Så här tänker regeringen

Jan Ivarson ger här ett verklighetsbaserat inlägg om hur vänstern med socialdemokratin i täten tänker. Vilket bringar ljus över landets utveckling eller avveckling beroende på partitillhörighet.

”HUR JAG TROR VÅRA MAKTHAVARE TÄNKER

Vi får inte stirra oss blinda på nackdelar med ny befolkning. Vi måste fokusera på fördelarna.

Vilka är då fördelarna?
De är uppenbara för alla svenskar med rätt värdegrund. Folkutbytet skapar förutsättning för rätt regering som värnar demokrati och jämlikhet. Åsikter till höger om Socialdemokratin är hot mot demokratin. Så har jag uppfattat vår tidigare statsminister.

Folkutbytet kostar, men så är det med all kvalitet.
Med tillräckligt antal bidragsberoende säkras röster för en vänsterregering. För det behövs många ekonomiskt svaga med bidragsberoende. Kapitalismen har lett till att svenskar har fått det bättre. De har därför lämnat vänsterpartiernas beskattningspolitik. Välutbildade svenskar har fått högre löner som olyckligt skapat ekonomiska klyftor, jämfört med arbetslösa. Svenskar har lämnat vänsterpartierna och har därför  behövt ersättas med bidragsberoende migranter. Det säger sig självt att ett parti som är till för fattiga, måste ha många fattiga. Om näringslivet inte medverkar till det, är lösningen att hämta hjälp från andra länder. Det bör alla goda svenskar förstå. Utjämningspolitiken påskyndas med höga energipriser, företagsfientlig politik med omfattande byråkrati. Migranter berörs i liten omfattning av höga skatter eftersom försörjningsstöd följer kostnadsutvecklingen.

Politiken har varit framgångsrik att förmå gammelsvenskar att flytta från invandrarområden, så att nysvenskar kan utöva sin kultur utan störande inslag av för dem främmande religiösa och kulturella inslag. Sådana områden bör stödjas med överföring av kommunala skattepengar, så som sker för Malmö. Det är föredömlig socialdemokratisk politik som visar världen hur jämlikhet skapas genom utplåning av västerländsk vit maktpolitik.

Sverige skall vara till för alla med öppna gränser utom för skattebetalarna.

Jan Ivarson politiskt obunden”

Petterssons blogg: 791.402 permanenta uppehållstillstånd till och med juli 2021 sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister hösten 2014 och det kommer att bli drygt 800.000 när han slutar i november.

Inte konstigt att Löfven är nöjd för att ha säkrat makten hos partiet…

Visa källbilden

3 tankar kring ”Så här tänker regeringen

  1. Tack Jan en mycket träffsäker beskrivning.
    Sossarnas lögnaktighet slutar aldrig förvåna, inte heller att det går hem i stugorna.
    I det fallet är SD deras motsats.

Kommentarer är stängda.