Klimatfanatiker förstör våra samhällen

 Av Olle Ljungbeck.

Till de obildade klimatfanatikerna. 

Bildresultat för klimataktivister
Göteborgdirekt.se

Ja, jag påstår detta. Jag gör det därför att det finns hundratals forskare som tydligt redovisat hur klimatet växlat under årmiljoner. Trots detta har ingen klimatfanatiker diskuterat eller vågat ta upp detta. När man så ensidigt driver en viss klimatåsikttros denna mängd av vetenskapliga bekräftelser från framstående forskare/författare, att människan inte har förändrat klimatet. Det tyder på att man inte vågar ta en debatt.

Ett exempel på att ”naturen” själv är upphovet till klimatförändringar visar kanske Sveriges främste historieforskare – Dick Harrisson – i sin 2018 utgivna bok, ”Englands Historia”. Bl a skriver han följande:

” Detta vidsträckta landområde populärt kallat Doggerland som gjorde det möjligt för folk att vandra torrskodda från Nederländerna eller Jylland till England, var ingen permanent företeelse. Doggerland utsattes ofta för översvämningar under värmeperioder, bara för att återuppstå när klimatet blev kallare. Slutligen dränktes det av Nordsjön omkring6500- 6200 fkr, sedan den senaste istidens glaciärer smält. I hundratals år medan Doggerland var en periodvis återkommande realitet fortsatte anfäder och anmödrar till dagens människor att vandra in. Istiden följdes av en kraftigtemperaturhöjning under mesolitikum (”mellanstenåldern”, cirka 10000 – 4000 f kr). Omkring 8000 f kr då klimatet var varmare än i dag spred sig lövskogar över England samtidigt som havsytans höjning  dömde Doggerland till långsam undergång.
Färändringen i klimat och fauna ledde till att människorna övergick till att äta djur. Etc, etc..”

Detta är endast ett exempel på tusentals framstående forskares bevis om att klimatförändringar förekom långt innan människan och långt efter hennes ankomst. Och en sak har de gemensamt. Människan är helt utan ”skuld”.

För den som inser detta är det fruktansvärt att klimatfanatiker som inte orkar eller vill ta del av dessa forskares sanningar får lov att förstöra det samhälle vi  och våra förfäder byggt upp.

Du som håller med mig gör din röst hörd och neutralisera rubr dårar i kommande val.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

—————————————————————————————————–

Klimatbidrag på 75 miljoner från filantroper till journalister för att de skall skriva om klimatförändringar oavsett sanningshalt, avslöjar världens största nyhetsbyrå AP. https://apnews.com/article/science-business-arts-and-entertainment-journalism-united-states-087d1d5dd7189c529fe5d7a21a1ffb5f

”Rockefeller – en klimatsmart historia. Detta är en rafflande och paradoxal historia som visar hur en av världens mäktigaste oljefamiljer finansierat miljö- och klimatforskning sedan 1950-talet, medverkat till att utforma klimat-politiska åtgärder sedan 1980-talet och understött klimataktivism sedan 1990-talet.”

Läs gärna Pia Hellertz erfarenheter från miljöpartiets barndom och hur de senare blev Rockefellers nyttiga idioter. Hon ger en gedigen sammanfattning av Jackob Nordangårds bok.

”På 80-talet var jag en mycket aktiv Miljöpartist och var med och bildade partiet år 1981 i Örebro. Ett par decennier senare började jag känna att något hade hänt med miljörörelsen som inte stämde med mina övertygelser och jag blev alltmer passiv. Jag minns att det då publicerades ett foto av en miljödemonstration i USA. I täten på bilden gick en ung kvinna från Rockefellerfamiljen. Det blev obegripligt för oss. Vad hade hon att göra i det sammanhanget? Hon tillhörde ju en av de superkapitalistfamiljer som vi var kritiska mot. Men hon kanske gjorde revolt mot sin familj?
Det tog omkring tre decennier att få ett logiskt svar på den
frågan tack vare Jacob Nordangårds helt fantastiska redogörelse i sin bok
”Rockefeller – En klimatsmart historia”.
Olje- och bilindustrin visar sig
finansiera miljörörelsen. Det är en helt otrolig historia – som visar sig vara sann….”
http://www.piahellertz.com/Rockefeller-En_klimatsmart_historia.pdf

Miniatyr
Brighteon.com

Situationsuppdatering, 5 november 2021 – ”Grön” energi är vägen till ett globalt SVältHELVETE

Hårda sanktioner basunerar media ut från EU mot Ryssland, men så länge gaskranen är öppen till Tyskland, så får vi nöja oss med höga röstvolymer från västs ledare. Angela Merkel skulle ha lyssnat på Donald Trump som varnade henne för att bli beroende av Putins olja och gas leveranser. Här råder undantag för swift bojkott. Tysklands industri får inte stanna upp.
Självklart, när Gerhard Schröder fd Tysklands förbundskansler är nära vän med Putin och är styrelseordförande för det tysk-ryska konsortiet bakom den nordeuropeiska gasledningen Nord Stream i Östersjön, men om detta tiger den annars så högröstade Ursula van der Leyen med sin kommission.

2 tankar kring ”Klimatfanatiker förstör våra samhällen

  1. Miljöpartiet och socialdemokraterna har verkligen lyckats förstöra för den vanliga människan men även för alla företag med höjda priser på energin samtidigt som de förstör våra skogar och fågellivet med vindkraftverk som ingen egentligen vill ha, de som pratar sig varma för vindkraftverken är oftast de som äger de och får miljoner i bidrag för att förstöra för resten för oss. Hade vi haft en sansad diskussion om kärnkraft under 90-talet hade vi antagligen byggt nya och då hade vi inte suttit i denna rävsax med vår rumpa som vi gör idag.

    Klimatet är något som förändras över århundraden, inte som väder dag för dag. Detta har klimat/miljöfolket väldigt svårt att förstå, under vikingatiden bodde och odlade vikingarna grödor på Grönland som idag nästan är obebott. Ska man peka finger på något som förstör livet för många människor kan man börja med ex klädtillverkningen där de går åt sjukt mycket rent vatten och många smutsiga kemikalier för att färga tygerna och detta gör de för slavlöner allt för att företagen ska kunna leva upp till sina kvartalsrapporter, man kan även se på läkemedelsindustrin som är en fruktansvärd skiten bransch, men på denna front är det helt tyst.

    Hårda sanktioner- detta kommer inte hända, för stänger de av Nord Stream så skickar de tillbaka EU och Tyskland 30-år tillbaka i tiden och då krackelerar antagligen hela EU. Vilket jag hade tyckt hade varit fantastiskt men jag tror de kommer kämpa emot så länge de bara orkar. För både politikerna och byråkraterna kan omöjligt hitta ett bättre arbeta där de kan tjäna så mycket pengar och där de hela bygger på att de som sitter i EU ska hela tiden få det bättre än folket.

    1. Tack för en klarsynt sammanfattning av konsekvenserna av socialdemokraternas med miljöpartiets politik och EU:s sanktionshyckleri!
      Vår energiminister Khashayar Farmanbar(S) bytte snabbt fot om vindkraften. Han stred MOT dessa i Nacka där han själv bodde, men som energiminister blev vindkraften räddningen, bara inte på min bakgård. Vår miljö-klimatminister Annika Strandhäll är ett stort skämt. Twittrar i stället för att betala sina räkningar med kronofogden utanför dörren.

Kommentarer är stängda.