Livsfarligt mansöverskott och lika farliga kvinnor

Bristen på partner för importerade testosteronstinna unga män är bränsle för gängkriminalitets rappare, som SR, SVT och kulturvänstern prisar och hyllar. Texternas kränkande tillmälen mot poliser och Svennar tycks bara hetsa upp denna woke elit ännu mer.

Maffia kungarna glider runt i sina Lamborghini, BMW med Rolexklocka på armen som genererat riklig tillgång på unga och fagra brudar, som har förvandlats från Svennehoror till så kallade ”guzzar”, blattesvenska tjejer. Smågangster som befinner sig längst ner i hierarkin får nöja sig med att våldta Svennehoror, eftersom straff är försumbart, om de mot förmodan skulle hamna i polisens klor, som har slipats ner till oigenkännlighet.

Jag ser samma närhets desperation hos många medelålders feminister, vars fagra yttre har försvunnit. Trånsjukt kan de sitta bredvid sina ensamkommande barn, som efter hand förvandlades till unga män, för att visa vilka fina människor de är. Deras godhetstörst går inte att skilja från närhetstörst som i många fall kan inte kan skiljas från pedofili.

Muhamed Omar har skrivit tänkvärda inlägg i Det Goda Samhället, varifrån denna illustration är hämtad.

https://detgodasamhallet.com/2021/11/18/podd-ortengrabbarna-blir-gangsters-for-att-fa-ligga/#more-52468

Citat från länken ovan; ”Gangsterrappare gillar ”guzzar”, blattesvenska för tjejer. I stort sett varenda låttext innehåller skryt om hur många guzzar de har. Tillgång till sex framställs som den ultimata lönen för en framgångsrik gangster. Genom att gå med i gäng, begå våldsbrott och tjäna pengar genom att sälja knark, höjer ortengrabbarna sin status och blir attraktivare för unga kvinnor.

Här är några citat ur svenska gangsterraplåttexter:

Till och med i stan guzzar skriker mitt namn
Vi går aldrig någon annanstans utan en gun
Femtio vänförfrågningar på Facebook varje dag
Fyrtio av de det guzzar som spelade smarta
Vi tar modeller till orten, det sker skandaler
Yasin har mer guzzar än fucking porrkungar….”

Men vad bryr sig rödgröna politiker om livsfarligt mansöverskott. Glömt är övergreppen på nyårsnatten 2015-2016 i Köln, där utomeuropiska män i stora horder omringade, sex trakasserade och våldtog unga kvinnor enligt seden taharrush gamea. Glömt är också deras fördömanden av Kinas ett barns politik, där kvinnor med tiden blev bristvara. Kinas köns obalans slår den humanitära stormakten med råge.

Att visa sig överlägset god utan faktaunderlag utgör maktens Sverigebild, som äntligen gått i kras, men inte i Rosenbad, vars sikte nu är inställt på att bli världens klimat räddare.

Många så kallade incelsmän från Mellanöstern som lever i ofrivilligt celibat och inte har råd att gifta sig, kan få släkten att skramla ihop till en resa till norra Europa, för då höjs deras status betydligt.

Jag har under yrkestidens alla möten med invandrare, även noterat hur import av en unga kvinnor till Sverige förekommit. Kusingiften går lika ofta åt andra hållet, med tomma skolbänkar som politiker i bästa fall kan sucka över, utan att göra ett skit, för att förbjuda dessa kusingiftens ”giftiga ingiften”. Valboskapen får ej störas och så fiffigt att den ständigt ökar under anhöriginvandringens falsarium, så välfärdsindustrin inte avstannar i sin expansion. Här säkrar maktberusande socialdemokrater framtida röster, både från utdelarna och mottagarna.

Att våldtagna, förnedrade och rånade unga män och kvinnor fått sina liv förstörda, det är likgiltigt hos maktgalna politiker och deras underhuggare inom flykting- och välfärdsindustrin. Statsmedia pumpar ut skrämselattacker på Svensson om klimatskam, ovaccade personer, vikten av vaccinpass och hur vår godhet har försvunnit enlig Wolodarski i DN. Allt för att dölja hur massmigrationen har orsakat Sveriges förfall.
Fake News har livsfarlig högsäsong.

Ps. Den 23 november sändes ”Sverige möts” debattprogrammet på SVT1 , som handlade om gangsterrappen. Det var så menlöst trots att Ivar Arpi och Hanni Bali försökte få in lite vett i programmet, bäst var en kvinnlig åklagare, som klart och tydligt konstaterade att gangsterrappen är dragplåster in i kriminalitet. Därutöver fanns tjocka offerkoftor på en mycket sur kvinna från förorten och en gammal gangster rappare och kåkfarare som av programledaren fick rollen som expert. Ds.

6 tankar kring ”Livsfarligt mansöverskott och lika farliga kvinnor

 1. ”Jag ser samma närhets desperation hos många medelålders feminister, vars fagra yttre har försvunnit.”

  Alla feminister utom en hade fett och hull, för hon hade häcken full.

 2. Det blir svårt att inte tänka på NGL- nya gymnasielagen som A.Lööf & Co såg till att få igenom – för att ytterligare bidraga till mansöverskottet – med ökad otrygghet för unga kvinnor – ökad möjlighet till snabbare islamisering …. o.s.v.
  Gräddfil till fina små lägenheter via främst allmännyttan men även privata hyresvärdar
  som i ö.k.med kommunen vill bidraga till ”den påtvingade integrationen”

  Det talas givetvis alldeles för lite om islam i Sverige – islamiseringen kan tryggt o lugnt
  utvecklas – tänk senaste månaderna i höst – partikongresser avlöser varandra -men
  aldrig att islam-ordet kommer på tal – icke existerande – förrän idag , råkade jag höra
  och se från SD – Karlstad (på Svt forum) – ” vi tycker inte om moskébyggen” i vårt land” (kanske inte helt korrekt) men ändå – all heder åt denne SD-man .
  Om inte SD-landsdagarna i Karlstad utmynnar i något kraftfullt mot islamiseringen
  blir jag besviken – det är nu inför valet som ,och med tanke på Nyans-partiet som högsta växel gäller.
  Allt om S-rörelsens relationer med Islamska förbundet sedan 1998 måste upp på bordet.

  1. När återvandring skall vara frivilligt och integration förordas i stället assimilering, att ta seden dit man kommer, så fortsätter SD:s anpassning till Kristersson, som inte vill ha med SD i en ev. borglig regering.
   Tro och solidaritet jämrar sig nu över att Muslimska Brödraskapet är utsatt för förföljelse, förortens röster måste säkras och förbud mot kusingiften verkar vara totalt bortglömt på alla partistämmor. Ingen vill stöta sig med en sådan viktig och importerad väljargrupp.

   1. Återvandring bör påskyndas genom successivt nerdragna bidrag till arbetsföra personer som inte lärt sig svenska eller varit arbetslösa i fem år.

 3. Utvecklingen kommer kräva insatser för återanpassning av guzzar, övergivna kvinnor med barn som behöver samhällets stöd.
  En ny storts jobb skapas av migrationspolitiken. Batiktanter kommer gråta i radio- och TV-program och pressen lägger skulden på den vite mannen. TV får göra galaprogram med insamling till faderlösa barn som efter ett krig. Religiösa skolor får en marknad för undervisning av faderlösa barn i rätta värderingar.

 4. Beträffande mansöverskottet kunde vi kanske ta in 100000 unga Thailändskor, men jag tror ju inte det skulle uppskattas av alla välvilliga damer som med tindrande ögon och trånande blick välkomnar menamännen.

Kommentarer är stängda.