Bestäm själv vilket kön du har är regeringens nya förslag

”Det ska gå snabbt och enkelt att byta kön, meddelade regeringen i maj 2018. ”Andra länder har sprungit om Sverige med en mer modern lagstiftning”, skrev dåvarande ministrarna Annika Strandhäll (S) och Alice Bah Kuhnke (MP) på SvD Debatt. Det dög inte. Sverige ska ligga i framkant!…” https://www.expressen.se/ledare/konsbyte-for-12-aringar-hur-tankte-regeringen-har/

Denna framkants regering ger sig inte, trots massiv kritik från tunga remissinstanser, om deras tidigare förslag att 15 åringar själva skulle få bestämma att byta kön. Nu kommer regeringen igen med ett förslag om juridiskt könsbyte från 12 år!!!!

Transor och pedofiler jublar!

Minoriteter får ej kränkas, därför skall majoriteten i stället få göra det! Detta är regeringens filosofi, helt indränkt i relativism och identitet från den globala sumpmarken, vars syfte är att krossa kärnfamiljen, för världskontroll.

Mor och far måste könlösa vara, när vårdguiden 1177 låter man och kvinna bli könlösa personer, för att inte kränka någon. https://www.1177.se/Ostergotland/barn–gravid/att-vara-foralder/foraldraskap-och-relationen-med-barnet/vad-ar-en-familj/

Vårdguiden är precis som media en propagandaapparat för vår röda regering.

Bildresultat för mor är rar far ror

När ska vänsterns nyttiga idioter inse att de följer dem som vill förgöra dem? Ingen varning togs från kommunisterna i Iran som blev nackade som hönor hela bunten under Ayatollah Khomeinis skräckvälde, som verkar ha inspirerats Bidens USA med våra politiker.

—————————————————————————————

Från en bloggvän kom följande:

Regeringen ska nu göra om definitionen på man och kvinna ur ett juridiskt hänseende.

Det innebär att jag själv avgör huruvida jag är man eller kvinna. Jag behöver alltså inte operera mig.

Det är ett mycket intressant förslag, eftersom det kommer innebära att manliga interner, exempelvis sexförbrytare, som får för sig att vilja flytta över till en kvinnoanstalt, bara behöver skriva på ett papper så är det klart.

Likaså kan manliga idrottare tävla i den kvinnliga gruppen, och därmed slå världsrekord hur lätt som helst. Och män kan också få ta del av härbärgen för kvinnor, som har blivit slagna. De har också full tillgång till kvinnornas omklädningsrum.

Pedofiler kan givetvis utnyttja detta till 100%. Om regeringen och riksdagen beslutar om detta, kommer det att bli fullständigt kaos. Detta säger någonting om en regering som alltid beslutar, utan att först göra en konsekvensanalys.

Till sist kan man undra om man får ändra sitt kön tillbaka och hur ofta det får ske?”

Bildresultat för transsexuell

—————————————————————————————————-

I USA blev en förälder först utstött och nedslagen på ett föräldramöte, när han berättade att hans dotter blivet våldtagen av en äldre elev på en toalett för kvinnor. Eleven, transsexuell hade bestämt att han för dagen hade kvinnligt kön. Dessa irrläror kommer från demokratstyrda woke universitet i USA vars syfte är att sänka kärnfamiljen.

 Experimentera inte med könsbyten på barn

Könskorrigering på barn är ett vågspel

Historiens dom över könskorrigeringar kan bli hård8 tankar kring ”Bestäm själv vilket kön du har är regeringens nya förslag

 1. ”Det ska gå snabbt och enkelt att byta kön, meddelade regeringen i maj 2018″. Nästa steg blir det att man kan få sig själv registrerad som en hund, katt etc.? Orm, är det väl bara ”politiker” som har ensamrätten till.

 2. ”män kan också få ta del av härbärgen för kvinnor, som har blivit slagna”

  Ja, men kan dessa män – utklädda till påskkärringar – undkomma butchflatornas vakande blickar.

 3. Samma gamla socialistiska terror… Som vänder upp och ner på begreppen och ska göra oss till förvirrade nervvrak. Detta måste vara alltför bekant, för att längre vara verksamt?

 4. Putin om han läser detta tar sig för pannan och vrålskrattar han är troligen inte intresserad att invadera ett land av pappskallar och transor

 5. Åter igen är det KVINNOR som ska framföra sådana här ”missfallsbeslut”! Det värsta att DE gör det utan både skam eller empati! Tänk vad bra de ”beslutsfattande männen” har det, som slipper stå i den mediala skottgluggen. Ni kvinnor som tror att ni är en maktfaktor, glöm det. När ni inte ens själva inser att ni är utnyttjade för att ta emot det svenska folkets vrede, är det inte DÅ dags att ni alla utnyttjande kvinnor AVGÅR? Eller ska NI fortsätta med att fronta när all skit ska förmedlas till det svenska folket? Det slutar väl med en ”Maud Olofsson”: Jag tar mitt ansvar och avgår! Efter ha slösat bort skattemedl på mer än 50 MILJARDER!!!

 6. Läs Patrik Engelaus krönika – Parkinson och jag – på Det goda samhället.
  Alla grupper vill växa. Därför skapar skattefinansierade organisationer köer och hittar på nya problem att lösa. Könsbyte är ett sådant påhitt, skriver Engelau.

  Den tyske estradören Max Raabe uppträder med en manskör där en av sångarna är en missbildad person som har händerna vid axlarna. Ingen tycker det är konstigt att kalla det missbildning, men tänk om någon skulle säga så om de som har avvikande genus.
  Ord har genom media och politik fått olika betydelse beroende på sammanhanget de används i.

  1. https://detgodasamhallet.com/2021/11/22/patrik-engellau-parkinson-och-jag/
   Patrik Engelaus lagar inspirerade av Parkinson:
   – Min första lag är att byråkratierna är anslagsmaximerande.
   – Min andra lag är att anslagsmaximerandets metod är att peka på angelägna, otillfredsställda behov.
   – Min tredje lag är att byråkratin kan skapa nya behov genom produktutveckling….där könsbyte är ett modernt exempel
   – Min fjärde lag är att byråkratin kan expandera genom att lägga under sig nya marknader.

Kommentarer är stängda.