Kvinnoförbunden demonstrerar mot kvinnovåld, men sedan händer ingenting

Tänk vilken tid det tog för politiker med sin media att uppmärksamma hedersförtrycket i migrationens spår. Där invandrare från Mellanöstern och Afrika stympar kvinnors liv. Hedersförtryck finns främst inom islam, men också inom andra religioner. Gemensam nämnare är att dessa kvinnoförtryckare främst är muslimer, och då åker feministernas skygglappar fram. Att kalla sig för en feministisk regering och samtidigt blunda för detta förtryck är skamligt och visar på vänsterns dubbelmoral.

Mona Sahlin och Gudryn Schyman ledde sina vilsegångna feminister in i förnekelsens mörker, där bränslet var att inte gynna SD, som satte ljuset på invandringens baksidor.
Makthavarna, där vänsterns kvinnor fanns i främsta ledet med förnekelse, kritiserade och svartmålade oss som försökte föra hedersförtrycket till torgs var legio under flera årtionden. Med Fadime och Pela öppnades en liten dörr till detta medeltida och importerade förtryck, men då beskylldes alla män för denna barbariska sedvänja. Fokus riktades mot vita män, för sanningen var för brutal att ta in för dessa falska kvinnokämpar. Nu tvingas statsmedia att skriva och rapportera om denna sedvänja med kontroll av kvinnor från vaggan till graven, som ökar i takt med landets höga asyl beviljande.
Rapport hade reportage i går, den 6 november, om förföljda hedersförtryckta flickor, där Aisha hade spärrats in på ett ungdomshem för att släkten inte skulle nå henne. Men SVT fegade ur i vanlig ordning och illustrerade det med en blond blåögd flicka, för att vi skall tro att det handlar om alla flickor oavsett hemvist.
https://www.friatider.se/kritik-mot-svts-hedersvaldsutsatta-blonda-flicka
Om viljan fanns skulle denna sed kunna avhjälpas lätt, omedelbar utvisning av familj och involverad släkt. Att bli utslängd från bidragslandet utan krav är den ultimata skammen i hemlandet. Men inget parti är intresserad, för nu hänger socialdemokraternas makt på att invandringen inte stannar upp och tyvärr har denna insikt även nått övriga partier, som lallar med.

Kyrkan låtsas i sin reklamkampanj i SVT, att deras engagemang är stort mot hedersförtryck, där små flickor kan tvingas gifta sig, medan kyrkan med sin ärkebiskop sett till att dessa förtryckande seder fått välla in med hennes vurm för islam. Allahu Akbar!!

All heder till Olle Ljungbeck för hans kamp mot denna sedvänja och dess möjliggörare, våra fega och ryggradslösa politiker. Muslimska friskolor utgör navet för fortsatt förtryck, med en skolinspektion som missköter sitt uppdrag.

————————————————————————————————————-

Olle Ljungbeck;

”Till de kvinnliga politiker och kvinnoförbund (varav flera är riksdagsledamöter) som ofta skriver om mäns våld mot kvinnor.
Ni är hycklare!
Först vill jag ha sagt att såväl svenska som invandrade män misshandlar kvinnor. Detta är självklart oacceptabelt och skall på alla sätt stävjas.
Vid överträdelse skall straffen vara mycket hårdare än i dag för såväl svenskar som migranter.

Invandrade förstagångsförbrytare skall ovillkorligen utvisas efter avtjänat fängelsestraff. Vi skall ha nolltolerans mot såväl våldet  som andra former av kränkning av kvinnor.
Detta gäller även inte minst sådan kränkning som förekommer i religiösa friskolor och framförallt i muslimska sådana.
Den 25  november inföll den ”Internationella dagen om avskaffande av våld mot kvinnor”.
Vid denna och den internationella kvinnodagen den 8 mars varje år och ofta däremellan gör flertalet kvinnoförbund en manifestation bl a i medierna om mäns våld mot kvinnor. Detta är givetvis bra.
Men det räcker självklart inte, eftersom det hittills stannat vid ord och enbart ord löser inte dessa förbrytelser och har hittills knappast inneburit någon som helst minskning av våldet. Snarare har det genom migrationen ökat enormt. Detta vet vi genom offentlig statistik.

