Strålningsrisker och el brist med rusande priser

Strålningsrisk, ja -nej eller kanske

Att bara nämna faror med strålning får adrenalinet att rusa på Big Tech med supporter och kallar oss som tvivlar på strålningens riskfrihet för hysteriska och inbillningssjuka kärringar.

Bildresultat för 5G

Olika typer av strålning har funnits sedan jordens tillkomst och haft stor betydelse för arternas uppkomst och samhällets utformning. Upptäckten av röntgen med radioaktiv strålning var revolution inom sjukvården, men strax synliggjordes dess risker vid hög och frekvent exponering.

Strålning från röntgen har hög energi och definieras som joniserande strålning till skillnad från icke joniserande strålning som finns i den moderna teknologin som radio, TV och Wifi. Men, trots att icke joniserad strålning har betydligt lägre energi och frekvens saknas kunskap om hur icke-joniserande strålning kan skada kroppens olika organ.

Big Tech med deras utbildade ingenjörer avfärdar som förväntat allt vad risker heter. Men vad värre är, är vänskapssambandet mellan Big Tech och myndigheter som skall skydda oss från miljöfarliga faktorer.

Rapporter finns om försämrad spermiekvalitet hos flitiga mobil användare jämfört med män som inte har mobilen i bakfickan och dess öronsnäckor ständigt mot och i öronen. Därutöver har ökad risk för hjärntumör på främst höger sida av hjärnan konstaterats i studier. Även cancer diagnoser har misstänkta samband med frekvent strålning av ständig uppkoppling.

Svartmålning och idiotförklaring av personer som misstänker och synliggör strålningsrisker är samma maktfenomen som mot personer som ej vill kavla upp ärmen för spruta 1-2-3-4.. med icke långtids utvärderat genvaccin, som får kroppens celler att själva bli en fabrik för vaccinprotein. Gemensam avsändare är alla Big industrins ägare genom att endast follow the money.

Svaret brukar alltid vara att vi har inte tillräckliga bevis för strålningsskador från makthavarnas myndigheter, samma mantra som miljöpartiet hävdade inför slutförvaring av kärnkraftsavfall, för att slippa ta ställning.

Här handlar det om gigantiska pengar och inte minst profitdrivande kontrollsystem över medborgare åt storebror. Här har Big Pharma och Big Tech fallit i varandras armar och den varma omfamningens favörer vill makthavare både utnyttja och få del av i sin egen plånbok.

Dr Devra Davis, epidemiolog och expert på miljöfaror, kräver nu en oberoende utredning för att fastställa farorna med strålning från mobiltelefoner och huruvida dessa kan orsaka cancer och andra skador på människokroppen.
https://nyadagbladet.se/vetenskap/expert-kraver-utredning-av-farorna-med-mobilstralning/

i en intervju med Tucker Carlson på Fox News anser hon att en förnekelse råder om dess risker. Hon anser att korruption bidrar till svängdörrar mellan industrin och myndigheter som skall skydda medborgare från miljörisker. Därför kräver hon och den icke vinstgivande organisationen Enviromental Health Trust en oberoende utredning om strålningens risker.

Om den icke joniserande strålningen nu är helt riskfri, som finns i all modern kommunikationsteknologi då borde väl Big Tech med supporter varmt Välkomna en sådan utredning i stället för att ödsla invektiv på oss som tvivlar!

El krisen med rusande priser

Jag har svårt att förstå hur elektrifiering av hela samhället går ihop med el brist och rusande priser på även andra drivmedel?
I elkrisens Sverige så tvingas skattebetalarna att subventionera techägarnas serverhallarnas ständiga rea pris på el, som slukar lika mycket el som en storstads hela behov, men om detta råder kompakt tystnad från makthavarna, som helst inte vill tala om tjänster och gentjänster.

Vår kaxiga statsminister beskyller medborgare som dumma, som inte haft vett att binda sitt el.pris i tid. Att inte ha vett att kontrollera att anlitad städfirma har aktuellt kollektivavtal är däremot inte dumt.

Energiminister Khashayar Farmabar anser att Svensk industri fortfarande har en konkurrensfördel jämfört med andra länder genom god tillgång på billig el ??
Han förordar plötsligt mer vindkraft, bara inte i Nacka där han själv och statsministern bor (TT).

Vindkrafts euforin innebär att varje vindsnurra går med 1 miljon i förlust. Regeringen har genom elcertifikat strypt kärnkraften och subventionerat olönsam vindkraft. https://samnytt.se/en-miljon-i-forlust-per-vindsnurra/

Bildresultat för vindkraft

Att regnskog skövlas i Amazonas, att fåglar och insekter dödas, att brytning av metaller till ledare innebär stora skador på både miljö och fattiga människor, är helt försumbart för politiker, klimataktivister och miljövänner eller snarare miljöns fiender?

Det viktigaste för makthavarna är att låta Sverige ligga i framkant oavsett om det gäller migration, 5G eller energiomställning till fossilfritt samhälle. Allt som gynnar deras internationella karriär har högsta prioritet, folket skiter de i. De skall bara rösta rött och hålla käft, det sistnämnda hjälper Big Tech gärna till med, som tack för billig el.

