Anmälningarna till JO för vaccinpassen skjuter i höjden

COVIDKRISEN. Världshälsoorganisationen (WHO) varnar att vaccintvång kan behövas och tror att en halv miljon människor kan dö i Covid-19 fram till mars 2022. Flera länder har rapporterat rekordhög smittspridning som därför valt att återintroducera restriktioner och lockdown. Katastrofnarrativet fortsätter. https://newsvoice.se/2021/11/who-vaccintvang/
ANALYS. Vi rör oss snabbt på vägen till fascismen. Covid-19-pandemin har har ställt in hög växel. Den hårdhänta samverkan mellan “the Techno-Corporate State” och den amerikanska regeringen om vaccinmandat är bara den senaste manifestationen i vilken utsträckning fascistiska krafter arbetar för att störta vår konstitutionella republik och omintetgöra individens rättigheter.….” https://newsvoice.se/2021/11/fascism-vaccinmandat-foretagssamverkan/

När stasmedia dagligen skriver att fullvaccinerade ligger på IVA, så borde politiker inse att skyddet är ytterst marginellt, eftersom viruset har exceptionell mutationsfart. Delta varianten har nu ersatts av den Sydafrikanska, som har 30 mutationer i spikeproteinet, jämfört med deltas 10-12 mutationer. Både vaccinerade och ovaccinerade kan bära på smitta, vilken grupp som smittar mest är forskare oense om. Det enda som ännu håller är att vaccinerade inte blir lika sjuka av den första varianten, som nu ersatts av andra, där vaccinets antikroppar går vilse, för de känner inte igen de nya spikarna.
https://www.svd.se/forskaren-om-varianten-kan-orsaka-problem

Håll avstånd och tvätta händerna är mitt enkla råd och undvik stora folksamlingar oavsett om du är fullvaccad eller helt ovaccad. Vaccinpass ger bara falsk säkerhet och blir bränsle för fortsatt smittspridning.

Anmälningarna till JO uppgår nu till flera tusen. Här kommer ett exempel från Cornelia Dahlberg, som fler kan plagiera till JO.

—————————————————————————————–

Hej Harriet!
Kanske du vill sprida denna länk, har gjort mitt livs första JO anmälan och tänker fortsätta!

https://corneliadahlberg.wordpress.com/2021/11/23/jo-anmal-fhm-nu/

JO anmäl FHM nu!

Publicerat den 23 november, 2021 av corneliadahlberg

Skickade nyss in denna anmälan till JO efter deras angivna formulär.

Beskriv i korthet vad som hände och när det ägde rum?

Svar; FHM har beslutat att mot samtliga gällande lagar om mänskliga rättigheter tvinga mig bära ett vaccinpass fr o m den 2021-12-01 för att jag skall ha rätt att röra mig fritt i samhället och kunna delta i det av mig skattefinansierade offentliga livet.

På vilket sätt anser Ni att myndigheten/tjänstemannen har agerat felaktigt?

Svar; FHM tvingar mig härigenom att delta i det pågående medicinska experimentet med injiceringen av ett s k ”vaccin” vilket enligt ett stort antal välrenommerade forskare och läkare inte är ett vaccin i egentlig mening utan en hastigt framtagen, icke vetenskapligt prövad läkemedelsmaskin som resten av livet producerar genetiskt förändrande spikproteiner i kroppen. Ingen vet vilka framtida hälsoeffekter det leder till.

Övriga upplysningar

Svar; Detta utgör ett straffbart övergrepp mot mig som medborgare och jag utgår från att JO prövar lagstridigheten omgående.”

——————————————————————————————

Hoppas vi blir många som anmäler! Här är länken:

https://www.jo.se/sv/JO-anmalan/Skicka-in-anmalan/

Gör vi ingenting annat för att värna vår frihet, som de stora protesterna i andra länder, kan vi åtminstone skicka in en anmälan, eller vad tycker Ni? Tänker Ni som jag är det bara att kopiera texten så går anmälan ännu snabbare, på några minuter!

Ett annat snabbt avklarat bidrag för att värna vår frihet är att skriva under Stoppa Vaccinpass i Sverige.

SPRIIIID! Jag tror t o m killen i soffan skulle kunna göra detta 

Utdrag från FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna artikel 6 & 3:

”Alla förebyggande, diagnostiska och terapeutiska medicinska ingrepp får endast utföras med den berörda personens föregående, fria och informerade samtycke, grundat på adekvat information. Samtycket bör, när så är lämpligt, vara uttryckligt och kan när som helst och av vilken anledning som helst återkallas av den berörda personen utan nackdel eller skada.

Den enskildes intressen och välbefinnande bör prioriteras framför vetenskapliga eller samhälleliga intressen.”

