Finns det ett ljus i medias post-moderna vänster tunnel?

Att jag är kritisk mot systemmedia har nog inte undgått någon läsare.

Är det fler än jag som ser små ljuspunkter av tillnyktring från den postmoderna ideologin, med korrekthet, identitet och mångfald? Visserligen har rysskräcken fått ersätta Covid skräcken, när denna PCR testpandemi vinner gehör i respekterade vetenskapliga tidskrifter, som BJM och Lancet.

Men FHM med våra ministrar försöker in i det sista rättfärdiga sina globalstyrda syndabocksplaner av ovaccinerade, trots att allt fler länder som Spanien, Storbritannien, Danmark, med flera insett att lock down restriktioner inte tjänar någonting till. Ett förkylningsvirus har aldrig gått att vaccinera bort. Nu har fokus åter riktats mot flockimmunitet, som var Anders Tegnells förhoppning initialt.

Nu trilskas dessa triumvirat damer och har plötsligt inga anteckningar från sina möten om lock down åtgärder att ge till coronakommissionen. https://www.friatider.se/coronakommissionen-nekas-viktigt-material

En eloge till Expressens granskande journalist Mattias Carlsson, som  är undersökande reporter och ingår i den prisbelönta grävgruppen. Granskningen av Magdalena Andersson städbolag har gjorts utifrån en kartläggning av allmänna handlingar hos en rad myndigheter, bland annat domstolar, Skatteverket och Bolagsverket. Dokumenten är offentliga och varit tillgängliga för både allmänheten och myndigheter såsom Säpo, som alltför länge sovit. 

Läs och förskräcks över all brottslighet hos statsministerns städbolag som både hon och Säpo försöker sopa under mattan. Kollektivavtal ska det va, med undantag för mitt eget städbolag kan få bli statsministerns slogan inför valrörelsen.

https://www.expressen.se/nyheter/larmsignalerna-om–anderssons-stadbolag–som-sapo-missade/

När tom en lekman som undertecknad kan få in insändare i DN och i lokaltidningen Östgöta Correspondenten från att tidigare alster alltid hamnat i papperskorgen, då är det för tidigt att ge upp.

”Nu börjar undertecknad bli orolig på riktigt för statsministerns förmåga att upprätthålla rikets säkerhet, när hon inte kan se om sin egen dörr. Ingen kontroll har skett av städfirman, som levererade en städhjälp som har efterlysts av polis för både illegal vistelse och stöld. Gripandet skedde efter att städarna av misstag utlöst ett larm. En konsekvens av alla pull faktorer regeringen sänt ut om den humanitära stormaktens generositet, har inte bara orsakat död på Medelhavet, utan också ett mörkt skuggsamhälle, där illegala hänsynslöst utnyttjas av arbetsgivare. Städfirmor av olika vandel har ökat i omfattning för att tillfredsställa främst den urbana medelklassen med sina RUT och ROT avdrag. Jag förstår fullständigt deras faiblesse för det mångkulturella samhället.
Harriet Larson Linköping”

”Statsministern måste se om sin egen dörr” i Corren den 13 januari och i DN några dagar tidigare.

9 tankar kring ”Finns det ett ljus i medias post-moderna vänster tunnel?

 1. Det enda massmedierna ägnar sig åt är att ljuga ihop den ena kampanjen efter den andra av panikmakeri. Ständigt är det något vi ska engagera oss för, vara rädda för, skämmas för och anpassa oss efter. En riktig olyckskorp och giftspridare. Bara att undvika så mycket som möjligt.

  1. När skräcken för klimatet och pandemin börjar dala, så har Hultqvists med Micael Bydén dammat av den gamla rysskräcken! Olle Ljungbeck återkommer om detta i morgondagens inlägg.

 2. Det är tydligen skillnad på dörr och dörr! Varför ger de i Riksdagen aldrig upp? Mer genomskådade teaterpolitiker får man leta efter, fast inte i Sverige inte.

  1. Vore det inte på tiden att minska riksdagens 349 ledamöter med hälften? Sverige har rekord i antal riksdagsmän/capita jämfört med många andra länder. Nya myndigheter med överbetalda generaldirektörer växer upp som svampar ur jorden. Symbiosen är stor inom den politiska adeln.

 3. Allmänheten har har kortare minne än en guldfisk vilken har ett oförtjänt dåligt rykte i denna fråga. Vill man se det negativt är det helt enkelt fråga om en vaneljugande sosse eller också a är det helt enkelt fråga om ett olycksfall i myndigheternas samverkan eller snarare brist på. Mitt allmänna intryck är att glädjen över att ha fått en kvinna som statsminister överskuggar denna fadäs det hela kanske nämns i en het debatt inför det stundande valet men jag tror uppriktigt att det kommer att ske väldigt sällan. Även solen har sina fläckar vet man ju

  1. Offerkoftan åker snabbt på statsministern av hennes såta vänner, bara för att hon är kvinna etc. Att stå för sina underlåtenhetshandlingar har politiker svårt för, där kvinnor inte är något undantag i sina offerkoftor.

 4. Sverige syltryggarnas stamort på jorden.
  Den humanitära stormakten – ett levande bevis på att feministiskt ledarskap är vägen till undergång

  1. Tyvärr tror jag att Du har helt rätt!
   Feministiskt ledarskap innebär känslostyrt önsketänkande som knuffar Moder Svea allt närmare avgrunden. Känslohjärnan jobbar för högtryck och innebär förtvining av synapser till frontallobens analytiska förmåga. Tyvärr har även många män drabbats av denna hjärnans obalans, där journalisternas café latte kollektiv på söder har samma destruktiva ”skäggiga skuggor” som finns i förorten.

Kommentarer är stängda.