Globalisternas plan i 7 faser

Från en blogg-läsare kom denna länk från Yrsa Häggströms blogg Bakom Kulisserna, där globalisternas plan med både återställning och en ny världsordning går som smort med Covid-pandemin. En lab-olycka som kan ha varit noga planerad.

Yrsa Häggström är en luttrad kvinna med många strängar på sin lyra, författare, politiskt aktiv, utesluten ur SD mm.

Här återger hon vad Mike Yeadon, före detta Pfizer-forskare skriver att vi närmar oss fas 5 i detta Covid-debaclet. Mantrat från nationernas makthavare lyder; ”Det kollektivas bästa” i sann socialistiska anda och då förstår vi att det enbart handlar om ledarnas bästa, inte folkets.

Rubriken på Yeadons artikel lyder ”Tidplan till Tyranni”

Fas 5: Upprätta kaos och krigslagar. (november 2021–mars 2022)
och de flesta tror fortfarande att vi återgår till det normala!https://henrymakow.com/2021/10/yeardom—-timetable-to-tyranny.html

Jag återger de sista faserna motvilligt, för jag vill inte tro på denna förödande utgång för folket, men när jag ser att punkterna under de tidigare faserna har stämt till punkt och pricka, blir jag rädd och heligt förbannad över folkets naivitet och brist på motstånd.

”……..Fas 6: Avsluta skulderna och inför kontantlöshet (mars – september 2022)

 • En ekonomisk och finansiell kollaps utlöses. Bankerna sätts i konkurs.
 • Privata bankkunder (vanligt folk) får betala för bankkonkurserna.
 • Aktivera The Great Reset.
 • Inför en kontantlös ekonomi.
 • Avsluta skulder och lån.
 • Påtvinga en digital portfölj (e-valuta).
 • Beslagta privatpersoners fastigheter, bostadsrätter och mark.
 • Alla av myndigheter icke godkända läkemedel förbjuds (alternativmedicin elimineras).
 • Påtvinga vaccination kvartalsvis, halvårsvis eller årligen.
 • Påtvinga matransonering och en diet baserad på Codex Alimentarius (hälsokost elimineras).
 • Utvidga och påtvinga alla åtgärder så att de även omfattar tredje världen.

Fas 7: Global individ- och populationskontroll (sep 2022 och framåt)

 • Ett globalt socialt kreditsystem införs, som i Kina.
 • Medborgarlön lanseras.
 • Övervakning och bevakning av allt och alla.
 • Samhället militäriseras.
 • Slutgiltigt eliminera alla oppositionella.
 • Total kontroll av beteenden, tänkande, emotioner och fysiologi.
 • Depopulation och totalitär befolkningskontroll (vaccinerna har en nyckelroll).”
https://youtu.be/ZJ5XS3IgEoY
Bild från Samnytt.

Tweet (återgiven av Samnytt https://samnytt.se/nya-corona-restriktioner-infors/

Ashkan Fardost@TouristInSpace
Nyspråk: Vården är överbelastad pga corona-, influensa- och RS-virus. Därför inför staten restriktioner så att vården ska orka med långsiktigt.
Gammalspråk: Staten bestraffar befolkningen för att staten inte klarar kärnuppdraget att bedriva en fungerande vårdapparat.

Våra skenheliga Covid makthavare och mässar om total vaccinering. Nu har de endast fokus på att avlasta vården, (med ett vaccin som inte hjälper) men de glömmer att tala om att de nedmonterat platsantalet inom vården, för pengarna behövdes till importen av valboskap. Vi har lägst vårdplatser/capita inom OECD, för den humanitära stormaktens generositet är inte gratis. https://www.svd.se/sjukhusen-maste-fa-fler-vardplatser-snabbt

Glöm inte att massmigrationen främst är ett medel för att söndra/splittra nationerna, vars demokrati med fria val måste bort och med denna fabricerade pandemi går det fort. Trots min envisa förhoppning att allt skall återgå till det normala.

11 tankar kring ”Globalisternas plan i 7 faser

 1. Det i särklass största hotet mot den svenska miljön är väl när ALLIANSEN påbörjade importen av 2 – 3 Miljoner ton sopor från flera EU länder, årligen! Det svenska sopberget växer mer än man hinner förbränna de importerade soporna. Till slut blir ju Sverige hela Europas sopstation. Tydligen är sopimporten inget för de gallskrikande Klimataktivister som värnar dygnet runt om den svenska miljön! Klimataktivister: Får vi en bättre miljö genom att ta emot ”andra länders sopor”? Tydligen får vi det då denna gigantiska sopimport göms undan med hjälp av de flesta (betalda) media.

