Internationell statistik: Vaccinationerna har ingen effekt på smittspridningen

Denna internationella information har döva öron. Det som skrämmer mig mest är medborgares öppenhet för masspsykos, som påminner om Hitlers grepp över det tyska folket. Över hälften av svenskarna tycker att vaccinpass och obligatorisk vaccination är ett måste. Deras aningslöshet och dumhet står i proportion till övertygelsen och deras behov av översitteri och att få stigmatisera andra. Så härligt att få visa sig god! Godhetsterrorn har större spridningsförmåga än ett sars virus, där moderata politiker har stor och beklagansvärd potential.

Covidpass är olagliga och kan även strida mot EU-lagstiftningen. Det konstaterar en domstol i belgiska Vallonien som beordrar att det sätts stopp för passen inom sju dagar. Samtidigt anser regeringen i regionen att det medicinska apartheid-systemet fortfarande går att tillämpa och har istället bestämt sig för att överklaga domstolens beslut. https://nyadagbladet.se/utrikes/domstol-i-belgien-covidpassen-ar-olagliga/

Vaccinpassens är:

 • En licens för att få smitta andra
 • Makthavarnas medel för övervakning av folket 
 • Ett verktyg för att få fram en tydlig syndabock; vaccin vägrarna
 • Big Pharmas profit maskin med booster sprutor i all evighet
 • Smörjmedel för NWO, rädda medborgare blir mer lättstyrda

En sammanställning av statistik från olika länder fram till den 4 december 2021 visar klart att hög vaccinationsgrad inte har haft någon effekt på antalet fall av Covid-19. Tvärtom tyder statistiken på att länder med hög vaccinationsgrad har fler antal fall av Covid-19 hösten 2021 jämfört med våren och hösten 2020.
Japan som under augusti 2021 inlett behandling med Ivermektin har däremot sett en kraftig nedgång av antalet smittade….” Nya dagbladet; https://nyadagbladet.se/halsa/internationella-statistiken-vaccinationskampanjen-har-ingen-effekt-pa-smittspridning/

Diagram från artikeln i Nya Dagbladet.

Island, där 82 % av befolkningen är vaccinerad

Samma uppgång i smitta visar länder med hög vaccinationsgrad, som Finland, Danmark, Norge, Nederländerna, Belgien och Holland, medan Japan som behandlat sjuka med  Ivermektin visar nu en kraftig nedgång i antal smittade. Eftersom patentet på detta effektiva medel har löpt ut, då gör Big Pharma ingen vinst och då bestämde falsariet WHO att det var verkningslöst och västvärldens politiker jamsade med.

Utvecklingen i Japan, där antalet smittade är mycket låg

Det finns inget vetenskapligt eller empiriskt stöd för att vaccinpassen skulle minska smittspridningen, tvärtom. Alltsedan starten av vaccinationerna har det varit känt såväl inom EMA, KI, FHM samt bland ledande expertis, att vaccinerna inte skyddar mot smittspridning, enligt Nya Dagbladets redovisning. Men vad hjälper det, när maktgalna politiker är Big Pharmas undersåtar. Makt och profit är samma mynt hos eliten som är folkets fiende.

 • EMA, EU”Effekten av vaccination med Comirnaty på spridningen av SARS-CoV-2-viruset i samhället är ännu inte känd. Det är ännu inte känt hur mycket vaccinerade människor fortfarande kan bära och sprida viruset”.
 • Matti Sällberg, professor, KI: ”Vaccin skyddar mot sjukdom, inte smitta”, SVT 28 januari 2021.
 • Anders Tegnell, FHM ”… finns inget i studierna som säkerställer att man inte blir smittsam”, Aftonbladet 5 januari 2021; ”Vi vet att vaccinerna inte skyddar jättebra mot smitta”, DN 18 november 2021.
 • Luc Montagnier, nobelpristagare och professor “Vaccinerna Pfizer, Moderna, Astra Zeneca hindrar inte överföring av viruset från person till person … De vaccinerade är lika smittsamma som de ovaccinerade”.
 • Shaun Griffin: “Vuxna som har vaccinerats fullt ut mot SARS-CoV-2 kan bära samma virusbelastning av deltavarianten som de som är ovaccinerade”, British Medical Journal, 21 augusti 2021.
 • Professor Christian Peronne, tidigare rådgivare till franska regeringen gällande vaccineringar och tidigare vice ordförande i en rådgivande expertgrupp åt WHO: ”Vaccinerade människor riskerar att drabbas av de nya varianterna … vaccinerade människor bör sättas i karantän och isoleras från samhället. Ovaccinerade människor är inte farliga; vaccinerade människor är farliga för andra”.
 • Dr Robert Malone, uppfinnare av mRNA-teknik: “Idén om att om du har en arbetsplats där alla är vaccinerade, så kommer du inte att få virusspridning, är helt falsk. En total lögn.”
 • Gûnter Kampf: “Det finns allt fler belägg för att vaccinerade individer fortsätter att ha en  viktig roll i smittspridningen”, The Lancet, 20 november 2021.
 • Geert vanden Bossche”Genom att vaccinera våra ungdomar, barn och generellt alla människor med utmärkt hälsa, berövar vi en betydande del av befolkningen dess ”antivirala” kapacitet och förvandlar dem istället till en grogrund för mer smittsamma och alltmer NAb-resistenta varianter”.

