Rättssamhällets förfall

En skam, en skam för mänskliga rättigheter med krav på vaccinpass från 1 december för offentliga sammankomster. Under gårdagen kunde vi ta del av följande:

Regeringen meddelar nu offentligt sina planer på att utnyttja de nya maktbefogenheterna genom covidlagen på ett sätt som många kritiker under det gångna året varnat för. Från och med den 1 december kommer man verkställa implementationen av covidpass i Sverige, meddelar socialminister Lena Hallengren på en presskonferens under eftermiddagen.”
Nya dagbladet

https://samnytt.se/folkhalsomyndigheten-vill-infora-vaccinpass/

Nu är det bingo för Lena Hallengren och Amanda Lind, när de får införa plan B och journalistkåren jamsar med. Att vaccinpass strider mot grundlagen får ingen hörsamhet av politiker, trots att jurister protesterar högljutt. Men för röda ministrar är det rena julafton!
https://www.dagensjuridik.se/debatt/debatt-forslaget-om-vaccinationsbevis-strider-mot-grundlagen/
Hur kan dessa damer med regeringen förklara att på sjukhusen också ligger fullt vaccinerade patienter som åter smittats av Covid -19:s alla mutationer? Borde inte ett fullödigt vaccin hindra vaccinerade från smitta?

Experter trodde att vaccinet skulle skydda bättre;
https://www.svd.se/trodde-vaccinen-skulle-mota-smitta-battre
och nu har Fauci, Bill Gates erkännt att covid-vacciner inte fungerar som de annonserats. De känner väl av att verkligheten börjar komma i kapp, därför har de bråttom att saluföra flera sprutor. https://childrenshealthdefense.org/defender/jeremy-hunt-fauci-gates-covid-vaccines-boosters/

Dagens effekt är endast att man inte blir lika sjuk och risken att avlida minskar, men skydd mot nya mutationer saknas. Smittan sprids av både vaccinerade och icke vaccinerade. Passen ger bara falskt skydd.

Borde inte Folkhälsomyndighetens rapport från v. 42 mana till besinning med restriktioner?
”…….För vecka 42 har hittills 23 bekräftade fall rapporterats avlidna. Av dessa var 3 ovaccinerade….” https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/statistik-a-o/sjukdomsstatistik/covid-19-veckorapporter/senaste-covidrapporten/
Tyvärr glömde myndigheten bort ordet ”endast”!

Håll avstånd och tvätta händerna är det mest effektiva smittskyddet för alla!

Enligt en studie från Danderyds sjukhus har full vaccinerade personers antikroppar en begränsad varaktighet, > 7 månader var 85 % borta, mot mutationer var effekten ännu sämre, eftersom vaccinets antikroppar inte känner igen dem. De som haft Covid-19 hade betydligt bättre antikroppsnivåer (SvD 29 september 2021).

Liknande resultat fanns i den ansedda vetenskapliga tidskriften Brittish Medicin Journal (BMJ) där hade vaccinet endast god effekt under 2 månader, sedan försvann den gradvist. Astra Zenecas effekt mot delta varianten försvann helt efter 4 månader och Pfizers efter 7 månader.

Ovaccinerade behandlas som paria, men de som främst sprider smittan är personer som vaccinerats med Pfizers och Modernas mRNA-gen vaccin, eftersom det leder till mutationer i coronaviruset. Ett sars virus vill överleva till varje pris muterar det till nya former. Vaccinet skyddar endast primärt mot det första Covid-19 viruset, ej för dess mutationer. Samtidigt blir vårt eget immunförsvar allt svagare och mer mottagliga för andra sjukdomar i takt med dosökningen, till Big Pharmas stora glädje.

I länder med en vaccinations teckning mellan 90-100 % ökar antalet nyinsjuknade och antal dödsfall. Gibraltar, Singapore, Irland och Israel är exempel. Israel som var först med obligatorisk vaccinering är sjukhusen fulla av nyinsjuknade patienter, trots alla deras doser. https://summit.news/2021/11/17/gibraltar-cancels-christmas-despite-entire-population-being-vaccinated/

Så nu krävs spruta 3 – 4 – 5 ……..vilken härlig evighetsmaskin för Big Pharma, när miljarder bara trillar in från deras springpojkar, våra politiker.

För ett icke utvärderat genvaccin vars framtida följder ingen vet!

”Vaccinjättarnas vinst: 1000 dollar i sekunden!!”

Eller 93,5 miljoner dollar varje dag! Så lönsam har pandemin blivit och vem vill stöta sig med en sådan penningmaskin? SvD 18 november. https://www.svd.se/vaccinjattarnas-vinst-1000-dollar-per-sekund

Folket väljer en förförisk lögn framför sanning grundad på fakta. Allt medan den globala eliten skrattar åt hur lättlurade vi är och ser hur NWO närmar sig.

Medicinsk apartheid och sinnessjukt!

https://www.svd.se/vaccinvagrare-om-nya-reglerna-sinnessjukt

All heder till modiga läkare i Bota Sverige. https://4health.se/295-lakaren-hanna-asberg-vaccin-covid-19-bota-sverige-allt-du-bor-veta-om-viruset-pandemin

————————————————————————————————-

Nu får Olle Ljungbeck avsluta med mera skam över politiker och rättssamhället.

