade dörren till sitt eget kommande FN-uppdrag.

Bildresultat för globala målen för hållbar utveckling regeringen

Eftersom skulderna i nuvarande ekonomiska pyramidspel blivit för stora, så har dessa herrar funderat ut en ny smart lösning. Du får en viss summa pengar, en motbok i ny tappning med koldioxid i stället för alkohol. När Du betalar för en vara, så bestäms priset av hur mycket koldioxid den krävt vid framställning. Köper Du några biffar till helgen så rycker hela summan och spara är inte lönt för ev. kvarvarande summa försvinner automatiskt innan en ny fylls på, när månaden är slut. Summan bestäms efter hur du sköter Dig och hur väl Du anammar det digitala ID-system som ingår i de globala målen, där vaccinpassen bara var en början.

Nordangård skrotar helt globalisternas klimatagenda med fossilfri och förnybar energi som en stor bluff, liksom politikers frenesi för vindkraftverk. – Försök att bygga ett vindkraftverk utan fossil energi, poängterar han. Det är ohållbart. Titta på resurserna som krävs för att framställa, frakta och bygga upp dem. För att inte tala om hur mycket man förstör naturen.

En liten ljusning skymtar dock i det globala mörkret. Makthavarnas drakoniska pandemiåtgärder har fått allt fler medborgare att se hur pandemin och klimatlarmen hänger ihop med Agenda 2030, The Great Reseat i deras obarmhärtiga matstruktur.

– Nu är den synlig. Och ju mer synlig den är, ju mindre makt har den. Den har överlevt tack vare att den inte varit synlig, säger Jacob Nordangård.

PS. Björn Söder (SD) tar ton och likställer Putin med Hitler, tyvärr glömmer han Klaus Schwabs likheter, som är en fara för hela världen. Nu vill Söder att vi skall gå med i Nato! Nu står hoppet enbart till AfS och lokala partier i kommunvalet. Ds.

https://www.friatider.se/bjorn-soder-vladimir-putin-ar-adolf-hitler-20

3 tankar kring ”Global förvaltning av planeten har redan börjat

 1. En video som ska ses tillsammans med den ovan ”Makthavarna du aldrig valde”
  är ” MONOPOLY – who owns the world ” – skrämmande beskrivning hur det ser ut ”längst upp” – Black Rock , Vanguard, State Street ….
  lägg märke till mediavärlden – förklarar varför vi inte får den andra sidan av
  covid-19 -injiceringens hemska bieffekter – alla ska injiceras !!

  https://www.stopworldcontrol.com/monopoly

 2. Fint Harriet att du lyfter fram Jacob Nordangård och hans (tillsammans med hustrun)
  gedigna research-analysarbete med boken ” Rockefeller -en klimatsmart historia” där han med början redan år 1870 kartlägger denna ”klan/släkt Rockefeller som har haft och
  fortfarande har stor påverkan på vår värld sedan hela 150 år – mot en världsregering.
  Borde vara en obligatorisk skolbok – jag rekommenderar denna bok innan du ger dig på
  ”Den globala statskuppen” som ocks givetvis rekommenderas starkt.

  1. Jag har med stor behållning tagit del av båda och har hitintills alltid fått okorrekta böcker genom beställning på biblioteket. Källhänvisningarna från Nordangård med fru (det visste jag inte att hon var delaktig i den förnämliga referens listan) påminner om ref i en doktorsavhandling. Givetvis skrämmer det vänster akademin och vänsterliberala ledarskribenter. Tjata inte om den där Nordangård, har jag både fått muntligt och läst i krönikor. Eftersom de vill vara ensamma med sin ”sanning”.
   I skuggan av Ryssland/Ukarina konflikten kan den globala statskuppens aktörer flytta fram sina positioner, motståndet är nu mycket svagt pga av Rysslandshatet. Klimat, pandemi och nu Rysslandsskräcken är Rockefeller med Schwabs hjälp (han är ingift i klanen) bästa medel för återställning, men en ny och egen världsordning kan Kina med Ryssland, Indien delar av Mellanösterns bilda själva.
   Ibland undrar jag om inte Zelenskyj`s vurm för EU och Nato ingick i den globala planen, när han bara blev president, utan någon valkampanj. Marionett eller nyttig idiot? Med störst stöd av intellektuella inom kulturelit och akademi.

Kommentarer är stängda.