Egentligen bör en JO-anmälan göras mot alla arrangörer som kräver vaccinpass eftersom FHM lagt över ansvaret på dem, då FHM vet att detta är olagligt, men jag tänker att eftersom de ställer omöjliga krav på arrangörerna om dessa inte inför tvång på vaccinpass, så är det ju FHM som är den egentliga brottslingen, som vanligt i dessa tider gällande våra skattefinansierade tjänstemän och politiker den dolda, oärliga vägen.

Spara länken och fortsätt anmäl så snart du vet någon som kräver vaccinpass!

Vänliga Hälsningar!
Cornelia Dahlberg

—————————————————————————————

Cornelia arbetar i Norrköping inom Friskvård med olika terapi former.

Bakgrund:
Utbildning i Stödjande samtal, Sorgbearbetning, 4 år Eurytmi i Berlin och Stuttgart, Massage på yogaskola och kurs i zonterapi och öronakupressur i San Francisko, Kalifornien och 3 år Läkepedagogik i Järna och Tyskland.
Arbetat inom vården i Stockholm och Järna, som eurytmilärare i Stockholm, på Österlen, i Nyköping och senast 7 år i Norrköping.
Hennes enskilda firma heter Cornelias och hon innehar F-skatt. 

https://stodjandesamtal.wordpress.com/

PS. Cornelia har tidigare med vänner, precis som Olle Ljungbeck, modigt demonstrerat med plakat mot förd migrations politik på olika platser i Norrköping. DS.

6 tankar kring ”Anmälningarna till JO för vaccinpassen skjuter i höjden

 1. JO (och även JK) skall under ED berätta om DE har tagit något av de vacciner som man stoppat in i den allmänna befolkningen? Gärna ett lögndetektortest vore inte helt fel.

 2. Nu skall man automatisera system så ingångs- och vistelsekontrollen sker elektroniskt med mobilen. Larmet går om du inte skannar eller inte har tillstånd att gå in. Övervakningen och kontrollen i Orwell’s 1984 är redan på plats, och hela tiden skärps. Ingen skall undslippa jänkarnas vaccin, massövervakning och diktatur. Snart måste alla bära en QR kod synligt så kontrollen kan ske automatiskt, precis som på bagaget på bandet på flygplatsen. Den Gula stjärnan är alltså tillbaka men nu en QR kod.

 3. En person ringde Swebbtv och hade frågor om ”shedding”. Shedding är fenomenet att de s.k. kallade spikproteinerna från coronaviruset eller vaccinerna mot corona kan överföras till en ovaccinerad person. Fenomenet shedding diskuteras flitigt på internet och det är inte lätt att veta vad man ska tro om detta. Därför ringde Mikael Willgert upp Lars Bern och ställde frågor kring detta. Lars menar att fenomenet är reellt och han stödjer sin tes både på egna anekdotiska fall samt på publicerad vetenskap från ”PUBMED”.
  M.a.o. är det DE som är vaccinerade som ÄR SMITTBÄRARNA! Inte de ovaccinerade! Det skulle då innebära att de vaccinerade är de som INTE skall tilldelas de s.k. ”vaccinpassen”, utan det är de ovaccinerade som ska ha ”fri passage”. Innebär inte detta att ALLA kommer förr eller senare få ”Corona”?
  https://swebbtv.se/w/afz1vBBBnCKxAkzY1Rfxi5

  1. Tack för upplysningen, vilket jag misstänkt länge, att det är de vaccinerade som både står för mutationsfarten samt dess spridning!

   ”Snart införs krav på vaccinpass i Sverige. Vem som ska anses vara fullvaccinerad skiljer sig dock kraftigt åt mellan olika länder. I vissa fall förses vaccinpassen med ett ”bäst före-datum” då vaccinens effekt är relativt kortvariga.
   Antalet smittade i Europa ökar igen efter sommaren och experter är eniga om att vaccinerna inte gett det skydd man hoppats på. Vaccinerade smittar i lika hög grad som ovaccinerade, och på sjukhusen är vaccinerade i vissa fall lika många som ovaccinerade – eller fler.”
   https://samnytt.se/europeiska-meningsskiljaktigheter-om-definitionen-av-fullvaccinerad/

   Den nya mutationen från Sydafrika kallas för omikron, efter alfa, beta och gamma varianterna och är extremt smittsam, stora ?? råder om vaccin över huvud taget skyddar mot denna sista variant.
   https://www.svd.se/who-klassar-varianten-som-oroande?utm_source=SvDNYH1D&utm_medium=email&utm_campaign=2021-11-2

   Ett framtida scenario kan vara skydd först efter 30 sprutor!!! Men då har nog flertalet tuppat av, genom elimineringen av kroppens naturliga immunförsvar.

Kommentarer är stängda.