MG:s handläggare saknar medborgarskap och beviljar asyl efter Koranen och klanen

Äntligen har Merit Wagers kamp för denna skam nått fram inte bara till Tove Lifvendahl i hennes ledare på SvD den 19 okt utan också till att migrationsverket fick ändra sin politik. https://www.svd.se/blind-tillit-far-inte-leda-staten/i/senaste/om/ledare

Merit Wager har en gedigen meritlista hon är

”En av migrationspolitikens mest närgångna och kunniga granskare är den fria debattören och författaren Merit Wager. Hon har under lång tid belyst de olika systemens många tillkortakommanden och inkonsekvenser, vilka hon tidigt kom i direktkontakt med som ideellt ombud för asylsökande och också i den opinionsbildande rollen som Medborgarnas Flyktingombudsman….//hennes närgångna frågor om kontrollen av anställda som beslutar om medborgarskap, har lett till att Migrationsverket har skärpt kraven och säkerhetsklassificeringen….”

Hitintills har inget medborgarskap eller säkerhetskontroll krävts för arbeta som handläggare på MG. Milt uttryckt så har utomeuropiska handläggares uppfattning färgat av sig på livsavgörande beslut om PUT. Annan religion, klantillhörighet och tolkning av Koranen har med stor sannolikhet avgjort ja eller nej till medborgarskap.

Ingen skall inbilla mig att detta förfaringssätt gått regeringen förbi, tvärtom ju fler muslimer oavsett deras vandel ju bättre är det i valbåsen. Fast, när frågan kom upp i riksdagen spelade Morgan sin vana trogen att han var utan ansvar med svaret;

”alla myndigheter ansvarar för att bedriva ett systematiskt säkerhetsskyddsarbete och att identifiera risker, hot och sårbarheter i den egna verksamheten”.

Tänk om fler väljare kunde vakna och inse att hoten, riskerna och sårbarheten för fosterlandet kommer från Löfvens regering och hans stödpartier.

Bildresultat för migrationsverket
MG. Bildkälla; svt.se

7 tankar kring ”MG:s handläggare saknar medborgarskap och beviljar asyl efter Koranen och klanen

 1. Efter att ha följt Merit Wager´s blogg i ca 10 år – om Migrationsverket – med hjälp av hennes pålitliga visselblåsande s.k. ”miggor” finns ingen som helst respekt för denna
  ”institution” – istället förakt! – att jag är med och betalar via skatten.
  Betänk att redan innan migrationskrisen /obs ej flykting-krisen)2015 framkom uppgifter om att kanske högst 5%
  av asylsökanden hade en legimitation värd namnet. Dessa indvider finns nu bland oss
  med ”påhittad” identitet – hur tryggt är det?
  Betänk också att tidigare GD Eliason drev fram i dagliga arbetet – ”lean production” enligt Toyota modell – snabbhet samt inga problem om det blir felbeslut ….

 2. Inget förvånar längre. Jag skulle blir förvånad, om jag blev förvånad…

 3. Invandring bestäms av en invandrare.
  Bocken som trädgårdsmästare
  Kan bara ske i Sverige

  1. Med UD:s välkomstkommitté på Arlanda! I Syrien är de en säkerhetsrisk, i Sverige bara vilseledda kvinnor som ökar farten i välfärdsindustrin, som numera är mycket selektiv.

Kommentarer är stängda.