Vaccinpass är licens för att få smitta andra

Trots otaliga artiklar från obekväma forskare om Covid-19 vaccinets biverkningar och avtagande skydd, så ökar farten från världens ledare att sätta våra mänskliga rättigheter ur spel. När det handlade om migrationen då var de en helig ko, som inte fick petas på, men nu förordas slakt på både grundlagens och FN:s mänskliga rättigheter.

Pfizers och Modernas mRNA vaccin är inte ett vaccin i vanlig mening utan genterapi, med nanoteknik, vars framtida följder ingen vet.

Syndabockstänkandet når nya höjder, katter under pesten och judar har alltid råkat illa ut och nu får de sällskap av personer som vägrar utsätta sin kropp för detta gen experiment.

”Vaccinskepsis är Europas tuffaste utmaning just nu. Det säger David Nabarro, internationellt WHO-sändebud för covid-19, i en exklusiv SvD-intervju. ”Vi kommer att se alltmer användning av vaccinationspass.”
https://www.svd.se/who-topp-ingen-bra-ide-med-vaccinationstvang?

Han är helt övertygad om vaccinets förträfflighet, men tror inte på tvångsvaccinering, vilket vi får glädjas åt. Han lyfter fram Sverige som ett föredöme med folkets höga tillit till politiker och myndigheter. Tyvärr har han nog inte följt med den avtagande tilliten hos stora grupper, som nu ställs i skamvrån med besked. För vaccinskeptiker är ofta lika skeptiska till mångkultur, EU, FN och då är Du ett lovligt byte, som skall stötas ut och svartmålas.

Men jag får inte ihop det, när han säger detta om omikron varianten, samtidigt som han förordar allmän vaccinering.

” – Denna typ av variant var väntad. Vi förstod att det skulle bli en alltmer komplicerad variant eftersom alltfler människor är vaccinerade och viruset därför måste hitta nya sätt att multipliceras och smitta, säger Nabarro på plats i Genève….”

Detta innebär att det är de vaccinerade som är de stora mutationsspridarna. Det är mer regel än undantag att virus muterar och anpassar sig till nya situationer – det är så viruset överlever. Ett virus vill överleva till varje pris, eftersom vaccinerades antikroppar går till attack. Då förvandlar viruset sin kärna, det muterar, så fullvaccinerades antikroppar inte skall känna igen de nya spikarna, som öppnar dörren till våra celler.

Hur ett vaccinpass då skall hindra smittspridning får jag inte in i mitt gamla huvud?
Jag betraktar ett vaccinpass som en licens för att få smitta andra!

Bildkälla: Sydsvenskan

Bildresultat för vaccinpass

Vilket statistik från FHM nu bekräftar, eftersom IVA platser nu fylls mer av fullvaccinerade personer, som smittat varandra, än av ovaccinerade personer. Julfesten i Norge där full vaccinerade spred smittan till varandra är numera ökänd. En country gala i Australien, där alla var vaccinerade producerade en stor cluster smitta enligt Nya Dagbladet. Ett forskarlag i Spanien konstaterar att vaccinpass inte förhindrar smitta.
https://www.zerohedge.com/covid-19/spanish-investigation-finds-vaccine-passports-have-no-impact-infection-rates

En tanke från Natural News är att den senaste mutationen omikron kan vara räddningen? Denna variant ger bara milda symptom och få dödsfall. Låt hela världen smittas och utveckla naturliga immunitet så kommer viruset att dö ut efter hand. https://www.naturalnews.com/2021-12-03-bombshell-could-omicron-be-the-cure-for-covid-highly-infectious-strain-with-mild-symptoms-could-deliver-worldwide-natural-imm

För tusende gången så hade det räckt med att hålla avstånd, undvika närkontakt och ha god handhygien, precis som vid alla influensor, för Covid-19 är mer en allvarlig influensa än en pandemi. Där risken för död är mycket liten hos friska individer och näst intill obefintlig för unga och barn. Barn skall näst intill tvångsvaccineras och från Örebro meddelar signaturen ”TT” och att väktare kallas in för att hindra protesterande föräldrar att komma in i skolan. Moderaterna leder nu Big Pharmas supporter liga, alla vuxna och barn skall vaccineras och SD jamsar med. https://www.friatider.se/nya-m-kravet-tvangsvaccinera-alla-barn-i-hela-sverige