Varför valde dagens medicinmän denna katastrofala strategi med genterapi i ett vaccin vars skydd har en begränsad effekt och som ingen vet följderna av? Lars Bern ger svaret; Follow the money.

Bildresultat för follow the money

https://nyadagbladet.se/kronikor/varfor-valde-medicinmannen-en-katastrofal-strategi/

6 tankar kring ”Internationell statistik: Vaccinationerna har ingen effekt på smittspridningen

 1. Och om något inte funkar, eller rent av är kontraproduktivt, vad görs då? Jo mer av samma covidioti: fler giftinjektioner och mer drakoniska åtgärder. Socialismens MO:

  Hitta på eller konstruera problem, politisera allt. Skapa opinion eller acceptans genom hjärntvätt och salamitaktik (’foot in the door’). Genomför den stegvisa terrorn, ’för det allmännas goda’. Polarisering (’klasskamp’) för horisontell splittring och vertikal lydnad. Problem – Reaction – Solution

  1. Tack för lärorik kommentar! Jag kände ej till ordet salamitaktik.
   Wiki: ”Salamitaktik (engelska: Salami tactics[1]) är ett stegvis nedbrytande av motstånd genom att söndra och härska. Man lierar sig med bestämda grupper för att utradera hot. Med denna taktik kan man inifrån sönderdela en politisk opposition i fraktioner och sedan fösa undan dessa ”skivor” utan större motstånd.
   Uttrycket skapades under sent 1940-tal av stalinisten Mátyás Rákosi i Ungern som myntade begreppet som en beskrivning på taktiken för kommunistpartiets taktik mot oppositionen. Samma taktik användes även av andra kommuniststater under det kalla kriget.
   Taktiken är knappast förbehållen kommunismen. Den användes även av Adolf Hitler tidigt 1933 när han lyckades kriminalisera kommunisterna och socialdemokraterna.
   Salamitaktiken används i vissa fall även inom samhällsbyggnad och gärna för vägbyggen. Om motståndet är för hårt för en motorväg kan man bygga en halv motorväg. När trafiken senare blivit för stor för halva kan man lättare motivera en hel när ingen kommer ihåg trafikmängden innan första vägbygget”
   Covid ”pandemin” är utmärkt exempel, för att inte tala om mångfald och värdegrunden.

 2. Ja, godhetssignaleringen är total, den kognitiva dissonansen lika så.

  Det krävs karaktär att krypa till korset och erkänna att de gått på en rejäl blåsning.

  Det ligger därför närmare till hands, efter att ha låtit spruta in okända substanser i kroppen, av rädsla för eget leverne, att se sig själv som en lite bättre, mer solidarisk människa.

  Ja, covidvaccin har såklart hjälpt en del äldre och överviktiga individer med dåligt immunförsvar att få ett extra skydd, genmodifikation eller ej, men många fullt friska människor har tagit injektioner helt i onödan, många har fått allvarliga biverkningar och en del till och med avlidit. De har bara deltagit i världens största medicinska och sociologiska experiment.

  Vaccinpass har verkligen inte mycket med smittspridning att göra. Det är en överstatlig kontrollfunktion, med förevändning att förebygga smittspridning.

  Inte kommer kontrollfunktionen att användas till något vettigt heller, som att säg, stoppa dömda mördare och våldtäktsmän att ta sig in på offentliga tillställningar.

  Nej, den dumme svensken ska snällt ta sina sprutor och betala mer skatt till public service, som sedan kan skänka fler priser till kriminella.

  1. ”…..Nej, den dumme svensken ska snällt ta sina sprutor och betala mer skatt till public service, som sedan kan skänka fler priser till kriminella.”
   Exakt så är det!

 3. Författaren Margareta Skanze protesterar mot vaccinpass och obligatorisk vaccinering. Hon har skickat detta brev till samtliga svenska parlamentariker: https://newsvoice.se/2021/12/margareta-skantze-sveriges-eu-parlamentariker/ Där hon påminner om Europarådets resolution nr 2361 om Covid-19 vacciner, som nu är slängd i papperskorgen.
  I punkt 7.3 påbjuds alla medlemsländer att säkerställa att medborgarna informeras om att vaccinationer INTE (det enda ordet som skrivs med versaler i den fyrasidiga resolutionen) är obligatorisk och att ingen ska utsättas för politisk, social eller annan sorts press att vaccinera sig om de inte själva vill det.
  Ingen parlamentariker svarade. Här visar ALLA från vänster till höger sin lojalitet mot Big Pharma med EU-eliten.
  Glöm inte det till valet nästa år!

Kommentarer är stängda.