Folkets protester mot ohemula el kostnader, där nästan hälften är skatt, moms, avgifter börjar nu oroa regeringen. Därför kan små almosor delas ut. Att sänka skatten, aldrig i livet!

6 tankar kring ”Strålningsrisker och el brist med rusande priser

 1. För den som är intresserad, här är två forskningsrapporter om just cancer och mobiltelefoner. Båda peer reviewed, och utförda av erkända forskare vid universitet.

  https://www.nature.com/articles/6600068/
  https://www.webmd.com/melanoma-skin-cancer/news/20090112/no-link-between-cell-phone-eye-cancer
  https://media.springernature.com/full/springer-static/image/art%3A10.1038%2Fsj.bjc.6600068/MediaObjects/41416_2002_Article_BF6600068_Fig1_HTML.gif?as=webp

  Man har speciellt tittat på Melanoma för det är känt att melanoma skapas av strålning.

  Man har inte hittat något samband med mobiltelefoner alls.

 2. Så – det gamla fula trollet 5G har dammats av igen. Det har varit laviner av ”oberoende utredningar” av dessa förmenta strålningsrisker med början 1925. Vilken kunskap om detta har en epidemiolog, ungefär lika mycket som en mästersnickare om hjärttransplantationer. En fin titel ger ingen kunskap. Detta är aktivism, inte vetenskap utan bygger på vidskeplighet. Björn Cedervall, radiologispecialist vid Vattenfall och docent i medicinsk strålningsbiologi vid Karolinska institutet, har avfärdat det som en personkult, ”helt fokuserad på personer snarare än vetenskap”. De som driver det har avfärdats som WooDoo vetenskap och förvillar. Dom hör mer hemma i kategorin häxprocesser och ryktesspridning. Andra i samma kategori är Jim Jones – The People’s Temple, Charles Manson – The Family, David Koresh – Branch Davidians, Shoko Asahara – Aum Shinrikyo, Joseph Di Mambro – Order of the Solar Temple, eller Heaven’s Gate Kulten.

  En ledande röst har utgett sig för att vara ingenjör, specialist, expert, eller forskare, men vid granskning har det visat sig att högsta utbildningen är en sjuårig folkskola, och utbildning till radioreparatör. För all del, gör gärna ytterligare en ”oberoende utredning” och låt gnällspikarna betala för den. För all del, stäng gärna ner all denna ”strålning” i Sverige, och låt gnällkören ta personligt ansvar för konsekvenserna med sina tillgångar. Detta är bara ytterligare ett fall, allt blir OK, så länge någon annan betalar, tills andras pengar tar slut förstås. Bara kör.
  https://mychinaway.files.wordpress.com/2020/01/angry-gods-dt-600-1.jpg

  1. Vem som är ”trollet” låter jag vara osagt, men i denna fråga har vi inte samma uppfattning, eftersom kroppen är skör. Om det nu är WooDoo vetenskap, så borde oberoende forskare få utreda både detta och om riskfrihet med 5G är det enda rätta.

    1. Det är helt sant. Otroligt mycket i vår värld lämnar markörer i kroppen och tillfälliga skador. Allt från att slå sig på tummen till virus, bakterier eller ta en sup. Vi utsätts ständigt för skadande strålning från rymden, men vårat inbyggda reparations system fixar skadorna. Skulle nivån bli för hög, som att sätta sig framför en stor radarantenn, klarar inte reparations systemet av att fixa det. Alkohol är ett gift, men vid måttlig förgiftning rensar kroppen ut det, och lämnar inga sviter. Även elektromagnetisk vågrörelse skapar markörer, spår. Att vi fortfarande existerar är för att vi är designade att reparera det som skadas, så länge det ligger under en viss nivå, något som vi mycket tydligt upplever just nu med Covid. En sup orsakar enorma problem för kroppen jämfört med en mobiltelefon. Ett nålstick i fingret ger enorma skador jämfört med en mobiltelefon.

   1. Som gammal ingenjör sysslar jag inte några ”uppfattningar” utan med berövad ingenjörsvetenskap. Oberoende forskare har redan skapat hela bibliotek i frågan, ingen har funnit någon påverkan, men samtidigt finns det mängder av bibliotek av okunniga låtsats forskare, maskerade aktivister. Jag har ju själv varit involverad i detta i närmare 70 år och över hela världen, och aldrig stött på några negativa effekter, och har rätt bra både utbildning och erfarenhet i ämnet. Sedan är det den rent praktiska sidan av forskning, hur lägger man upp ett forskningsprojekt för att bevisa att något inte är farligt. Ge mig ett förslag. Har någon bevisat att äta potatis är ofarligt. Mig veterligen inte, men svenskarna har haft potatis som stapelföda sedan Jonas Alströmer tog hit den 1724, Det är nog en rätt bra marginal i det för att påstå att potatis inte är farligt att äta. Det är lättare att fastställa om något är farligt, neurosedyn katastrofen ett exempel. Tydliga effekter som tydligt kunde knytas till källan.

Kommentarer är stängda.