Dödlig fara, när fakta förvandlas till rasism

Först kan man nog misstänka att Magdalena Andersson som ny statsminister blir en dödlig fara för många medborgare som får ta konsekvenserna av förd migrations politik. Efter lite skrammel från V, så kommer de att rösta för Andersson som statsminister, nu med SD i en ny förnedringsklausul. Ebba Busch undrar om Annie Lööf nu omfamnar ett ytterkantsparti?

https://www.svd.se/ebba-busch-alldeles-for-brackligt

Vi har alla läst om hur Bertil Malmberg, regionpolitiker för SD, dömdes för hets, trots att han bara citerade fakta om IQ skillnader och vad ännu värre är att han blev utesluten ur SD, tack vare deras dörrmattepolitik mot resterna av Alliansen. Medan partiet skyller på att han bröt mot partiets stadgar, när han inte lämnade sitt uppdrag under utredningen.

Den danske professorn Helmuth Nyborg, som själv forskar på IQ skillnader menar att det är ”en dödlig fara för vårt samhälle, när människor döms för fakta.” Nu skall målet upp i hovrätten (Nya tider v 46, 2021).

Bertil Malmberg. Bildkälla: SR

Bildresultat för bertil malmberg SD

—————————————————————————————————–

Alltför Många Migranters IQ är för lågt för att kunna integreras och tillgodogöra lagar, regelverk och värderingar i vårt samhälle”, mejlar signaturen TT och fortsätter med en skrämmande profetia;

”Den Sverigedemokratiska regionfullmäktigeledamoten Bertil Malmberg har blivit ombedd att lämna sina politiska uppdrag, rapporterar P4 Sörmland. Detta efter att han under ett fullmäktigemöte sa att personer från Sydsudan har lägre IQ än andra folkgrupper. Det stämmer ju!
T.o.m. WHO har ju fastställt densamma! Ska vi ÅTALA WHO för (falsk) spridning av sanningen och därmed för hets mot folkgrupp?

Politikerna utgår från det ”Fixed Mindset” som de fått inplanterat i sina hjärnbalkar genom alla åren. 
I deras värld handlar Migrationen om valboskap, men de som kommer från Mellanöstern och Afrika kommer alltid att tillhöra den gruppsammansättning och religion som de kommer ifrån.

När man kommer till Sverige, då söker man upp sina jämlika. Därav språkförbistringen. De jämlika blir fler och fler tills imamerna eller klanledare som kontrollerar migranterna kallar på gemensamt stöd för att skapa en egen politisk plattform som med tiden övergår tills den svenska regeringskonstellationen består av Migranternas ledare.
Politikerna har sedan Gösta Bomans tid jobbat för att slå sönder den svenska grupptillhörigheten genom att göra oss till individer. Splittra och söndra är maktens medel genom tidevarven. Tänk på plånboken, när du röstar! Det kanske äldre läsare kommer ihåg och nu skall vi tänka globalt i stället för lokalt i vårt fosterland.
Vårt största problem, som jag ser det nu, är att Riksdagsledamöterna inte har den mentala förmågan att förstå migranternas önskan om att få bilda/tillhöra ett eget parti där man tillgodoser Migranternas intressen före de svenska. En övertro finns hos partierna, främst till vänster att förturer och bidrag alltid skall belöna dem med röster.
Sharialagar skulle säkert inte en enda migrant ha något emot om de infördes. Uppstår det i framtiden en punkt där ett Migrantparti kommer hamna i regeringsställning, där man innehar statsministerposten, då kan vi nog snacka om ”Stockholms blodbad 2”.
Arabiska partiet och Nyans ligger sedan länge i startgroparna och har attraktionspotential för en stor del av förortens muslimska väljare. Glöm inte att invandrare numera utgör > 2 miljoner av befolkningen, i fjol 19,7 % ! Då kanske inte ens ökade bidrag med samhällets kravlösa rasism hjälper.

——————————————————————————————————


(En del människor tror att våra förmågor som intellekt, egenskaper och fallenhet endast beror på gener, precis som vår ögonfärg och längd, en bekväm tanke. Denna uppfattning kallas för ”Fixed mindset”.
Andra tror däremot att våra förmågor är utvecklingsbara genom hårt arbete och träning, den uppfattningen kallas för ”Growth mindset”, vi växer mentalt som människor. Dessa begrepp, kommer från Carol Dweck, professor, psykolog vid Standfords universitet. Ofta finns båda i olika proportioner hos människor. http://www.drive.se/growth-mindset/vad-ar-growth-och-fixed-mindset).

Att spotta i nävarna och anstränga sig har blivit en bristvara i woke-kulturen och alla lömska strukturer som främst vänstern med feminister sprider från akademi och kulturelit oavsett etnisk bakgrund. Det passar bidragspartierna förträffligt med passiva och korkade medborgare utan ansvar för sina handlingar och deras brist på handling för att uppnå funktionellt värde som skattebetalande medborgare. Manipuleringsgraden ökar i proportion till hur dumma vi är.

Tänk så bekvämt med Insha’Allah!

Även för 80 % av väljarkåren, som alltid tycks utgå att makthavarna vill oss väl, oavsett vad de gör, så skall vi ha förtröstan på deras agerande. Att IQ skillnader är så känsligt beror på att de kan störa och förstöra det påhittade lika värdet, som blivit landets nya religion, när kristendomen med ”Fader Vår” blivit en kränkning för Muhammeds efterföljare.

Bildresultat för IQ skillnader i världen


8 tankar kring ”Dödlig fara, när fakta förvandlas till rasism

  1. Vi ska tycka synd om alla som genom dumhet eller lathet inte kan skapa välstånd,
    men ingen kommer hjälpa svenskar som av dumhet gett bort sitt lands välstånd, trygghet och kultur.
    Och får de som undertecknade Marrakech avtalet bestämma kan det inte gå fort nog…

  2. Det slutar väl som Hasse Alfredssons monolog om förenklad beskattning/taxering:
    A. Hur mycket tjänar du?
    B. Hur mycket har du kvar?
    C. Skicka in det.

  3. Dumbing down. Lågfertil, arbetande medelklass skinnas av politikerklassen och deras patologiska symbios med den ekonomiska eliten, för att bjuda in och uppmuntra allt större andel bidragstagande och högfertil underklass som inte vill / kan bära sina kostnader och egenomsorg. A + C är alltså överens om att råna B. Medelklassen saknar klassmedvetenhet.

    I ett historiskt perspektiv är den nya världsordningen efter Andra världskriget ett ögonblick. ’dysgenics’ kommer att ersättas av gammaldags / evig darwinism. Det kanske inte var klokt att låta Slösa och Tjyvis vara kassörer.

    1. Här tror jag att du är på ett viktigt spår till PK-elitens änglakör. ”Medelklassen saknar klassmedvetenhet” och vill ej riskera att hamna utanför. Därutöver arbetar många som ”bidragsutdelare” i offentlig sektor och är rädda om jobben. Tyvärr begriper de inte att de sågar av grenen de sitter på.

  4. Sanningar som kan vara till nackdel för vänstern är förbjudna.
    Däremot är det ok att kalla alla som sympatiserar till höger för rasister , så viss åsiktsfrihet har vi kvar.

  5. ”spotta i nävarna och anstränga sig har blivit en bristvara i woke-kulturen”

    Ja, men de går i alla fall ner på knä.

    1. Tyvärr utgör många vänsterkvinnor en fara för medborgarna vart än de drar fram. Känslobaserade aktioner utan förnuft är tyvärr vardag och livsfarligt i uniform och på offentliga chefsstolar.

Kommentarer är stängda.