Putins 30 minuters förklaring om invasionen i Ukraina, gav SVT 35 sek

Förmodligen för att täppa till andra förklaringar, så lyssnare inte skulle tänka fel.
Inga händelser sker i ett vakuum, allt har en historia och ett mynt har alltid två sidor.

Här kommer myntets andra sida med Putins motiv till invasionen i Ukraina, som SVT gav 35 sekunder!

Kanske för att USA/Nato alliansens stora fläckar inte får exponeras för tittarna.
Nya Dagbladet återger här talet i sin helhet utan att ta ställning i skuldfrågan.
https://nyadagbladet.se/utrikes/darfor-gick-ryssland-in-i-ukraina-har-ar-hela-krigsforklaringen/

Här är deras sammanfattning;

”Den ryske presidenten förklarar hur den amerikanska regeringens illegala militära invasioner av Irak, Libyen och Syrien genom åren kulminerat i instabilitet i Europa, och är direkt relaterade till nuvarande sammanbrott av internationell rätt och diplomati.

  • ”Det är välkänt att vi i 30 år ihärdigt och tålmodigt försökt nå en överenskommelse med de ledande Natoländerna.”
  • ”I åtta år, åtta oändligt långa år, har vi gjort allt för att lösa situationen (i Ukraina) med fredliga, politiska medel. Allt har varit förgäves.”
  • ”De försökte förstöra våra traditionella värderingar och tvinga på oss sina falska värderingar som skulle urholka vårt folk inifrån.”
  • ”All ytterligare expansion av den nordatlantiska alliansens infrastruktur eller fortsatta ansträngningar att få ett militärt fotfäste på det ukrainska territoriet är oacceptabelt för oss.”

PUBLICERAD IGÅR 19:10 – AV REDAKTIONEN Foto: Marcos Corrêa-PR/CC BY 2.0


Så här skriver Olle Ljungbeck;

”Tänk om?
Tänk om en motsvarighet till NATO på den rysk-kinesiska sidan hade placerat ut denna organisations trupper i Mexico vid gränsen till USA? Tror ni verkligen att USA tillåtit detta? Den dumme tänker aldrig före. Den dumme gör aldrig en konsekvensanalys.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

——————————————————————————————–

Statsmedia återger bara en sida av myntet, som eldar på medborgarnas känsla för Ukraina, men de ser inte att Ukraina bara är ett medel för USA/Nato västalliansen att flytta fram sina positioner. I dag styrs USA/Nato med FN, WHO från västs oligarker och främst från WEF med Klaus Schwab som med sin elitskola för globala ledare blivit en murbräcka mellan folket och dess politiker, som skolats in i NWO:s välsignelser för dem själva med övrig elit.

Om detta är det helt tyst i mediehusen, eftersom de endast presenterar en sida för folket, för att känslohjärnan helt skall blockera fakta och bakomliggande orsaker om myntets baksida mot förmodan skulle skymta fram.
I går hamstrades det toapapper, i dag jod tabletter. I går innebar svensk neutralitet förbud för att skicka vapen till krigförande länder, idag har det hux flux blivit tillåtit.
I går var försvaret ett särintresse från Reinfeldt som Löfven tog efter och rustade ner. I dag har det högsta prioritet.

Nu ropar politiker och en majoritet av folket efter medlemskap i Nato. Hur den humanitära stormakten skall klara av att avsätta 2 % av sitt BNP till Nato försvaret med fortsatt öppna dörrar för migranter begriper jag inte.
Statsmedias fokusförflyttning till Ukraina från covid vacciner kom mycket lägligt, när vaccinationsviljan sjunker i kapp med rapporterade biverkningar om skador, sjukdom och död. Skadeståndsanspråk faller som en sten, eftersom tyska makthavare plötsligt lyfter fram att det enbart handlade om experimentvacciner.
WHO kan nu i lugn och ro proklamera ett digitalt hälsopass och despoten i Kanada fryser medborgares bankkonton, om de sätter sig upp mot hans drakoniska restriktioner. Eftersom Justin Trudeau var en duktig elev i Schwabs elitskola.
Digital valuta skall medborgarna bara acceptera för att de lättare skall kontrolleras. Men om detta rapporterar inte media husen, eftersom de bara är en förlängd arm från den globala eliten.