Över 500 JO-anmälningar mot FHM:s besked om vaccinbevis

”Vaccinpass är fortfarande en dålig idé” SvD dem 19 november.

”……….Samtliga partier har anledning att dra i bromsen för ett illa utformat vaccinpassförslag, särskilt de borgerliga partier som bör vara de främsta försvararna av grundläggande fri- och rättigheter, likabehandling och likhet inför lagen…..” https://www.svd.se/vaccinpass-ar-fortfarande-en-dalig-ide/i/senaste/om/ledare

Göteborgsgsposten;

https://www.gp.se/nyheter/sverige/%C3%B6ver-500-jo-anm%C3%A4lningar-mot-fhm-s-besked-om-vaccinbevis-1.59573134

Sverige Under onsdagen den 17 november gav Folkhälsomyndigheten besked om att man vill införa vaccinationsbevis från 1 december för evenemang som överstiger 100 personer.
Nu har myndigheten och regeringen blivit JO-anmälda av mer än 600 personer.”

Och fler lär det bli, här är några exempel;

”Ett vaccinationspass blir grundlagsstridigt då det kan anses införas i syfte att förmå människor att tåla ett påtvingat kroppsligt ingrepp mot deras vilja”, skriver en person bland anmälningarna till Justitieombudsmannen, JO.”

”Det är ett brott mot mänskliga rättigheter”, skriver en annan.

”Det som sker nu är ett övergrepp mot en hel befolkning.”

Tänk så lätt makthavarna denna gång har att runda mänskliga rättigheter, men när det gäller att skydda befolkningen från islamister och terrorister då är det tabu.

Hur många gånger har inte Morgan Johanson pladdrat om att Sverige är bundet av nationella konventioner, med FN:s mänskliga rättigheter så fort någon bastard som förstört livet för unga till gamla av värdlandets befolkning?” Men nu vet alla att dessa rättigheter är byggda på lösan sand. Att kuva sin befolkning får rättigheterna på rullning.

Det ser ut som att den som efter 1 december vill utöva sin religion i en kyrka eller moské inte längre kommer kunna göra det anonymt utan måste visa upp vaccinpass, menar Emanuel Karlsten. Bild: Fredrik Sandberg/TT
Det ser ut som att den som efter 1 december vill utöva sin religion i en kyrka eller moské inte längre kommer kunna göra det anonymt utan måste visa upp vaccinpass, menar Emanuel Karlsten. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Nödvändigt ont hycklar många ledarskribenter, bara ont säger jag. Vaccinpassen medför falsk säkerhet, håll avstånd och tvätta händerna är ett bättre råd, men det är inte lika attraktivt för vänstern i armkrok med den globala eliten. För nu har makthavarna fått upprepa 30-talets förföljelser mot störande element och medborgare splittras och ställs emot varandra.

Byt ut ordet judar mot icke vaccinerade personer, Tyskland mot Sverige och 1930-talet mot 2021.

”Efter att Adolf Hitler hade kommit till makten den 30 januari 1933, började judarna i Tyskland att utsättas för en snabbt växande diskriminering och brutala förföljelser. Under 1930-talets gång segregerades de tyska judarna successivt från den övriga befolkningen. Anti-judiska lagar och restriktioner infördes. De anti-judiska lagarna tog ifrån den judiska befolkningen dess medborgerliga rättigheter….”

https://www.levandehistoria.se/fakta-om-forintelsen/judeforfoljelserna-under-1930-talet

Avslutar med varningar från Det Fria Sverige;

Sen när vill denna stat oss väl?

”……..Till saken hör så klart också att vårt förtroende för staten redan är på lägsta möjliga nivå efter årtionden av massinvandring, resursslöseri och svenskfientligt lagstiftande. Att samma stat nu också vill ta sig makten att diktera vilka svenskar som ska få ta del av kultur- och idrottsliv, bör vara ett i raden av varningstecken för oss alla. Samma politikerklass som förvandlat ett av världens mest homogena och otrygga länder till ett internationellt skräckexempel på mångkultur försöker nu hävda att de vill ta ifrån oss våra grundläggande fri- och rättigheter för att de vill vårt bästa…..”

Men nu visar Österrike vägen med obligatorisk vaccinering från nästa år, som riskerar att ytterligare stimulera moderaterna till utökad apartheid.

”..De som fortsatt vägrar vaccinera sig efter den 1 februari 2022 riskerar böter eller fängelsestraff. Därmed blir Österrike det första landet i EU, och en av de första i världen, att ta till så extrema åtgärder…”

https://samnytt.se/osterrike-gor-vaccinering-obligatoriskt/?utm_source=Push-notiser&utm_medium=organic

13 tankar kring ”Över 500 JO-anmälningar mot FHM:s besked om vaccinbevis

 1. ”Från den 1 december kommer Sverige att införa vaccinpass meddelar socialminister Lena Hallengren, kultur- och demokratiminister Amanda Lind och Karin Tegmark Wisell från Folkhälsomyndigheten på en pressträff under onsdagen”! Innebär detta att INGEN av de 349 i Riksdagen kan resa! Hur illa rimmar det när ”Talmannens hållning är att han förutsätter att alla vaccinerar sig, om inte medicinska skäl säger annat, men det finns inga formella möjligheter att ställa krav på ledamöterna om vaccination”!!!

  https://www.nyatider.nu/sverige-infor-vaccinpass/

  1. Javisst går 30-talet igen med den slutliga kontrollen av mänskligheten.
   Citat från Din länk; ”….Har du märkt att Pfizer och Moderna, föregångarna inom mRNA – som absolut inte är vacciner, det är bättre att tro det – är de enda som är tillåtna i väst? Nu har de lagt till AstraZeneca och Johnson och Johnson – de är bara olika så mycket som deras ”dödande” mekanism är annorlunda.
   De producerar också blodproppar och spikproteiner. Den förra kan leda till andningsblockeringar hela vägen till emboli i lungan eller hjärnan, eller till och med hjärtat. Spikproteinet sprider sig till alla dina celler. De attackerar så småningom ditt immunförsvar och gör dig mycket mer sårbar för alla typer av sjukdomar, särskilt cancer. Varför tillåter de inte den ryska Sputnik V eller något av de kinesiska vaccinerna, som båda är baserade på traditionella vaccinationsmetoder?
   De ryska och kinesiska arbetar inte för agendan för befolkningsminskning…..”
   Men allt som går emot den globala finansmaffians planer för mänskligheten är konspiration, eftersom inget får diskuteras i sak, konspiration och högerextremism så är det klart.

