Nu fan räcker det!

https://detgodasamhallet.com/2021/12/19/hittat-pa-natet-nu-fan-racker-det/

Debattören och dissidenten Pär Ström sammanfattar året som gått och säger det alltfler medborgare insett, att ny fan räcker det med politikers förstörelse av vårt fosterland i sin mångkulturella enfald.
Nu har han startat en politisk Youtubekanal som handlat om det politiska vansinnet och om hur politikerna förstör det samhälle som mödosamt byggts upp av generationer svenskar.

(Du hittar det första avsnittet här. Vill du få uppdateringar när nya avsnitt släpps så kan du prenumerera på nyhetsbrevet här)

Med dessa rader önskas alla läsare, kommentatorer och gästkrönikörer ett bättre nytt år 2022!

Kanske med en ny regering, som vi får hoppas är mindre destruktiv mot värdlandets medborgare än den nuvarande.

Bild från fotosidan.se

Bildresultat för gott nytt år!

8 tankar kring ”Nu fan räcker det!

 1. En hypotes: Tänk om de flesta bland vårdpersonalen är ovaccinerade! Ska sjukhus och/eller vårdinrättningar stängas helt då, OPPOSITIONEN? Håller till 100 % med Pär Ström. ”Nu fan räcker det”! Det nuvarande politiska packet måste bort. De svenskar som inte har insett det eller snarare inte vill inse det, gör oss övriga en stor tjänst genom att MIGRERA dit migranterna kommit ifrån.

  1. Ja, tänk om… De flesta har nog lydigt och ej sällan villigt skyndat till vaxx-stationen och tagit emot.

 2. Om det svenska folket vill rösta bort den nuvarande ”skiten” till förmån för den oppositionella ”skiten”, då om inte förr är det väl dags att alla rannsakar sig själva. Den genomsnittliga svenska IQ nivån närmar sig sakta men säkert den låga IQ nivån som man klassar som ”utvecklingsstörd”, enligt WHO.

  1. Alliansen har förbrukat sitt förtroende, med rabiata riksdagsmän som skjuter på ovaxxade och blir upphetsade av vaccinpassen. Under deras hjärnbark ligger nazismem med svartmålning av alla som ser Big Pharmas bedrägeri, aldrig, aldrig mer moderaterna mejlar min gamla väninna.

 3. ”Kanske med en ny regering, som vi får hoppas är mindre destruktiv mot värdlandets medborgare än den nuvarande”.
  Skulle denna nya regering bestå av de från ALLIANSEN som tog över 2006 och som startade det svenska förfallet?
  Om någon regering var ”destruktiv” så var det väl ALLIANSEN!
  Nej, ALLA politiker i Riksdagen måste bytas ut, annars blir vi aldrig av med det ständigt destruktiva återkommande förloppet. Idag finns det INGEN riksdagspolitiker som arbetar för det allmännas bästa och enbart det diskvalificerar de sig själva till att få vara ”verksamma” som politiker.
  Dagens politiker är enbart marionettfigurer styrda för att samtidigt tillgodose sig själva. De har inte någon tid över för det svenska folkets bästa, som är deras huvuduppgift som deras ämbete avser.
  Politikernas partiekonomi går i första hand vilket även motståndet till att anordna ”EXTRA VAL” talar sitt tydliga språk.
  Nej, ut med alla 349, det kan bara bli bättre. De nästkommande 349 borde väl då vara medvetna om att har du andra intressen än det svenska folkets behov, då åker du/ni UT.
  Vi måste inse att vid varje regeringsskifte då byts ”skit” ut mot annan ”skit”, eller hur?
  Vad är annars anledningen till regeringsbyten, förutom att vi har etablerat valfusk sedan minst 2006?

  1. Ett ypperligt förslag om utbyte av alla 349 riksdagsledamöter! Tyvärr lär det inte genom föras. Folkets bästa har förvandlats till det sämsta, inga förturer, bara köer och nya skatter.

Kommentarer är stängda.