Varför händer då inget eftersom det i stort sett är alla nationella kvinnoförbundsom står för dessa manifestationer och samtliga är representerade i riksdagspartierna?

Jag har kämpat mot kvinnoförtryck i minst 20 år, men vågar inte politikerna ta beslut i riksdagen kommer vi aldrig att stävja denna fruktansvärda brottslighet.
Och kom inte och säg att det inte går att göra något åt den. För 15 år sedan anmälde jag till flera åklagare om de flickor som i skolor i Linköping och Norrköping upptäcktes vara könsstympade.
Inget hände och inget har hänt.

Jag har under åren anmält Römosseskolan i Göteborg ett flertal gånger till Skolinspektionen. Jag har i min ägo 7 protokoll utfärdade av Skolinspektionen som visar på en fruktansvärd kränkning av flickorna. Men inget resultat.

Varför?

Inte förrän nyligen har man börjat agera mot denna skola. Men tyvärr rör det sig i första hand om att man agerar mot ekonomiska oegentligheter. Att flickor allt sedan skolan etablerats har blivit utsatta för förtryck nämns knappast. Och vad menar ni och inte minst Liberalerna (som påstår sig vara skolpartiet) när man i diskussion om förbud mot religiösa friskolor säger sig vara mot nyetablering av sådana.
Men i samma stund säger man att de etablerade religiösa skolorna bör få vara kvar. Så utan minsta rodnad är detta parti berett att fortsättningsvis tillåta kränkning och skändning av de flickor som kommer att gå i de kvarvarande skolorna

Det finns ett valspråk som jag har för mig myntats av kvinnor. ”Vi kan om vi vill”. Och jag vet att vi kan  få ner kvinnovåldet  om inte totalt, men så till ett minimum. Men då måste ni mena vad ni säger. 

Mitt förslag: All kränkning och våld mot kvinnor skall bestraffa hårt. Straffen skall skärpas betydligt. Vid återfall skall straffen fördubblas och 10 års fängelse vara minimum. Alla migranter som förgriper sig på kvinnor eller kränker dem skall utvisas efter avtjänat fängelsestraff.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591, Gävle” 

Bildresultat för olle ljungbeck
Bildkälla: blogspot.com. Olle Ljungbeck demonstrerar med plakat i Gävle, mot hederskulturens kvinnoförtryck.

En motvillig omvändelse under galgen.

https://www.gp.se/debatt/varf%C3%B6r-har-v%C3%A4nstern-s%C3%A5-sv%C3%A5rt-f%C3%B6r-att-se-hedersf%C3%B6rtrycket-1.4124739

2 tankar kring ”Kvinnoförbunden demonstrerar mot kvinnovåld, men sedan händer ingenting

  1. KVINNOR, varför röstar NI ständigt på de partier som har acceptans mot just VÅLD mot er KVINNOR?
    Kvinnor, inser ni inte att era valröstar leder till ett framtida införande av ”Sharialagarna”, här i Sverige!
    Hur mycket stryk ska ni kvinnor få tåla, innan ni vaknar och går samman för att få STOPP på politikernas ständiga ovilja att stoppa kvinnovåldet, liksom all annan importerad våldskultur!

    1. Rappande gangsterkungar tycks locka feministerna mer än Svennar som arbetar, sköter sig och är hyggligt snälla. En mångkulturell omvårdnadsgen verkar ha utvecklats, medan den gamla för landets egna tycks ha avvecklats. Godhetspositionering tycks nu vara deras starkaste sida från den vänsterliberala bibeln, med mångfald och det lika värdet, båda lika katastrofala för landet.

Kommentarer är stängda.