Vaccin är främst politik och big buisness – skydd för befolkningen är sekundärt

”…Oh, when will they ever learn, oh when will they ever learn?

Var slutorden på Pete Seegers välkända protestsång för fred ”Where have all the flowers gone”. Han skrev de första verserna redan 1955, som senare utökades och folksången var omåttlig populär under min röda ungdoms tid på 60-talet.

Pete-Seeger-Where-Have-all-The-Flowers-Gone

Slutorden kan riktats mot våra makthavare oavsett tidsepok och deras destruktiva agerande mot medborgarna.

Min gamla väninna skickade mig en SvD artikel från 2012, som handlade om Sveriges agerande vid svin influensan med snabb massvaccination.

När svininfluensan klassades som fullskalig pandemi var Sverige låst i planen att vaccinera hela befolkningen. Utåt var alla överens, men SvD kan avslöja att det gjordes invändningar inom myndigheterna. För över hundra barn har priset för Sveriges största vaccinationsinsats blivit högt – de kämpar med narkolepsin.…” https://www.svd.se/svd-granskar-sveriges-vaccinering-mot-svininfluensan

Nej, inte lärde sig Anders Tegnell och Johan Carlsson ett dyft, de upprepar samma misstag om igen, oavsett vilken influenza det handlar om, svin-, fågel- eller Covid influensan. Eftersom WHO är deras försåtliga ledstjärna, som så snabbt som möjligt klassar minsta virus som en pandemi, allt för att glädja sina finansiärer med Bill&Melinda Gates i spetsen.

Big Pharma har alltid varit skickliga i sina avtal mot nationernas politiker, en fotboja för enorma inköp, där deras arvoderade experter eldar på masspsykosen. Maria Larsson dåvarande socialminister jamsade bara med precis som Lena Hallengren idag.

SvD skildrar mejlväxlingen mellan dessa vaccinfrälsta herrar under 2009, när svininfluensan stod i farstun. Då Johan Carlsson krasst konstaterade att trilskande smittskyddsläkare måste inse att massvaccination är politik och affärer!

En av dem är Staffan Sylvan som förgäves skrev till Tegnell&Carlsson; ”Det är aldrig bra att fatta ett beslut på dåligt underlag. Jag tycker att man bör besinna sig något innan man går in i ett så kostsamt och osäkert projekt.” Eftersom det handlade om en lindrig variant, som snabbt dog ut. I augusti kom smällen med narkolepsi av Pandemrix som företaget Glaxosmithkline tog fram i hög hastighet.

– Absolut oväntat. Ingen kunde ana detta, sade Anders Tegnell på Socialstyrelsen om narkolepsikopplingen.

Trots svåra biverkningar och död av snabbframtagna Covid vacciner, så låtsas ansvariga vara lika oskyldiga och ovetande idag och påstår att massvaccinering var absolut nödvändigt. Nu, har de eldat upp sig ytterligare i sitt brödraskap och förvarnar oss om återkommande sprutor varje år, vilket korrelerar till globalist maffians inflytande över världens nationer.

”I Alexander Pärleros senaste avsnitt av ”Framgångspodden”, en av Sveriges största intervjupoddar, har han bjudit in Katarina Gospic, hjärnforskare och läkare, som avslöjar fusket hos Pfizer. I avsnittet som heter ”Den censurerade pandemin” pratar de om pandemin och läkemedelsbolaget Pfizer, som enligt Katarina Gospic fifflar och mörkar sina studier för att tjäna pengar – och hur hela världen har gått på deras lögner…”

Att sätta foliehatt på en kunnig och respekterad hjärnforskare är svårt, men Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet, försöker ändå. ”Antivaxxare skall ständigt veva runt” https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Xq33eg/experterna-rasar-mot-framgangspodden

Besinna sig har aldrig dessa herrar Tegnell&Carlsson gjort, trots upprepade felbedömningar med massvaccinationer, så går deras karriärer som smort.

