Folkets framtid – ett nytt parti

För kännedom;

En uppdatering om sista utskicket från Nej till tvångsvaccinering!

Detta går nu ut till alla som skrivit under namninsamlingen 
Vi som säger NEJ till tvångsvaccinering!

Jag har inte fått någon återkoppling från mer än en (1) person ifrån riksdagens ledamöter trots att det nu gått sex veckor sedan de fick vår skrivelse.

Allmänheten tror nu felaktigt att ”kusten är fri” då pandemilagarna upphävts men detta är långt ifrån sanningen.

Jag har nu engagerat mig djupt i vägen framåt för en hållbar politik med både direktdemokrati, individen i blickfånget och en utveckling av faktisk tillsyn över vad våra politiker håller på med i och med författandet av rent människorättsvidriga motioner och propositioner.

Detta arbete kommer drivas under flaggan av ett nytt parti som heter

FOLKETS FRAMTID.

Jag har i dagarna skickat in registreringen av partibeteckningen, vi har utvecklat en fullständig portal, ett forum med PM-funktioner och allt som behövs för att driva folklig debatt om sakfrågorna.

Vi har nu öppnat sidan https://www.folketsframtid.se för detta ändamål.

Jag behöver din hjälp med en sista sak
Det är en enda sak jag behöver hjälp med från er alla som skrivit under namninsamlingen. Det är att samla in namnunderskrifter för partistödet och kunna delta valet i samverkan med andra organisationer.

Du kan nu ladda ned namninsamlingsblanketten och den information du behöver för att hjälpa oss komma in i Riksdagen och på riktigt påverka framtiden till det bättre. 

Dessa behöver vara oss tillhanda på papper senast onsdag den 23 februari för att vara giltiga. Även om de bara innehåller ett fåtal namn så räknas varje underskrift. Adressinformation finns med i nedanstående pdf-fil.
 

Du finner filen med 1) våra grundläggande värderingar, 2) instruktioner och postadress att skicka in till samt 3) namnunderskrifts-listorna på

https://www.folketsframtid.se/xm/folketsframtidutskick.pdf

Om bara 1 av 10 som får detta utskick skickar in 3 namn vardera med fullständigt ifyllda uppgifter så är vi ”hemma med halmen” och kan driva frågorna med början från denna helg.

Kom ihåg att de som skriver under måste vara röstberättigade i Riksdagsvalet 2022 samt att vi behöver få dessa returnerade per post till oss senast efter helgen denna vecka för att hinna i tid enligt Valmyndigheten.

Vill du även engagera dig i Sveriges riksdagspolitik och kanske till och med kandidera för oss skicka ett mejl till kandidat@folketsframtid.se så får du omedelbart de uppgifter du behöver i retur via mejl.

Insamlingens avslut
De drygt 9 000 som skrivit under denna namninsamling är bara en tredjedel av alla som nu tillskrivs med denna vädjan om hjälp. 

Vi har bland annat redan över 1 800 registrerade medlemmar, en aktiv styrelse och intressen från andra partier för vår politik. Därtill finns tusentals med människor som kommer uppdateras direkt då sidan öppnar för allmänheten.

Återigen, Ett Enormt Stort Tack till er alla
från oss alla som arbetar med & för Folkets Framtid

Mikael Jörgenstam
Ordförande

P.S.
Anledningen till att utskicket görs om är att många inte fått informationen ovan utan endast en länk till densamma. Efter detta utskick rundar jag av och din e-postadress kommer inte finnas på våra listor längre.
D.S.”

————————————————————————————–

Blir det småpartiernas val detta år?

Tänk om alla goda krafter utanför riksdagen kunde samarbete, hålla sams och stödja varandra, men jag har inga illusioner. Det finns alltid vassa och egotrippade armbågar som vill vara i rampljuset.

Malmölistan, Örebropartiet med flera lokala partier ofta enfrågepartier och så finns Nyans också i farstun, som bara behöver ett par imamer för klanröstning in i riksdagen. Förstår att migranter tycker det är bättre att själva ta hand om moder Sveas skatteintäkter och därmed kunna lägga i en högre växel på islamiseringen. En sån tur att jag snart är 75 år!

