Pandemibedrägeriet – ett led i globalisternas övervakningssamhälle med världsherravälde

Att läsa en faktafylld text med skarpa analyser från en kunnig skribent är upplyftande, trots att dess innehåll är nedbrytande.

För att vi skall avskräckas så brukar skribenten svartmålas av den vänsterliberala eliten, så är fallet med Jackob Nordangård. Talesman för höger extremister, enfant terrible inom akademin….eftersom han inte visar någon respekt för akademins normer och värdegrund, utan är skrämmande uppriktig.

Juldagen borde ha fått en mer lättsam text med Var hälsad sköna morgonstund i stället för denna mörka framtidsanalys, men öppnar vi inte ögonen för hur den pågående globala revolutionen förändrar våra liv, då är sköna morgonstunder ett minne blott.

Denna gång är det Nya Dagbladet som återpublicerar en gedigen text av Jacob Nordangård, författare, akademiker som avslöjar hur pandemibedrägeriet möjliggör globalisternas omstart av världen och hur de kommer att styra oss in i en mörk framtid. Texten har tidigare publicerats på Pharos.org. JN ger förteckning och analyser från möten mellan dessa globala tyranner, från skrifter och böcker från desamma.

Sammanfattning: ”Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått. Det är inledningen på en ny era, med en ny internationell ekonomisk ordning som riskerar att fullständigt tillintetgöra människans friheter. Tyrannerna har nu tagit över för att med tvång styra oss in i en “klimatsmart” och “hälsosam” värld genom World Economic Forums nya tekno-totalitära färdplan – The Great Reset.” https://nyadagbladet.se/analys/globalisternas-omstart-av-varlden-och-deras-planer-for-oss/

I täten för denna förstörelse av nationer, demokrati och våra stads fästa friheter står Klaus Schwab grundare av World Economic Forum som bildade partnerskap med FN:s generalsekreterare António Guterres den 13 juni 2019 utan ett uns av uppmärksamhet från media. ”…. I stort sett betyder detta att makten över våra liv med ett pennstreck har överflyttats till de globala storföretagen och deras ägare….” skriver Nordangård.

Dessa herrars har starka och mäktiga medhjälpare, där Bill Gates och Jeff Bezos står i första ledet för att snabbt förverkliga partnerskapets syfte att accelerera FN:s hållbarhetsagenda och de 17 globala målen, som Löfven och hans ministrar överlyckliga viftade med.

Bildresultat för FN:s hållbarhetsmål

Globalisterna menar att nationer ej kan lösa dagens problem med pandemier, terrorism, klimatomställning och utnämner sig själva till världens frälsare.

Om Ni hör orden hållbar, distansering, inkludering och omstart då vet Ni att det är något djävulskap på gång som bakbinder våra demokratiska rättigheter.

Globalt skall alla nationer inkluderas i ett teknokratiskt övervakningssamhälle och därför kom eller skapades pandemin som krävde distansering av människor för att minska smittspridning, efter gammalt beprövat maktkoncept splittra och söndra. Digitalisering är medlet för att genomföra den fjärde industriella revolutionen från Klaus Schwab:s skötebarn; World Ekonomic Forum. Där vi och våra liv skall övervakas i minsta detalj, medan vi hålls åtskilda från varandra för att inte störa denna omstart.

Förlorare under denna skapade pandemi är alla våra sociala mötesplatser, kulturevenemang, restauranger, resebranschen, små affärer i en levande stadskärna. Vinnarna är de stora nätaktörerna med sin näthandelsföretag och streamingtjänster som Alibaba, Amazon, Netflix och Zoom. Nu är det de som styr över yttrandefriheten, med sina faktagranskare. Facebook erkänner nu att det enbart handlar om att premiera vänsterns åsikter och slänga de konservativa i papperskorgen.
https://samnytt.se/facebook-erkanner-faktakontroll-i-verkligheten-asiktscensur/
Inte konstigt att regeringens ministrar är nöjda, när kritiker av samhällsordningen exkluderas.

Klaus Schwab ligger inte på latsidan, när det handlar om att få medborgares förståelse för genomförande av The Great Reset, tillsammans med en av cheferna för WEF skrev de en bok om hur Covid-19 öppnade dörren till framtidens omställning.

Covid-19 The Great Reset

Nordangård avslutar artikeln med;

…..Vi har betalat och kommer att få betala ett högt pris för något (pandemin) som överdrivits bortom alla proportioner och som använts som en trigger för att införa en ny tekno-totalitär ordning.
Tyrannerna har opererat enligt principen “kriser öppnar upp för affärsmöjligheter” och har effektivt kunnat kapitalisera på det lidande som de orsakat oss människor.
De hotar oss också med att återkomma med sin terror om vi inte accepterar deras planer om att styra och detaljreglera våra liv. Det är rent maffiabetonade metoder. Ingen av oss har valt Schwab och hans vänner inom miljardärsklubben att diktera våra liv. Det är hög tid att avsätta tyrannerna. Deras rättmätiga plats är bakom lås och bom.”

Jag kommer att tänka på några ord från den gamla isländska sagan Havamal, där det står att människa är människans möte. Därför måste gammal klokskap i vår kultur förstöras och ersättas av trender som gynnar alienation och främlingskap. För mänskliga möten är ett hot mot dessa herrars planer för världsherravälde.