Priset för massvaccination mot Covid-19 är ännu i sin linda. Ansvariga myndigheter ljuger och manipulerar, feltolkar statistik och svartmålar och straffar wisselblåsare och forskare som avslöjar vaccinets biverkningar och död. I globaliseringens tidevarv är ansvariga politiker ännu mer bundna till Big Pharma och oligarker som styr WHO med sina thech förmögenheter.

Nej, ansvariga makthavare lär sig aldrig något, det är i stället folket som måste göra det med demonstrationer, manifestationer, uppror och inse att etablerade partier inte har folkets bästa för sina ögon.
Kanske är det nya småpartier som kan rädda oss?

Bildresultat för demonstration mot vaccinpass

Ps. En längre version av detta inlägg har publicerats på Newsvoice. https://newsvoice.se/2022/02/folkets-sheriff-gripa-tegnell/ Ds.

4 tankar kring ”Vaccin är främst politik och big buisness – skydd för befolkningen är sekundärt

 1. De farligaste människor som finns för staten är de som tänker själva. Staten vill ha människor som inte tänker själva utan fogar sig till statens verklighet. Dessa människor är farligare än de som tänker själva eftersom de påverkar hela massan av folket och låter sig styras av staten. Kvar finns en liten grupp som inte vill foga sig utan som älskar att tänka själva och dessa människor ser staten kanske inte som sina fiender men ändå som farliga människor , så jag undrar bara ”Where have all the flowers gone”.

 2. Denna färska informationsartikel är på sin plats – nästan 39 tusen avlidna och
  ca 3,5 miljoner biverkningsrapporter efter covid- injicering varav ca hälften allvarliga från EMA – – European Medicine Agency – en EU enhet -dvs siffrorna avser endast EU !!! – motsvarande uppgifter från Maj-2021 – ca 12 tusen resp. 1,2 miljoner.

  Anm. tidernas största mörkläggning och Big Pharma business. Genomvidrigt!

  https://www.globalresearch.ca/38983-deaths-3530362-injuries-following-covid-shots-european-database-mass-funeral-children-died-after-pfizer-vaccine-held-switzerland/5770992

  1. Tack för skrämmande fakta om dödsfall samt svåra biverkningar med den medicinska litteraturens alla sjukdomar.
   Borde inte fler reagera, när en studie stoppas av etikprövningsnämnden samt läkemedelsverket.
   Jag har själv nyligen haft en långdragen förkylning med hosta och har testats pos för covid/omikron, är ej vaccinerad pga av läkemedelsallergier av min trista SLE sjukdom. Min granne har trots sina tre sprutor varit covid sjuk, vaccinet hjälper inte mot mutationer. Ser det tvärtom som bra med ökad flockimmunitet. Endast riktigt sköra gamla och de i riskgrupper borde ha vaccinerats, för övriga hade det räckt med att hålla avstånd, samt ha idkat god handhygien. Då hade flockimmunitet uppstått betydligt tidigare och onödigt vaccinerade personers immunförsvar hållits frisk. Nu har denna oheliga allians mellan Big Pharma, sjukvård med makthavarnas benägna bistånd till WHO:s falska råd, orsakat denna mänskliga katastrof. Och bakom sitter den giriga globala finansmaffian och ler.
   Dock en spricka i maffian med Donald Trump och Elon Musk som protesterar.
   ”…..USA:s förre president Donald Trump hyllar lastbilskonvojen.
   – Ni har väl läst om de kanadensiska lastbilsförarna, som gör motstånd mot dessa olagliga restriktioner. Vi vill att dessa fantastiska kanadensiska lastbilsförare ska veta att vi står bakom dem till hundra procent, säger Trump i ett tal.
   Teslagrundaren Elon Musk hör till dem som stödjer de kanadensiska lastbilschaufförerna och han varnar för ett tilltagande kontrollsamhälle i spåren av vaccinpass….”
   https://www.varldenidag.se/nyheter/mediebild-av-lastbils-protest-ifragasatts/repvba!yjd@Q3kuHvQWEZXBkSAZA/

Kommentarer är stängda.