Sannspådd med råge

Från en bloggföljare kommer dessa bevingade ord;

Redan 1974 sade den algeriske presidenten Houari Boumedienne i FN:s generalförsamling att: 

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder.

(“One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by population it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women”)

Bildkälla; Snapphanen

Bloggföljaren bifogar dessa inlägg från sitt gamla arkiv, ännu mer läsvärda i dag, då allt fler i värdlandet har fått smaka på den humanitära stormaktens verklighet;

Snaphanen:  Chris Forsne – stoppa förljugenheten – lägg ner SVT https://juliacaesar.blog/2020/10/02/chris-forsne-stoppa-forljugenheten-lagg-ner- public-service/  

”Journalistkåren är ansvarig för den okontrollerbara invandringen. Sverige är omoget och hanterar inte en objektiv diskussion. Mina vänner ger upp och utvandrar ”

Chris Forsne är journalist, men tack vare många år utomlands befriande osvensk och fri från den svenska, totalitära kommunistiska tanken, som vilar tungt även på de så kallade ”borgerliga”.

På vissa sätt är en sann kommunist som Ylva Johansson att föredra. Hon visar sitt sanna ansikte i EU, även om hennes intelligens inte matchar Reinfeldt, Perssson och Bildt, men kvaliteten på svenska socialdemokrater är fortfarande på väg att sjunka. Maktpartier lockar bortskämda, opportunister och intellektuella avskum, de har, liksom kristendomen, demokrati och alla tidigare mänskliga civilisationer, sin egen död inbyggd i sig.

Svenskar är sig själva närmast,, staten är ur bilden. Sveriges största fuck-up

Romarrikets fall ligger närmast, se The Truth About The Fall of Rome: Modern Parallels. (Sanningen om Romarrikets fall, moderna paralleller). Snaphanens kommentarer: Uden de dyder, der skabte civilisationen, kan dens overlevelse ikke sikres. (Utan dygderna som skapade civilisationen kan inte dess överlevnad säkerställas.) Det är känt att svenskar inte kommer att överleva annat än i bästa fall som armenier. Alltså med nöd och nåppe.

Därför flyr de klokaste och bäst utbildade redan landet. De vill inte att deras söner ska stympas och deras döttrar våldtas. De har insett att politiker varken kan eller kommer att lösa de problem som de ihärdigt har ”knäböjt” inför i 45 år. De har insett att de är sig själva närmast. Efter 1000 år är Sverige återigen ett klansamhälle. Staten kollapsar samtidigt som den mer än någonsin skryter mer än någonsin om Sveriges största misslyckande (fuck up) historiskt sett.

En ond karikatyr av liberalismen: Staten äger ditt sexliv

Chris Forsne är en sann kosmopolit. Hon var så tæt på Francois Mitterand,, (hon stod Francois Mitterand så nära) att hon har en vuxen son med honom och gick vid sidan av hans fru Danielle vid begravningen av honom. Detta är inte fallet i RFLS Sverige. Där berättar staten vad som är fri vilja. Roland Huntford beskrev for 50 år sedan, där könet var centralt i ledningen av den svenska medborgaren: ”Sex hade blivit den ställföreträdande passionen för ett samhälle fångat i tristess och ”konstruerat medgivande”.

Det blinda Sverige

Hon kommer förhoppningsvis att finna mening med sitt dissidentskap

Lägg märke till henne, jag läser henne när det är möjligt. Det är ute på kanten av etablissemanget det enda intressanta pågår. Maktetablissemanget på våra breddgrader är tröttande  provinsiella. Forsne är hemma i Sverige nu, och det måste vara svårt. Hon kommer förhoppningsvis att finna mening i sitt dissidentskap.oenighet.

Se också den unga Izabelle Nilsson Jarvandi:   “Unga i dag är nihilister” Tro f-n att det finns nihilister, barn av 68 som inte har gett dem annat än pseudovärden. Av ”vuxna” som inte vågade stå för något annat än världsfrälsande luftighet.”

https://sv.wikipedia.org/wiki/Chris_Forsne

3 tankar kring ”Sannspådd med råge

  1. Vem kan det vara som innehar ”flygrekordet”? Kan det vara en viss Bildt. Han snurrade tidigare runt till bl.a. Ukraina! Vad gjorde han där?

  2. Svensken tycker att det är bra att VI kan hjälpa till, men INGEN vill ha en migrant innanför SIN DÖRR! Åsikter är en sak och konfrontationer är helt annat.

    Se denna video som varje svensk borde se och fråga sedan dig själv: Vad är det JAG har röstat på/för egentligen? Svar: Ett folkutbyte av oss svenskar.
    TT

    Videon: Vem vill egentligen ta emot en invandrare? Dhttps://www.youtube.com/watch?v=zkPJCWGnZNQ

    1. Det är bara i godhetsteorin, blir det fler än 3-4 % invandrare i ett område, så flyttar etniska svenskar ut. Detta finns väl belagt i många forsknings rapporter. Samma med miljö fundamentalisternas skam produktion, som bara gäller folket, själva flyger de som bara den, diesel bilar, suvar går bra och regeringsplanet var Fridolin mycket förtjust i. Mp:s riksdagsledamöter hade rekord i taxiåkning, där Yvonne Ruwaida hade rekordet, i hård kamp med Gudrun Schyman. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jPz7gb/taxiresor-for-miljoner, tror inte att det blivit något bättre sedan 2001.

Kommentarer är stängda.