Robert Kennedy JR:s kamp mot CIA och Big Pharma

Namnet Kennedy är välkänt i hela världen. Robert Kennedy JR är jurist, författare och är son till den mördade Robert Kennedy och hans farbror var JFK. https://sv.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy,_Jr.

Bildresultat för robert kennedy jr

Hans nya bok The Real Fauci: Bill Gates, Big Pharma och Global War on Democracy and Public Health handlar om Anthony Fauci, president Bidens medicinska rådgivare, USAs smittskyddsexpert och CIA:s smutsiga hantlangare).

Robert Kennedy Jr varnar för att WHO bedriver ett socialt och medicinskt experiment i global skala. WHOs agerande bygger på Bill Gates vision och hans religiösa tro på att han kan använda teknik som GMO och vaccin för att bli mänskligheten frälsare. Genom sin enorma förmögenhet har Gates köpt sig stort inflytande inom WHO och hos ledare för amerikanska hälsomyndigheter och medverkar därigenom till en policy som påverkar sju miljarder människors liv.

Här kommer några citat från en sällsynt recension av Edward Curtin från Lew Rockwells webbplats, LewRockwell.com, som lanserades 1999. Lew Roklwell är en välkänd författare, redaktör och politisk konsult i USA. Hans webbplats innehåller artiklar om politisk filosofi, ekonomi och samtida politik. Skribenter kommer från både höger och vänster.

”…..Det finns ingenting i CIA:s historia, i dess stadga, i dess sammansättning eller i dess institutionella kultur som avslöjar ett intresse av att främja antingen folkhälsan eller demokratin. CIA:s historiska bekymmer har varit makt och kontroll. CIA har varit inblandat i minst sjuttiotvå försök och framgångsrika statskupp mellan 1947 och 1989, med omkring en tredjedel av världens regeringar inblandade. Många av dessa var fungerande demokratier. CIA gör inte folkhälsa. Det gör inte demokrati. CIA gör statskupper.…” Citat från RK JR:s bok.

Bara av detta förstår vi den enorma smutskastningskampanj som pågår från den globala eliten mot honom och tystnaden från statsmedias recensenter. Han kallas för de vanliga tillmälen som är välbekanta för oss som vill försvara nationen och verklig demokrati. Han benämns anti vaxxare, konspirationsteoretiker, extremist, disinformator mm. trots att hans böcker är logiskt faktafyllda. Att avslöja Antony Fauci, Bill Gates och Big Pharmas globala krig mot demokrati och folkhälsa och deras kopplingar till den amerikanska underrättelse- och försvarsindustrin görs inte ostraffat.

Kennedy avslöjar Faucis skrämmande arbete som läkemedelshandlare för Big Pharma, även om hans jobb på NIAID är att skydda och förbättra människors hälsa, vilket har försämrats dramatiskt under hans ämbetstid. Skandalerna som redovisas i boken är som ett radband från den onde själv. Fauci har under många år iscensatt falska pandemier för att främja nya vacciner, läkemedel och läkemedelsbolagsvinster, varav dagens Covid-19 ”pandemi” är den mest lyckade hitintills för Big Pharma. Allt är ett led i genomförandet av The Great Reset, den stora återställningen, som innebär att medelklassen utarmas med demokratin, medan den globala finansmaffian berikar sig till världskontroll.

”…… Hela covid-19-propagandakampanjen, som kulminerade med dess push för att genomdriva flera vacciner som inte är vacciner och är baserade på bedrägliga PCR-tester, har förberetts länge och underrättelse-organens fingeravtryck är över hela planeringen. Krigsspelscenarier, vapeniserade vacciner, CIA, NIH, Gates, Fauci, NIAID, DARPA, Wired magazine, den finansiella eliten och deras maktcentra som World Economic Forum, etc. – de är alla inblandade i en konspiration för att införa en stel global tyranni över vanliga människor till förmån för världens superrika. Sedan Faucis samordnade nedstängningar i början av 2020 har det skett en 3,8 biljoner dollar förskjutning i rikedom uppåt till de superrika, vilket skapar 500 nya miljardärer, samtidigt som medelklassen pulveriseras och småföretag förstörs, så berikar sig Fauci och hans farmaceutiska medhjälpare. De orsakar stort lidande och död över hela världen. Inget av det här är en olyckshändelse….”

Tysta, svartmåla och eliminera oppositionella har alltid varit maktens strategi till maktbevarande. Därför är jag rädd att Robert Kennedy JR lever farligt, precis som hans far och farbror.

Den riktiga Anthony Fauci

(Tipset om Robert Kennedy JR:s engegemang från webbplatsen , LewRockwell.com, kom från en bloggföljare).

