En kriminell regering som tror att de äger folket – en JK-anmälan

Från en bloggföljare:

Jag skrev till JK och anmälde regeringen för brott mot grundlagen nu när de vill införa apartheid mot ovaxade människor. Mejlets ordalydelse finns nedan i fetstil. Hoppas Du vill lägga ut den på Din blogg?”

Hälsningar Percy

———————————————————————————————————-

Den här regeringen är kriminell och ägnar sig åt kriminell utpressning mot oskyldiga människor, när de genomför apartheid mot oskyldiga människor för att läkemedelsbolagen ska bli allt rikare.
De här så kallade vaccinerna är olagliga eftersom det inte är vacciner, det är injektioner för att åstadkomma genmanipulation.
Vi behandlas med andra ord som boskap och regeringen tror att de äger folket och kan hantera människorna hur som helst. Istället ska de ju vara folkets tjänare som är anställda av folket, inte tvärtom.

Det är viktigt att JK försvarar grundlagen och ser till att regeringen inte kan utföra kriminell utpressning mot det folk de är avsedda att tjäna. Det intressanta är att just denna regering anklagar ett visst parti för att vara nazistiskt, men att behandla folk som inte accepterar kriminell utpressning mot dem och införa apartheid mot ett antal människor är ju precis vad nazisterna gjorde i Tyskland på sin tid, så regeringen har ju själv antytt att de idag driver just en nazistisk och kriminell politik.

Om inte det står som ett självklart erkännande av den här regeringen att de genomför en kriminell och nazistisk politik, som bryter mot grundlagen, så har man ingen som helst allmänbildning och kunskap och bör inte vare sig sitta i en regering eller en myndighet.

Att denna apartheid måste stoppas är en SJÄLVKLARHET!”

—————————————————————————————–

Moderaterna har nu högst volym om vaccinpassen, som de vill utvidga till hela samhällslivet, gym, restauranger och frågan är om inte varuhusen ryker också, för oss som inte vill manipulera kroppen till en farlig genfabrik och sätta kroppens naturliga immunförsvar ur spel. Vilken evighetsmaskin Big Pharma har skapat med västs lojala makthavare.

Skriv under uppropet från bloggaren Jenny Piper; som undrar vaknar inte folket nu, så är det något allvarligt fel?

”…..Alla experter, läkare och forskare – inklusive Anders Tegnell – är rörande överens om att vaccinet INTE skyddar mot smittan och att det INTE kommer att minska smittan. Varför ska man då införa covidpass som kräver att folk vaccinerar sig, vad är syftet om inte totalitärt styre?….” https://jennypiper.blog/2021/11/19/vaknar-inte-folket-nu-ar-det-nagot-allvarligt-fel/

Till: Lena Hallengren och Amanda Lind!
Stoppa Vaccinpass i Sverige
https://www.mittskifte.org/petitions/stoppa-vaccinpass-i-sverige?share=f128e65f-dc4d-4382-b735-7dfd60883484&source=facebook-share-button&time=1637268312&utm_source=facebook

Kampanjen skapades av Framtiden är nu, varifrån illustrationen är hämtad.

Stoppa Vaccinpass i Sverige

3 tankar kring ”En kriminell regering som tror att de äger folket – en JK-anmälan

 1. Andra kvinnor som för dagen frontar i tron att de är ”betydelsefulla” är bl.a. Lena Hallengren, Ann Linde, Amanda Lind m.fl. Sedan har vi det STÖRSTA praktexemplaret av de alla, Maud Olofsson. Enbart hennes ”affär” med NUON kostade skattebetalarna mer än 50 MILJARDER! Ni alla politiska kvinnor som tror att ni agerar för det svenska samhällets bästa, när ska NI inse att Ni inte gör det?

 2. Varför låter man ”kvinnor” förmedla de kommande ”övergreppen” på den svenska befolkningen?
  När Polisen avrättades i Göteborg då frontar man med en äldre kvinnlig Polis, som nu gått i pension!
  Tydligen använder man sig av kvinnor när man vill ”mildra” de övergrepp som både migrationen som staten åstadkommer mot OSS svenskar!
  S fick till slut en kvinna vid rodret (gift med Friberg, en Moderat?). Det syftet måste ha varit att man annars skulle tappa väljare. En kvinna, ger hon fler väljare?
  Sedan har vi Estonia där en viss ärkebiskop Antje Jackelén som utsågs till att lägga locket på ”Estonia” genom att utropa gravfrid!
  Använder ”de styrande bakom kulisserna” kvinnor som frontfigurer, som ska ge oss sådan samhällsinformation att VI (de allmännas ögon) uppfattar att ”de styrandes” överträdelser ska betraktas som oväsentliga!
  Kvinnor: Vilka MÄNS ärenden går ni egentligen, i Riksdagen?

Kommentarer är stängda.