Under influensasäsonger är alltid dödligheten stor av gamla och multisjuka, men nu såg makthavarna till att det gick fort och mycket plågsamt. Väl beprövade medel som ivermectin och hydroxiklorokin/plaquenil stämplades initialt som verkningslösa av WHO bara för att vännen Big Pharmas profit skulle få fritt spelrum utan konkurrens. Tyvärr tog det tid innan IVA personalen förstod att höga kortison doser och blodförtunnande läkemedel skulle sättas in till svårt sjuka, som i stället lades i respirator, som alltför många inte klarade av med livet i behåll. Denna behandling är ett måste vid svåra SLE skov, när immunförsvaret löper amok.

Bildkälla; Aftonposten

Jag förstår inte hur folk kan vara så blinda för fakta och bara lyda en storebror som förvandlats till diktator, som kränker våra grundlags stiftade rättigheter.

Nu känner jag mig rädd för hur politiker unisont har förvandlat sig till DDR:s efterföljare , som inte vill folket väl. Att bli betraktad av vänsterfolk som höger extremist har jag vant mig vid, men denna särbehandling och svartlistning är bara början till tvång, fängelse och höga böter. Protestera medan tid är!

– En diger sammanfattning om denna låtsas pandemi gör  Margareta Lundström, legitimerad sjuksköterska, Christer Nilsson, medicinhistoriker, författare i Newsvoice https://newsvoice.se/2021/12/usa-200000-dodsfall-coronavaccin/
I kommentatorsfältet diskuteras om antalet dödsfall är korrekt.

”En privatperson skickade följande öppna brev till alla berörda inom regering, riksdag och folkhälsomyndigheten. Insändaren skriver: “ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” en ny vardag där fullt friska människor utestängs från samhället. “De skapar hat emot oss.” https://newsvoice.se/2021/12/ett-personligt-brev-av-vanmakt/

 • Covid är en virussjukdom som ca 99,97% överlever och kan jämställas med vanlig säsongsinfluensa.
 • De flesta som avlider är mycket gamla eller har annan sjukdomsbild i bakgrunden, precis som vid vanlig influensa.
 • Vi har ingen överdödlighet jämfört med tidigare år.
 • Sveriges och världens befolkning är nu i stort sett fullvaccinerade, en mycket liten del har inte tagit sprutan. Ändå ökar smittan. Exempelvis Gibraltar har 100% vaccinationstäckning och även där ökar smittan.
 • Av de som testat positivt för covid nu är majoriteten vaccinerade (källa: smittskyddsläkare Micael Widerström)
 • Av de som dör med covid är 20 av 23 vaccinerade (källa: folkhälsomyndigheten).
 • När FHM kom med beskedet i torsdags att pass ska införas med motiv av att smittan nu “skenar” så låg det ca 30 personer på IVA i hela Sverige på grund av covid. 30 personer av 10 miljoner!

Men fakta är inget för Big Pharma lojala politiker! Trots att > 10.000 har protesterat med JO anmälningar mot vaccinpassens övergrepp.

Ps. En tänkvärd reflexion från signaturen ”TT” : Vill någon ha annans ”vaccinblod” vid operationer?
Eller är det bara ”eliten” som får ”ovaccinerat blod” när DE ska opereras?
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/sa-manga-blodgivare-behovs-i-vasterbotten-infor-jul Ds.

En gyllene evighetsmaskin för Big Pharma;

5 tankar kring ”Vaccinpass är licens för att få smitta andra

 1. Ett förtydligande: Se datumen för motionerna. De gjordes innan ens ordet Cov blev vardagsmat. Det finns fler ”motioner”.

  Obligatoriskt allmänt vaccinationsprogram för barn
  Motion 2019/20:2033 av Erik Ottoson (M)
  Vaccinationstvång
  Motion 2017/18:3171 av Ulrika Karlsson i Uppsala (M)

  1. Tyvärr har moderaterna inklusive övriga partier inte tagit del av respekterade forskares kritik av denna nya vaccineringsform som är försåtlig genterapi och inget vaccin i vanlig bemärkelse. Bloggaren Jenny Piper och Newsvoice kämpar vidare mot makthavarna och lyfter fram dessa viktiga kritiker, som statsmedia blundar för och kallar för högerextrem konspiration. Korrupta WHO där Gates med bröder har planerat denna pandemi med genmodifiering av mänskligheten är tyvärr ingen konspiration utan fakta från forskare och insider från WHO.
   https://jennypiper.blog/2021/12/06/erfaren-forskare-och-who-insider-kraver-stopp-for-covidvaccinering/

