Storebror har full koll på oss antivaxxare

Hej, Harriet!

Denna post visar på att man har FULL KONTROLL på vilka som har och inte har vaccinerat sig! Förmodligen gör man ett skrämförsök i ”Jul yran” till att få de ovaccinerade att vaccinera sig. Man ska ju inskränka de ovaccinerades umgänge under Jul & förmodligen även under Nyår. Tidpunkten är bra då INGEN finns anträffbar för det är ju STORHELG. När antalet ovaccinerade blir tillräckligt lågt, knackar man då på dörrarna för ”tvångsvaccinering”?
Dessutom tror de att jag ska fylla i en HÄLSODEKLARATION!
Det står: ”Fyll i en hälsodeklaration per person och dos”.
Till Storhelgen, då gäller det att passa på med att skicka ut dessa ”Gestapo papper”. TT”

Notera vaccinationen är gratis, frivillig ……..varför då skicka ut detta brev?

Jag fick en vaccinationspåminnelse under hösten, men det kan säkert komma en ny kallelse från storebror….

Den politiska och mediala teatern fortsätter och chansen till riktig flockimmunitet glider oss ur händerna. Den sydafrikanska dr Angelique Coetzee, som upptäckte omikron, varnar nu för att Europa med sina onödiga lock downs och restriktioner kan förlora chansen att få stopp på smittan genom naturlig flockimmunitet.
Varianten omikron ger endast lindriga symptom, som lätt influensa med huvudvärk, trötthet och ont i kroppen under några dagar, sen är det klart.

En dansk studie visade att vaccinerade löper större risk att insjukna i mutationer än ovaccinerade, eftersom misstanke finns att immunförsvaret bryts ner av alla sprutor. ”Det är okänt om den negativa effekten beror på att immunförsvaret bryts ned av vaccinet och om det i så fall bryts ned även för andra sjukdomar eller om den negativa effekten bara gäller Covid-19.”

https://www.friatider.se/vaccinering-gav-okad-risk-covid-19

Men när både Ursula von der Leyen och Magdalena Andersson har män som direkt och indirekt tjänar på vaccinationshysterin, så finns inget hopp om att dessa damer skall närma sig förnuftet. Inte konstigt att de ser nöjda ut under ett möte den 10 dec i Bryssel.

 ”Det var två bra möten där vi diskuterade aktuella frågor och svenska prioriteringar. Jag ser fram emot det fortsatta arbetet i EU där regeringen kommer driva svenska intressen såsom klimatet och att stå upp för EU:s grundläggande värderingar, avslutar statsminister Magdalena Andersson.”

Grundläggande värderingar??? Att förstöra sina länder med ohållbar migration och stampa sönder våra mänskliga rättigheter….

https://www.regeringen.se/artiklar/2021/12/statsminister-magdalena-andersson-i-mote-med-ursula-von-der-leyen-och-charles-michel/

Bild från artikeln

Statsminister Magdalena Andersson och Ursula von der Leyen står bredvid varandra framför en bakgrund med EU-flaggor.

Orsaken till obefogade restriktioner med vaccin pass är lätt att räkna ut, masspsykosen måste fortsätta för politiker vill inte förlora sin makt över oss och Big Pharma med sina medlöpare vill inte förlora sin gigantiska profit och den globala eliten tolererar ingen uppstudsighet.

Källa: Omicron discoverer perplexed by hysterical global response

3 tankar kring ”Storebror har full koll på oss antivaxxare

 1. ”regeringen kommer driva svenska intressen såsom klimatet”

  Ja, släng ut grogghaggan och sätt in Greta som statsminister…

  …som skrattar hela vägen till första klass.

 2. ”Storebror har full koll på oss antivaxxare”

  Så klart att hen har, så klart att hen har…

 3. Allt visar mycket klart att den USA centrerade hegemoniska system som kalla ”demokrati” i verkligheten utvecklas till mänsklighetens grymmaste och mest totalitära diktatur någonsin. USA siktar mot att bygga en global militärdiktatur. Det finns en motkraft – Kina. Här sker ingen massövervakning och masskontroll, trots den massiva USA propagandan. Man övervakar och kontrollerar bara de destruktiva elementen, och låter dom veta det, som terrorister, våldsverkare, omstörtare, speciellt om dom är USA sponsrade.
  https://www.rt.com/usa/536689-cia-informants-lost/

Kommentarer är stängda.