Men det finns ljus i mörkret, som nu även syns i statsmedia. Läkare, jurister, forskare, samhällsvetare med flera protesterar mot regeringens diktaturfasoner över våra liv. Här är bara några ex.

https://www.expressen.se/debatt/vaccinpass-och-atgarder-ar-hysteriskt-och-onodigt/

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/7d4Pd8/vaccinpassen-for-oss-mot-kontrollsamhallet

12 jurister: Vaccinationsbevis är ren utpressning

Pandemihanteringen är den största masshysterin någonsin

Och Ni som vill ha mer detaljkunskap om The Great Reset kan ta del av denna omfattande sammanställning.
https://bakomkulisserna.biz/2021/12/18/mycket-detaljerad-forklaring-av-the-great-reset-och-den-nya-varldsordningen/

3 tankar kring ”Pandemibedrägeriet – ett led i globalisternas övervakningssamhälle med världsherravälde

 1. Det här blev rätt roande. Jag började lära mig elektroniska datorer på världens första elektroniska dator, The Manchester Baby, som kom 1948, så jag har varit med ett tag, och inte mycket undgår mig.

  När jag går till NyaDagbladet får jag först detta.
  —”Access denied This website is using a security service to protect itself from online attacks”.
  Denna ”säkerhetstjänst” är i verkligheten en av USAs mest aggressiva övervaknings och censur system, trots att dom ilsket förnekar det. Därifrån har även omfattande personlig information läckts i flera omgångar. Jag vet inte om NyaDagbladet och Jacob Nordangård förstår att dom deltager och stöder Globalisterna och deras planer att ta kontroll av världen. Jag har säkerhetssystem som stoppar spårning och övervakning, och när NyaDagbladet-sajten inte kunde spåra mig blockerades jag. Jag hackade mig förbi blockeringen.

  Lite andra underligheter.

  —”I Hong Kong användes elektroniska armband”
  Dom ”elektroniska armbanden” är samma som man använder i butiker för att förhindra stölder. Man sätter en liten ”tag” på varan som måste plockas bort eller inaktiveras innan kunden passerar utgången. Det uppfanns av uppfinnaren Arthur Minasy (1925 – 1994) och har varit i bruk sedan 1966.

  Kina och Hong Kong använder idag appen ”Leave Home Safely” Den har öppen källkod, kan laddas ner utan att uppge vem man är (jag har gjort det), innehåller ingen personlig information. Man skannar en QR kod vid alla checkpoints, som när man går in i en affär. Tid och plats lagras på mobilen. Sedan skickar mobilsystemet ut alla tider och platser där en smitta identifierats, och den som varit där får rekommendationer, använd profylax och gå och testa dig. Alltså ingen övervakning. Kina har heller inga biometriska databaser över befolkningen som Sverige, pass och ID register, för att inte nämna datalagringsdirektivet för massövervakning. Svensk övervakning är orwellian massiv redan. Allt du gör identifieras och lagras.

  Kinas mjukvara byggs för att förhindra eller försvåra massövervakning. Det är därför USA är så angelägen att stoppa Huawei och WeChat. Globalisternas övervakning fungerar inte.

  —”Flera länder, som Sydkorea, Kina och Hong Kong, använde sig av påträngande och tvingande spårningsmetoder”
  Jag kan bara svara för Kina och Hong Kong, och där finns inga ”påträngande och tvingande spårningsmetoder”. Kina har tvärt om varit pionjär att stoppa sådant. Det kan bli tre års fängelse för att spåra, även för myndighetspersoner, och flera sådana domar har avkunnats. Kina spårar endast terrorister, spioner och brottslingar, speciellt sådana som arbetar för USA. USA och CIA har offentligt uttryckt sin förtvivlan. Alla som sysslar med spårning måste ha utbildning och personlig licens.
  40% av kinesiska appar har beordrats bortplockade då dom inte klarade granskningen mot säkerhet och spårning. Bara 2019 försvann 850,000 underkända appar, och ytterligare 670,000 till oktober 2021.
  Kina har även drakoniska regler mot företag som arbetar utomlands. Didi’s bildelning stoppades i USA för dom inte uppfyllda säkerhetskraven på att insamla och skydda privat information.

  Kinas mjukvara är säker mot Globalismen, och Globalismens anti-Kina propaganda går på högvarv. Allt som händer i Kina går emot centralisering av makt och ekonomi. Man slår stenhårt ner på monopol och karteller. Digitaliseringen i Kina har inneburit ökad personlig frihet. Det är därför Globalisterna med USA i spetsen går upp i limningen och driver propagandan stenhårt.

 2. För allas bästa, brukar det heta i socialistisk lingo, när individerna förväntas ge upp all självständighet / frihet / värdighet, och uppslukas i kollektivismens underkastelse. Bloggen / vloggen Way of the World har lagt ut en kort video:

  How the Communists Used COVID to Impose Global Tyranny
  https://odysee.com/@wayoftheworld:7/thegreatergood:0

 3. Må det nya året innebära att covid krymper ett till intet. Och globalisternas inflytande likaså.

Kommentarer är stängda.