 2. Nedan är bara ett ”axplock” där M (Moderaterna) står i det främsta ledet för ”tvångsvaccinering” i Sverige! Vems/vilka ekonomiska intressen är det som M företräder?
  Inte är det för det svenska folkets bästa i varje fall.
  Hade detta kunnat ske om politikerna inte hade tagit bort Tjänstemannaansvaret 1976?
  Vi ska ha en omedelbar Folkomröstning om återinförandet av Tjänstemannaansvaret p.g.a. politikernas ovilja att ”ta sitt ansvar” i det ämbete som man getts av det svenska folket.
  Politikers förtroende kan inte annat än ses som förbrukat då de ”inte vill ta ansvar”! Men skyhöga löner, pensioner, bonusar och allt annat som är ”gratis” ska man bara ha för sitt oansvariga arbete som ”korrupt politiker” eller icke korrupt!
  Alla kan väl inte vara korrupta!
  Eller är de det?

  Nya M-kravet: Tvångsvaccinera alla barn i hela Sverige
  https://www.friatider.se/nya-m-kravet-tvangsvaccinera-alla-barn-i-hela-sverige
  Obligatoriskt allmänt vaccinationsprogram för barn
  Motion 2019/20:2033 av Erik Ottoson (M)
  Vaccinationstvång
  Motion 2017/18:3171 av Ulrika Karlsson i Uppsala (M)
  M kräver vaccinering av all vårdpersonal

  2 december 2021 13:35 Nu måste du ha ett så kallad vaccinpass – för att få göra vissa saker i samhället. https://www.na.se/2021-12-02/guide-sa-laddar-du-hem-ditt-covidpass

  https://sverigesradio.se/artikel/moderaterna-vill-ha-hardare-krav-pa-vaccinering-av-vardpersonal

  2021-11-24
  Chefssköterskan på University Medical Center, ett kliniskt center i Ljubljana, som tar hand om att ta emot flaskorna och sköter allt, sa upp sig, gick ut inför kamerorna och tog ut flaskor med vätskor.
  Hon visade folk koderna på flaskorna där var och en innehåller 1, 2 eller 3 siffror i koden, och förklarade sedan innebörden av dessa siffror.

  * Nummer 1 är placebo, koksaltlösning.
  * Nummer 2 är en klassisk flaska RNA.
  * Nummer 3 är en RNA-sticka som innehåller onco-genen, kopplad till adenoviruset som bidrar till utvecklingen av cancer. För dessa flaskor säger nummer 3 att personer som fått det kommer inom 2 år att få mjukdelscancer.

  Hon säger att hon personligen bevittnade sticket av alla politiker och tycoons och alla fick stick nummer 1, sedan fick de en saltlösning, en placebo.

  Nå, vilken av de 3 ovanstående Nummer tog NI politiker?

  https://bakomkulisserna.biz/2021/11/24/fick-du-placebo-nu-avslojas-bluffen/

  1. ”Vad är en tycoon-person?
   En tycoon är en framstående person i en viss bransch som har samlat på sig betydande rikedomar och makt samtidigt som han byggt upp ett affärsimperium. Tycoons identifieras ofta i branscher som har ekonomisk framträdande plats.” https://www.investopedia.com/terms/t/tycoon.asp
   Dvs. Oligarker, världens rikaste som t.ex. Jeff Bezos, Elon Musk, Bernad Arnault, Bill Gates osv.
   Stéphane Blancel chef för Modernas laboratorium kvalade snabbt in bland världens 25 rikaste personer efter vaccin framgången, med sina 8 % av Modernas aktier, enligt Forbes rankning 2021. Nu stiger hon i rankningen när vaccin för mutationen omikron är på gång.
   https://www.cnbc.com/video/2021/11/29/moderna-ceo-stephane-bancel-breaks-down-omicron-vaccine-strategy.html
   Så nu går vägen till världsherravälde fort. Demokrati i nationalstaten är bara en black om foten med folkets rösträtt, därför måste den krossas med klimat, corona rädsla och så gör migrationen resten, så välfärdsstaten faller ihop.

Kommentarer är stängda.