 2. Tar in våldtäktsmän och mördare, släpper ut IS-terrorister i samhället, föder gängkriminella. Det går fint.

  Men nåde om någon avböjer frivilligt experimentvaccin. De riskerar nämligen att smitta redan vaccinerade, med en sjukdom som är dödlig för ett fåtal.

  Kontrollsamhället drar åt tumskruvarna, som på en given signal. Nu ska fårskocken in i fållan.

  1. Din jämförelse borde få hela svenska folket att vakna, men tyvärr sover de djupt, främst av egoistiska skäl.

 3. Samtliga partiledare inklusive Löven, Reinfeldt, Bildt och Borg skall i direktsändning genomgå en eller flera lögndetektortest. Precis som man gjorde med Christer Pettersson, när det begav sig. Det svenska folket vill få vet bl.a. sanningen om t.ex. DESSA har tagit en riktig Cov-spruta eller inte? När man läser om ”Talmannens hållning är att han förutsätter att alla vaccinerar sig, om inte medicinska skäl säger annat, men det finns inga formella möjligheter att ställa krav på ledamöterna om vaccination”!!! Hur kan alla avarter till politiker i Riksdagen KRÄVA att befolkningen MÅSTE vaccinera sig, när de själv slipper om DE vill!!! Länken längst ned säger det mesta om de ständigt återkommande politiska ”lögnhalsarna”.

  https://www.youtube.com/watch?v=27jnO8y-0mE
  https://sverigesradio.se/artikel/talmannen-forutsatter-att-alla-ledamoter-ar-vaccinerade

 4. Tyvärr så har detta vackra och trevliga lilla land tagit upp manteln från nazitiden. Lydiga redskap för hitler och anslöts till det blivande stortyskland. Nu lydiga redskap för globulisternas framfart.
  Vingelpellen som tyvärr leder M hakar på diskrimineringen av människor som vågar tänka själva i att skydda sig själva och andra.
  Japan och Indien har tänkande politiker som vågar pröva de läkemedel som finns och botar covid-19. Hoppas på fler länder som vågar gå emot Bill Gates och de övriga Globulisterna.

  1. Ja, socialdemokraternas mantel finns nog kvar från 30-40-talen, när kryperiet för Hitler var lika gränslöst som för islams islamister i dag. Exporten av järnmalm, tysktågen, lägren för kommunister eller de med fel åsikter, baltutlämningen, Bollhusmötet, rashygien med eget institut mm skulle fylla en vitbok med råge. Arbetarrörelsens rötter har de däremot dragit upp med råge, kvar är endast fjäskeriet för för den globala elitens påvar, som styr både EU och FN.

  2. Se det som socialismens totalitära impuls, oavsett vad den kallar sig. Tuktas inte socialismen så slutar det i folkmord.

  3. Precis. Då hette det Permittenttrafiken, Sverige upplät landet till nazisterna, https://sv.wikipedia.org/wiki/Permittenttrafiken idag heter det värdlandsavtal. ”Fria och oberoende” media då i Tyskland var Nazisternas propagandamegafon. Även det upprepas idag. ”Fria och oberoende” media idag i Sverige skyddar illegala och kriminella invandrare genom att kalla dom något som ”25 åringen när dom knivskär barn och kastar ut barnen genom fönstret, men när det gäller två privatpersoner, en tennisspelare och en pensionerad politiker i Kina, då har media inget emot att med falska påhittade nyheter hänga ut deras mest intima privata liv och dra både deras land och person i smutsen. Hur vidrigt kan det bli.

   1. Orden och deras tolkningsföreträde är makthavarnas bästa vapen mot folket, ivrigt förmedlat av media.

    1. Och när det gäller media. Vem dominerar svenska media, i realiteten i kontroll av media.
     ”Bonnier tar över fler tidningar” https://www.friatider.se/topic/2077/44115Media
     Och vem kontrollera Bonnier. Från deras egen sajt.
     http://www.bonniercorp.com ”Bonnier Corporation är en av de största specialintresserade förlagsgrupperna i Amerika”. (Källa Wiki)
     Bonniers står alltså i beroendeställning till USA, och kontrollerar nyheterna i Sverige. Kan det ha något med alla Bonnier tidningars aggressiva angrepp på Kina att göra. USA är ju desperat att dra Kina och dess folk i smutsen med falska påhittade nyheter som ändlöst upprepas i förhoppning att det blir sanning och stoppa Kinas utveckling. Vem drar i trådarna. Vem styr egentligen Sverige, politikerna, valen, och riksdagen. Ramlar polletten ner hos någon ännu.

     1. Tänker på Anna Hagwall fd SD medlem, hur hon blev petad ur laget, när hon under 2016 lämnade in en motion om större ägarspridning av media, borttagande av presstöd och att SVT skulle vara en kanal som kunde väljas bort. Men SD:s anpassning till korrektheten har burit frukt, frågan är hur mycket av den forna ideologin som finns kvar ju närmare makten de kommer?

Kommentarer är stängda.