Magdalena Andersson ljuger för corona kommissionen och hennes megafon SR/SVT med system media ljuger likaså om folkets protester i västvärlden. I går på rapport stod hon som Big Pharmas prinsessa och avfärdade fattiga Afrika ledare, som på ett EU-möte krävt att patentet på covid-vacciner skulle tas bort. Alla fina investerare måste ju få vinst för sina insatser, annars kanske vi blir utan läkemedel, klämde denna globala dam ur sig…

Magdalena Andersson är högsta ansvarig för regeringens trilskande med Coronakommissionen. Och har själv hjälpt till att vilseleda den….” https://www.svd.se/statsministern-fortjanar-att-fa-det-jobbigt

Despoten Trudeau i Kanada skyr inga medel, nu inför han krigslagar mot demonstranter och polisen hotar med att ta ifrån protesterande chaufförers körkort. Gemensam nämnare med hans globala maktbröder/systrar är att de utbildats på Klaus Schwabs elitskola för unga ledare, som lärt sig att folkets uppror skall slås ner hårt och bestämt. Samtidigt som de fördömer Kina och Rysslands brist på demokrati och mänskliga rättigheter. Ett gränslöst hyckleri!

Bild från Nya Dagbladet https://mailchi.mp/nyadagbladet/utrikesklaus-schwab-vi-har-penetrerat-varldens-regeringar?e=930900fc46

5 tankar kring ”Folkets framtid – ett nytt parti

 1. När SVT visar väljarmätningar, så brukar gruppen ”Övriga” hamna på ett par procent. Summan ska då delas mellan AfS, Rikslagen och en massa andra enfrågepartier. Varför så många? Vad är det som fattas hos exv AfS och Rikslagen? Tänker grundarna på, att de dränerar röster för exv AfS som annars, möjligen, har en chans att kliva in i riksdagen?

  1. Splittra och söndra är en mycket framgångsrik strategi för småpartier, alla vill ha röster, men samarbeta under en partibeteckning kommer inte på fråga. Nu är det AfS som behöver all hjälp för att nå över riksdagsspärren. SD behöver verkligen en blåslampa. När Kristersson (M) förfasar sig över att Åkesson inte kan välja mellan Biden och Putin, då är även ett regeringsskifte ingen riktig förändring från PK ideologin insvept i värdegrund och mänskliga rättigheter.
   Och nu är tokstollan Gudrun Schyman i gång igen med ett nytt parti, Klimatalliansen. Hon har nog abstinens när hon inte varje vecka syns i etern.
   Birgitta Sparf; ”….Kommunisten och tokfeministen Gudrun Schyman tycker inte att ”klimatkrisen” fått tillräckligt stort genomslag i svensk politik och planerar därför att låta sitt nya parti Klimatalliansen ställa upp i valet.
   Detta gör att de tidigare språkrören för MP, Per Gahrton och Lotta Hedström, blir både harmsna och besvikna. De hävdar förtrytsamt att hon borde stödja MP istället för att starta eget….” https://detgodasamhallet.com/2022/02/19/birgitta-sparf-om-en-lovande-valrorelse/#more-55823
   Så nu är trängseln stor utanför riksdagen och större blir den om MP och L trillar ner.

    1. En mycket global, samarbetsvillig dam, med det rätta sinnelaget, som står och försvarar Moderna och Pfizers enorma vaccin vinster på miljarder. Höll på att smälla av, när denna dam hycklade fram i Rapport, att får inte privata investerare göra vinster, då kanske vi inte har några läkemedel i framtiden….
     Bakgrund var att Afrikas ledare på ett EU toppmöte ville att patent på vacciner skulle bort, så de skulle ha råd att köpa.
     Inte konstigt att Schwab är nöjd, bättre PR dam kan han inte få efter Ursula van der Leyen som ser till att hennes make inom biotech industrin inte blir lottlös han heller på detta mRNA vaccin. Biverkningar med sjukdom, skador och dödsfall finns inte i deras brödraskap. Moderna etablerar sig nu i Sverige, de ser en stor vinstpotential med vår snälla statsminister…https://www.di.se/nyheter/moderna-etablerar-sig-i-sverige-ser-stor-kommersiell-potential/

  2. Enade vi stå söndrade vi falla och ända tills SD blir så starka att de kan få politisk makt ser jag ingen anledning att starta nya partier stup i kvarten. Med detta skrivet kommer jag INTE att stödja ett nytt parti

Kommentarer är stängda.