Ett nytt parti i coronans kölvatten ”Den svenska rikslagen”

I dag avskaffas regeringens restriktioner mot Covid-19, eftersom de blivit ohållbara, när omikron är på väg att ge flockimmunitet. Men FHM:s lojalitet mot Big Pharma hänger sig kvar, för ovaccinerade skall fortfarande hålla avstånd, trots att smittan sprids lika mycket av vaccinerade och ingendera blir speciellt sjuk.

När jag läste länken från en bloggvän om det nya partiet, läste jag först den Svenska Riksdagen, men det är riksdag med regering som nu skall granskas av den nya partibildningen. https://svenskarikslagen.se/material/

Tänk om äntligen folkets sheriff har kommit till huvudstaden?

Det är ett politiskt ofärgat parti som tar ställning för alla svenska medborgare som söker sanning och rättvisa. Partiets förhoppning är att ge medborgare oavsett tillhörighet en samlingsplattform, som försvarar våra grundläggande mänskliga rättigheter, som Covid-19 pandemin satt ur spel.

När jag noterade att Magnus Stenlund var ledamot i styrelsen ökade mitt intresse att läsa mer. https://svenskarikslagen.se/styrelsen/

Det initiala målet för partiet är att granska hur makthavarna har hanterat Covid-19 krisen, med utgångspunkt från
FN:s mänskliga rättigheter och Svea Rikes grundlag med hjälp av expertis samt jurister.

”Vår uppfattning är att regeringen i Sverige, med covid-pandemin som förevändning, har bidragit till att splittra familjer, vänner och befolkning mellan vaccinerade och ovaccinerade medborgare. Den politiska agendan handlar inte längre om folkhälsan eller att förhindra smittspridning.
Med tveksamt fungerande PCR-tester, experimentvaccin, munskydd och nedstängningar handlar det istället allt mer om att kontrollera befolkningen och om att avskaffa våra grundläggande mänskliga rättigheter.
Med censur tystar man kritiskt tänkande läkare, vetenskapsmän och medborgare. Detta är inte förenligt med demokrati och detta kommer Svenska Rikslagen med våra väljares stöd och inom ramen för vårt svenska rättssystem att granska och motarbeta.”

Min förhoppning är att partiet gräver djupare ner och frågar sig varför makthavarna så snabbt synkroniserade sig i lögner som motiverade avskaffande av våra rättigheter?

Att FN med WHO avslöjas som en bricka för västoligarkernas gröna omställning med Agenda 2030. Kontroll över medborgarna är förutsättning för den fjärde industriella revolutionen, där pandemin blev alibi för teknisk kontroll som annars hade varit svårt att genomföra, med rädsla för sjukdom och död gick det som smort.

logotyp

4 tankar kring ”Ett nytt parti i coronans kölvatten ”Den svenska rikslagen”

 1. Svenska Rikslagen är ett djärvt och viktigt experiment. Det kan dock dränera andra partier på röster, exv AfS.

  En faktor, som vi får på köpet, är ovisshet om hur SR avser rösta i riksdagen gällande alla andra frågor, exv förhållandet till EU, Nato, osv. Som väljare skriver jag på ett inblanco-papper. Men det gör jag väl även i de övriga fallen, mer eller mindre. Detta är baksidan med representativ demokrati.

  Direktdemokrati däremot, som tillämpas i Schweiz, vore därför intressant att pröva.

  1. ” Som väljare skriver jag på ett inblanco-papper.”
   Det har vi gjort länge nu..
   Borgerlig majoritet i de två senaste valen.
   Och vad fick vi?
   Regeringar som toppridits av miljötalibaner?

   1. Ja, men med enfrågepartiet Svenska Rikslagen (SR) kan det bli ännu värre, utom på en punkt, vaccinpassen. En nog så viktig fråga, eftersom den ingår i en tänkbar utvecklingskedja. Exv så här:

    Ändring av grundlagen > tvångsvaccinering > tvångspass > som villkor för att få inneha bankkonto > för att få ta banklån osv. Alltså en etapp mot målet: total kontroll över medborgarna.

    Inte där än, och därför vill väl SR vara ute i god tid, innan vi blir överrumplade. Men bäst vore, att några mångfrågepartier ville lägga till denna punkt i sina program.

 2. Totalitär massövervakning och totalitär kontroll av varenda samhällsmedlem är en förutsättning för att en diktatur skall överleva, även om den kallar sig för demokrati.

Kommentarer är stängda.