Unga våldtäktsmän kan bli förmögna om de suttit häktade för länge och givetvis bestämmer de sin ålder själva. Att vara < 18 är bingo bland importerade brottslingar, de håller dessutom socialförvaltningen i gång, dygnet om.

”Åklagaren Linda Wiking yrkar bara tio års fängelse för polismördaren pga av hans ålder. Skam, skam, skam!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/aklagaren-yrkar-pa-10-ars-fangelse-for-misstankte-polismordaren

Självklart skall han ha livstid. Han är en avart av människa och skall aldrig mer få vara på fri fot.
Hur länge skall godhetsapostlarna få bestämma över rättsväsendet?Självklart måste vi se över och ändra lagstiftningen så vi får ett rättssamhälle som gör skäl för namnet Sverige folk.

Gör uppror mot de som bryter ner vårt samhälle.

Bland andra godhetsapostlarna som genom sin ”tycka synd om”, mentalitet är på väg att sänka vårt land från allt vad ett civiliserat samhälle representerar. Fängelse och därefter utvisning av alla invandrare/emigranter som bryter mot svenska lagar.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

——————————————————————————————————

I morgon fredagen den 19 november beräknas domen att komma, men redan nu snyftar godhetsapostlarna, inte kan man sätta en 17-åring i fängelse, samtal med en snäll socialtant och några timmars samhällstjänst rekommenderas och under tiden kan denna polismördare ladda sin pistol igen. För han har vanan inne, redan som 15 -åring dömdes han för mordförsök innan han mördade en ung polis ute på uppdrag.

Den 19 november. Självklart blev straffet lägre…

https://samtiden.nu/2021/11/polismordaren-far-lagre-fangelsestraff-an-aklagaren-yrkat/

6 tankar kring ”Rättssamhällets förfall

 1. Åtta års fängelse för polismordet i Biskopsgården, blev domen!!!
  Då återstår det att se om det blir en ”massflykt” från Polisrket

  1. All måste väl veta idag att det är ett brott mot mänskliga rättigheter att förhindra sådana mord. Kina har ju gjort det genom att internera omkring 3,000 USA tränade ”Sakariye Ali Ahmed” mördare för att förhindra att dom mördar fler än de 300 eller så ”Andreas Danman” dom redan lyckats ta livet av. USA styrda media i Sverige, främst Bonniers och Public Service, har ju varit tydliga med att det skall kallas folkmord att spärra in mördare före mordet eller de skall kallas brott mot mänskliga rättigheter.

 2. Blir det en FRIANDE DOM då får nog Poliskåren räkna med att bli allmänna måltavlor för ALLA under 18 år!
  Om det blir ett ringa straff för att mörda ”någon”, leder inte det till att man kan starta bolag där man kan ”hyra en mördare”?
  Mördaren står för straffet om han blir tagen, medan den som anlitat denne kanske har tagit en ”FET Livförsäkring” där man själv står som ”förmånstagare”.
  Mord är väl inte gratis, men om vinsten att anlita någon under 18 år är betydligt större än vad mördaren kostar, får vi då massmördarföretag på löpande band i Sverige? Har NI politiker tänkt på att även NI kan komma bli mördade för en spottstyver?
  Förmodligen inte!
  Det kanske är sådana ”Migrationsverksamheter” som Sverige behöver. De har ju redan etablerat sig i mångfacetterade ”Bluff företag”!
  Varför skulle ”AB MORD” vara ett hinder för ”Migrationsentreprenörer som hos infödda svenskar”?
  Vad säger Poliskåren?
  Blir det inte MASSUPPSÄGNING om inte denne gärningsperson får livstid?
  Förresten, säg upp er ändå för era liv är inte värda ett skit vilket även Åklagare Linda Wiking förmedlar när hon yrkar på tio års fängelse för polismördaren p.g.a. av hans ålder.

 3. DU som vill veta vilka politiker, poliser, åklagare, Riksdagsledamöter, polischefer, domare, advokater, företagsledare och präster som finns med i Frimurarnas medlemsregister, gå då till länken nedan. Slutsatser kring denna ”brödraskaps” påverkan på det Svenska Rättssystemet och vilka konsekvenser detta medför, får var och en fundera på själv. För mig är det ABSURT!
  Frimurarkatalogen, 2018 (medlemsregister).
  https://bakomkulisserna.biz/2020/07/28/frimurarkatalogen-2018/

 4. En mycket bra sammanfattning av covidhysterin.
  Uppblåst av statsmedia och msm. Våra politiker var inte sena med att gripa tillfället i flykten….
  Inte ens SD har protesterat. Våra grundlagsskyddade rättigheter verkar stå sig slätt i dessa tider.
  BIlderbergare i regering Bilderbergare i opposition ett lättskrämt och kuvat folk.
  Vad finns det för hopp?

 5. Vi behöver MEDBORGARGARDEN i varenda svensk håla, NU. Det är bara VI som tillsammans kan få ordning på samhället genom att kasta ut ALLA dessa avarter till politiker. Vad har VI för nytta av politiker som ”trakasserar sitt eget folk” istället för att agera efter det svenska folkets behov.

Kommentarer är stängda.