 2. Det i särklass största hotet mot miljön är globaliseringen. Se vad den har orsakat hitintills.

  1. En överföring av pengar från fattiga till de rikaste av de rika. Nu står medelklassen på tur att utarmas, men dessa hel och halvkorrekta har svårt att ta sig upp ur den falska värdegrunden. El räkning på > 15 000 kr kanske kan få de med el uppvärmda villor att vakna till.

 3. Man börjar redan nu ”tugga om” att det kommande valet skall ges ett utökat skydd! Är det för att kringgå vallagen där rösträkningen inte kommer att vara OFFENTLIG. D.v.s. rösträkningen kommer förmodligen att ske ”inom lyckta dörrar”. Blir detta scenariot verklighet då kan vi beskåda inför ”öppen ridå” att alla politiker inte är på något sätt en politiker. Ingen av dem har uns av vad folkets vilja vill mena, den fundamentala betydelsen av demokrati, den har man bara i ”vissa lägen”. Lagimmunitet, så klart att man sett till att ha det. Man gör ”affärer”, åt vem/vilka? Det finns väl knappast en politiker av folket, de flesta är väl en politiker ”av Kapitalet”. Är VI på väg mot en kommande Evig Tyranni?

  1. Som Stalin en gång lär ha sagt. ”Makten i en demokrati ligger inte hos den som röstar, utan hos den som räknar rösterna.” Därför är politikerna så livrädda för teknologier som elektronisk kryptoröstning, för det går inte att fuska.

   1. Vad är Din åsikt om det amerikanska valet, där Trump förlorade? Förekom något fusk i rösträkningen?

    1. ”det amerikanska valet, där Trump förlorade” Det finns huvudsakligen två sätt att ”fuska”. Att helt enkelt manipulera siffrorna, Alltså, om 1,000 röstade emot, då lägger man dom i högen som röstar för när rösterna räknas. Jag tror det förekom väldigt lite, om alls, i USA valet.

     Den mest vanliga är den som romarna uppfann och nazisterna fulländade, att manipulera folk genom propaganda, alltså att med propagandan och förfalskad information styra hur folk röstar. Det var den metoden som användes i USA i valet, och det är den som mycket flitigt används i Sverige. Svenska Media är USA media, styrda från USA och driver propagandan för USAs målsättningar. Det är bara att läsa innantill för att se det.

     Två ytterligare metoder är de som tillämpas flitigt av USA, att göra det omöjligt eller svårt för vissa kategorier att rösta, till exempel att ställa ID krav.

     Eller det som tillämpades av Hitler i Österrike genom att designa röstsedlarna så dom styr de röstande mot ett visst resultat. Att rösta för Hitlers ”Anschluss” var att bocka för en mycket tydligt stor ruta på röstsedeln vilken redan var ifylld på röstsedlarna, att rösta emot var att bocka av en liten obskyr nästan dold liten ruta. Hitler tillät inte heller innevånare med judisk anknytning att rösta alls, dom ansågs vara utlänningar. Propagandan spelade även en massiv roll.

     En annan vanlig metod att styra valen som tillämpats länge och flitigt i Sverige är att betala för röster, rösta på oss så betalar vi dig med bidrag och förmåner.

     Det var främst två metoder som som styrde USA valen bort från Trump, manipulation med propaganda och att förhindra Trump supporters från att rösta.

     Även värt är att iaktta vem medlemmarna i den nuvarande USA regeringen stöder, BigWar, krigsindustrin, BigPharma, och BigBusiness.

     1. Tack! I denna fråga är vi helt överens och tyvärr sitter socialdemokraternas propaganda om rättvisa, jämlikhet etc inbränt i ryggmärgen hos majoriteten medborgare mycket tack vare deras USA styrda media megafon. Jag begriper inte hur socialdemokraternas väljare kan tro på ett tryggare Sverige, när skotten viner om knuten, där Linköping ligger i framkant, vilket också SVT gör när det gäller att undanhålla besvärande information om hemvist bland dömda brottslingar.
      https://iallmanhetenstjanst.blogspot.com/2022/01/svt-undanhaller-att-tva-av-de-atalade.html

 4. Nu verkar de medicinskt korrekta vara i luven på varandra, gällande tredje sprutan på dem som har haft covid. Några läkare har modet att protestera mot en tredje dos i dessa fall, åtminstone nära inpå ett tillfrisknande. Det gillar inte FHM, som fortsätter propsa på tredje dos direkt.

  Nästa steg kan bli att ytterligare läkare fyller i med avslöjandet om hela bluffen.

  1. USAs BigPharma rekommenderar att ständigt ge fyra sprutor per år av deras ”vaccin”. ”Vaccinet” varar bara tre månader och samtidigt förstör kroppens eget försvarssystem. En slags beskattning av mänskligheten. Det underliggande meddelandet tycks mig vara, ge oss pengarna, eller också kan ni välja att dö.

Kommentarer är stängda.