”Zelensky måste bort”, lockar fram vänsterliberala troll

Den internationella kvinnodagen lämnar jag därhän, eftersom den i väst är ockuperad av vänsterns egotrippade feminister, som förstör för vanliga, hårt arbetande kvinnor och män. Ukraina i blickpunkten är för mig viktigare.

Att återge folkets önskan om fred i Ukraina, som förstår att deras Nato och EU längtande ledare måste bort, ger hat från människor fullproppade med mänskliga rättigheter.

De sitter i sin bekväma och skyddade tillvaro och spyr ut rasistiska anklagelser, mot de som sitter i skyddsrum utan el, vatten och förnödenheter med vetskap om att livet snart kan ta slut.

Gunilla von Hall@GunillavonHall
Mood is changing here in Ukraine. More and more people saying Zelensky must surrender soon as cities are falling to the Russians. ”We must do it to avoid a World War III” says Ukrainian friend in Lviv. @milagrosspooner

 ”Gunilla von Hall, Svenska Dagbladets korrespondent i Ukraina, anklagas för att vara ett ”Putin-troll” och en ”judas” efter att ha rapporterat om hur ukrainare ser på kriget….”
https://www.friatider.se/svd-anklagas-att-ga-putins-arenden

Att stänga ryska medier med Russia Today och Sputnik är EU:s strategi i sin godhetsmani, utan att tänka på att information från båda sidor under/efter en invasion eller konflikt är A och O inför dess lösning. Heder åt journalistförbundet som protesterar. Men för vår kulturminister Jeanette Gustavsdotter (S) som egentligen är statsmedias minister är inte mediefrihet värt att skydda, eftersom friheten kommer från fel håll, med ”aggressiv propaganda”. Att även den är viktig att analysera, den kunskapen saknas hos regeringen, som alltid varit springpojke åt EU, precis det som Zelenskyj anklagas för av sina egna, som inte längre vill offras i detta smutsiga krig.

https://www.friatider.se/journalistforbundet-kritiserar-eu-censur-av-ryska-medier

Priset i idioti tog ändå SVT i går under Rapport, då en förfördelad Afefch Sebdani fick jämra sig fritt utan motfrågor och visa sin sorg över hur svenskar ville hjälpa ukrainska flyktingar. Förmodligen för att de har fel hudfärg och inte tror att deras religion är överlägsen alla andras. Riktiga flyktingar ger riktigt engagemang konstaterade Ekroth (SD).

Förmodligen väcker inte kvinnor och barn samma engagemang hos vänsterns feminister, som ensamkommande låtsasbarn. Där många med skägg, fru och barn kvar i hemlandet lurade ett helt land.

Bild från artikeln i Fria Tider om Gunilla von Hall


https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kriget-i-ukraina-splittrar-extremhogern-forra-gangen-skot-de-pa-varandra