Folkmord på kristna rör inte vår ärkebiskop i ryggen och inte den humanitära stormakten heller

Terrororganisationen Boko Haram och fulanijihadisterna i Nigera förföljer, torterar och mördar kristna utan motstycke, utan att svenska kyrkan lyfter ett finger. Makthavarnas framkant gäller bara klimat och migranter helst utan asylskäl, som hyser förakt för alla otrogna själar, judar, kristna och avfällingar skall dödas.

Grundlagen har övergivits för länge sedan i deras iver att vara till lags för stenrika globalister, medan folket stoppas fulla med det lika värdet och alla rättigheter för migranter som önskar välfärd utan varken assimilering eller integration. Nu skall helst etniska svenskar anpassa sig till migranters medeltida religion.
Vilka som gynnas av detta grundlösa värde får vi aldrig veta, för statsmedia ställer aldrig frågan.

Den svenska kyrkan är fullt upptagen med att öppna famnen för fler migranter från dysfunktionella länder, för att islamiseringen skall fortsätta. Detta tycks vara ärkebiskopens främsta uppgift med sitt Allahu Akbar till statsmaktens och globalisternas stora glädje.
I går förtryckte kyrkan alla som ville finna sin egen väg till eller utan Vår Herre. Idag värnar de om Koranens fundamentalister och terrorister som förföljer och mördar kristna.

Den vänster ockuperade kyrkan har efter att stat och kyrka skiljdes åt, aldrig var mer allierad med makthavarnas värdegrundsfloskler med klimatångest än i dag. Kristna som förföljs av deras hjärtebarn ingår inte i värdegrunden.

Sedan det islamistiska upproret i Nigeria började i juli 2009 har över 60 000 kristna antingen mördats eller kidnappats under räder. De kidnappade kristna har aldrig återvänt till sina hem och deras nära tror att de är döda. Inom samma tidsram har ungefär 20 000 kyrkor och kristna skolor blivit uppeldade och förstörda. På bilden: Den uppeldade First African Church Mission i Jos, Nigeria, den 6 juli 2015. (Foto av AFP via Getty Images)

Beklagar djupt att vår Herre med sin son alltid har hamnat i dåligt sällskap genom historien! Människans behov av tröst och en högre rättvisa är makthavarnas högsta tillgång för att behålla makten oavsett vilken profet som får dess gunst. Jesus eller Muhammed utgör ingen skillnad.

Källa: https://sv.gatestoneinstitute.org/17923/folkmordet-kristna-nigeria

10 tankar kring ”Folkmord på kristna rör inte vår ärkebiskop i ryggen och inte den humanitära stormakten heller

 1. (S)venska kyrkan och dessvärre även Vatikanen under nuvarande påven, predikar irrläror; de går antikristna ärenden. Lägg deras bedrägeri på minnet, men tag inte intryck av falska förkunnare som ger sken av att vara något annat än de är: antikristna. Som falska förkunnare utgör de ingen högre auktoritet än någon annan.

  1. (S)venska kyrkan (tack för denna stavning av dagens auktoritet) som inte märker att den förlorat sin dominans. Euforin på S-stämman i Gtb verkar utgå från minnet av 40 % av väljarna.

 2. Det är väl konstaterat att det cirkulerar Påvar och Kardinaler i Vatikanen med ”genetiska avvikelser”. Det talar väl även för att det finns ”ingrodda” avvikelser också i den svenska kristna verksamma kyrkan. Därav kyrkans avvikande ställningstaganden som poppar upp lite då och då, när de ska förmedla ”politikers” budskap oavsett om det är för eller emot humaniteten! T.o.m. kyrkan har sina ”karriärklättrare”.

  1. Tack! Även till Staffan för påminnelsen om rörelsens byteshandel.
   Där Tro och Solidaritet utgör karriärstegen med sina kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Byteshandeln var röster mot politikerposter.

 3. Den pågående islamiseringen kan inte nog belysas – men de fega politikerna SvKyrkan tillsammans med MSM låtsas som den inte existerar. Behovet av valboskap finns. Undfallenheten total. Soc.dem. /Tro o Solidaritet´s uppgörelse med Islamska förbundet 1998 måste
  upp på bordet i den allmänna debatten – de måste ställas till svars

  Här några intressanta artiklar från våra kära grannländer:

  https://www.rights.no/2021/11/til-full-krig-mot-politisk-islam-europa-ma-sta-sammen/
  https://www.rights.no/2021/11/oslo-arbeiderparti-har-et-stort-islam-problem/

  https://denkorteavis.dk/2021/praesidentvalg-i-frankrig-eric-zemmour-toer-tale-om-indvandring-og-islam-nu-er-han-er-den-2-mest-populaere-inden-praesidentvalgethar-sat-islam-og-indvandring-paa-den-politiske-dagsorden-nu-er-ha/

  1. Åkesson och Marine Le Pen har båda urholkat sin forna ideologi, som kan kosta Le Pen valseger om 200 dagar, när det är
   presidentval i Frankrike: Eric Zemmour, känd journalist och författare vågar prata om invandring och islam – nu är han den 2:a populäraste i opinionsmätningarna.
   Hoppas Gustav Kasselstrand läser detta och rycker fram. (Från Staffans tredje länk)

 4. Allahu Akbar. (Gud är större). Används i olika sammanhang, bland annat av muslimer när de skall ha ihjäl otrogna. Används tillika av ärkebiskop Antje Jackelen. (utomnordisk härkomst) Det vore bättre om ärkebiskopar är infödda nordbor i minst fyra nedstigande led. ( Du skall inga gudar hava jämte mig?).

 5. Svenska Kyrkans toppar är inriktade på att svenskar skall vända andra kinden till och hjälpa utlänningar med främmande värderingar. Problem som kristna utsätts för i värden tonas ner.

Kommentarer är stängda.