Stefan Löfven belönas med globalt uppdrag av FN

Har man slängt upp 8 miljarder av skattebetalarnas slantar till FN:s klimatfond och därutöver är FN:s jultomte, då är den internationella karriären säkrad. Detta är drivkraften hos den politiska eliten, som säljer ut landet och snor medborgarnas pengar till denna korrupta koloss.

”Sveriges tidigare statsminister Stefan Löfven har fått ett nytt uppdrag. Han kommer att leda en högnivåpanel inom FN gällande framtidens globala samarbete.

FN:s generalsekreterare António Guterres presenterade förra hösten rapporten ”Our common agenda” om framtidens globala samarbete. Sveriges tidigare statsminister Stefan Löfven har nu tackat ja till att leda en högnivåpanel som tar sin utgångspunkt i FN-rapporten.
Löfven kommer att leda panelen tillsammans med Ellen Johnson Sirleaf, tidigare president i Liberia. Panelen, som består av fem till sju personer, ska identifiera globala ödesfrågor och presentera förslag på hur de frågorna ska hanteras.

Resultatet kommer sedan att presenteras i september 2023 i samband med en FN-konferens.
På Twitter gratuleras Stefan Löfven av både statsminister Magdalena Andersson och utrikesminister Ann Linde.
”Mina varmaste gratulationer till Stefan Löfven, samt till hans nya kollega Ellen Johnson Sirleaf. Ett mycket viktigt uppdrag för framtidens globala samarbete”, skriver Ann Linde.” https://www.svd.se/stefan-lofven-far-fn-uppdrag

Det finns inget mer att säga än Fy Faen!

Visa information om relaterad bild

5 tankar kring ”Stefan Löfven belönas med globalt uppdrag av FN

 1. Detta arbete ska Stefan Löfven leda, arbetet går ut på att identifiera globala ödesfrågor och presentera förslag på hur de frågorna ska hanteras. Hans arbete kostade oss svenska skattebetalare minst 8 miljarder och FN ger en man ett arbete, att som det heter ”se in i framtiden” för att kunna upptäcka globala hot eller andra faror som kan hota ”mänskligheten”. Men ursäkta, allt absolut allt är korrupt hur kan FN ge honom detta arbete när han ALDRIG såg något komma hos oss i Sverige där hans svar alltid var ”vi såg det inte komma” och hans bästa recept på alla problem är att döpa om dem till utmaning och tillsätta en utredning så är det glömt.

  Han är en av världens största clowner tillsammans med väldigt många andra politiker som inte vill se de problemen som de har skapat eller man kanske ska säga att de inte har förmågan att se vilka problem de har skapat.

  1. Tack för knivskarp analys; ”….Men ursäkta, allt absolut allt är korrupt hur kan FN ge honom detta arbete, när han ALDRIG såg något komma hos oss i Sverige där hans svar alltid var ”vi såg det inte komma” och hans bästa recept på alla problem är att döpa om dem till utmaning och tillsätta en utredning så är det glömt…..”

 2. Klimatet må vara en ödesfråga men jag tycker faktiskt att 8 miljarder verkar lite väl mycket och Greta leder ”kampen” mot klimatförändringarna… Men faktum är att klimatet har alltid förändrats. Vare sig vi lägger 8 miljarder eller inte. Fåntrattarna A.L och A.S skall alltid ta på ledartröjan i alla möjliga och omöjliga sammanhang och A.S borde lägga lite mer kraft på den privata ekonomin i stället för att frälsa världen

 3. Kan aldrig glömma Lövens uttalande i Expressen-TV för några år sedan :
  ”Vi har aldrig kritiserat islam – och kommer aldrig att göra det”
  Om Vi handlar om S-partiet eller paret Ulla och Stefan är oklart – men hustrun Ulla
  är och har varit starkt engagerad i Tro & Solidaritet och Svenska Kyrkan (ref.ledarsidorna.se) – förmodligen inget emot islamiseringen och därför måste
  Stefan L. passa å sina ord … ?

  https://bulletin.nu/da-har-inga-konkreta-planer-nu-landar-toppjobb-med-fn

Kommentarer är stängda.