9 tankar kring ”Robert Kennedy JR:s kamp mot CIA och Big Pharma

 1. När ska ”packet utvisas”? Hur många i 10 000 tals är det som inte har i Sverige att göra?
  Den vanliga arbetaren som skadar sig, denne friskskriver man genom att ta till ”lögner” som man sedan slipper stå till svars för!
  När man läser om ALLA utifrån som ”fejkar” sina skador och hela familjen får lön för att ta hand om den ”fejkade skadade” familjemedlemmen/personen, har det inte då gått för långt?
  Om alla ”svenskars” anhöriga till sina nära och kära fick läsa ALLT om vilka förmåner som skänks bort på bekostnad av att man friskskriver svårt sjuka svenskar, VAD skulle hända då?
  Försäkringskassans s.k. handläggare kan agera som läkare likväl som bödel utan att få några som helst konsekvenser!
  Det borde finnas lokala etablerade grupper som jämför vilka handläggare vid Försäkringskassan som har LÖGNEN som sin vardag.
  Hur ska det annars kunna stoppas?
  När namnen kommer fram, då blir de väl fromma som lamm. Nej, vilka är det vid FK som har de ”psykopatiska dragen”?
  Det verkar som att det är kravet för att bli handläggare vid FK. Ut med namnen, annars blir vi aldrig av med dem.

  1. Handläggarna gör som regeringen sagt. Deras nya väljare får inte förtörnas och därmed rösta fel. Annika Strandhäll beordrade ju att ohälsotalet måste sjunka under sin tid som socialminister och när FK följde ordern, då hamnade dess chef på elefantkyrkogården. För denna bravad blev Strandhäll minister igen, trots kronofogden i hälarna för pool och skönhetsvård. Nu är det vindkraftverk till havs som skall rädda både klimat och elen. Kanske också hennes skönhetsvård.

 2. ”Förra veckan skulle ett företag från Stockholm Sverige med namnet Epicenter ”The House of Digital Innovations ” visa upp ett nytt subdermalt implantat för covid-19-vaccinationscertifikat”.
  Är det inte dags för EXTRA VAL? På lokal nivå har man folkomröstningar. Varför kan VI inte ha folkomröstning på Riksnivån om EXTRA VAL? Utländska som svenska Företag kan med politikernas stöd etablera vad fan som helst på svensk mark. INGEN BEHÖVER STÅ TILL SVARS, JURIDISKT!
  Att Politikerna hela tiden klarat livhanken, det är en gåta. När briserar det bland de s.k. svenska politikerna? Det verkar som om NI inte ens tänkt på det! EGOISMEN bland politikerna verkar varken ha en ände som ett slut. Men svensken han tycker om att rösta för det svenska förfallet och drar resten med sig utan att fatta VARFÖR?

  https://bakomkulisserna.biz/2021/12/19/inte-bara-en-konspirationsteori-trots-allt-svenskt-foretag-utvecklar-implantat-for-covid-vaccinationscertifikat/

  1. Verkligheten överträffar alltid dikten ”….Distributionschefen för Epicenter, Hannes Sjöblad sa på onsdagen ”Implantatet är väldigt mångsidig teknologi som kan användas till många olika saker, och just nu är det väldigt bekvämt att alltid ha COVID-passet tillgängligt på sitt implantat..”.
   Unga teknik nördar som vill ligga i framkant inser inte denna fara, med integritet som inte är vatten värd, hela Du kan kapas och stalkas, allt medan ett fåtal globala herrar styr över Ditt liv.

 3. En kamrat skickade ett E-mail med detta innehåll förra veckan.
  Observera! ”Läkaren som ringde från smittskydd var saklig o bra, propsa inte för vaccin o sa att nu har du ett skydd som inget vaccin fixar”. Nå, NI alla i läkarkåren, har denna smittskyddsläkare rätt? Jämfört med ALLA politiker som ”spelar läkare”! Om vaccinet inte kan ge något skydd, ljuger NI politiker som era ”frontfigurer”? Svara för i helvete, NU.
  Mail:
  Blev ju sjuk under flytten, inte hänt sedan 2013.
  Konstaterades med Corona men jag körde aldrig upp pinnen i näsan, tog lite i munnen o spotta i provröret.
  Läkaren som ringde från smittskydd var saklig o bra, propsa inte för vaccin o sa att nu har du ett skydd som inget vaccin fixar.
  Har inte varit så sjuk, däremot ingen smak/lukt men på väg tillbaka. Hade feber 4-5 dagar men aldrig förkyld däremot 1 dag var jag riktig risig o kände mig väldigt konstigt men nu har det släppt förutom rethosta o lite dålig ork, annars mår jag bra.

  1. Vaccinpassen är ingenting annat än ett kraftfullt medel för att tvinga ovaccinerade att kavla upp ärmen och ta Big Pharmas profitsprutor 1-2-3-4….Skyddar inte mot smitta, vilket naturlig immunitet gör mycket bättre, men de får inget pass. Men folket sover nog för gott.

Kommentarer är stängda.