Svenskfobi gynnas och islamofobi straffas

Nu lägger regeringen i en högre växel för att öka hatet och våldet mot etniska svenskar och judar.

Islmofobi skall utrotas med nya miljon regn och med byggandet av moskéer, ofta med finansiering av kungahustet Saudi, där våldtagna kvinnor ännu kan stenas och där otrogna utrotas medan västvärldens ledare tittar bort.

Kanske öppnas ögonen när kungadömets oljerikedom är ett minne blott?

Parallellt med islamiseringens framfart i landet miljonsatsar regeringen nu på en utredning som ska öka kunskapen om utsattheten för så kallad islamofobi. Det framgår även av handlingarna att Polismyndigheten ska medverka i arbetet.
Regeringen skriver på sin sin hemsida att Myndigheten för stöd till trossamfund (SST) får i uppdrag att öka kunskapen om säkerhet för moskéer och muslimska församlingar och om utsattheten för islamofobi och hatbrott på lokal, regional och nationell nivå i relation till dessa verksamheter….”

https://samnytt.se/regeringen-satsar-for-att-stoppa-islamkritik-ska-vara-ett-land-fritt-fran-islamofobi/

Att dokumentet kommer från islamkramerskan Märta Stenevi (MP) råder det ingen tvekan om, i slutet lägger denna dam in en brasklapp att det även kan komma andra grupper till gagn. Nu måste hon säkra muslimska röster för att hon med andra MP fundamentalister inte skall hamna under spärren nästa år. Med MP:s önskemål om antingen tomma bensinpumpar eller 50 kr/liter för bensin är det inte svårt att förstå deras vurmande för islam.

Glömt är BRÅ:s kartläggning om etnicitet vid brottslighet, som de till slut mycket motvilligt tvingades genomföra, där andra generationens invandrare toppade den kriminella ligan. Glömt är landets rekord i skjutningar, sprängningar, våldtäkter, rån och mord, för att inte tala om alla välfärdsbedrägerier, oftast utfört av söner till ”kompetensregnet”som skulle rädda välfärden.

Efter fjaskot med konferensen om förintelsen i Malmö, där hyckleriet och vackra ord åter fick ersätta handling. När poliser utanför tycktes vara fler än deltagarna därinne, så måste nya grepp till, som skyddar judehatande muslimer. Det enda beståendet resultatet var att Finlands och EU:s representant hamnade i karantän efter att ha testats positivt för Covid-19. Vars tester är lika lögnaktiga som beskylla det svenska folket för islamofobi.

Att det är muslimer som i generationer inympats med judehat från modersmjölken i islams namn måste sopas under mattan. Vänsterns räddare till makten måste värnas till vilket pris som helst. Kanske uppvaknande kan ske med ”Nyans” och det ”Arabiska partiet”? Eller tror Löfven att Ann Lindes försoningsresa till Israel räcker?

Att se bjälken i det egna ögat med öppet judehat från SSU i Malmö och ärkesossen Ilmar Reepalu råd att bara flytta härifrån till utsatta judar, är inget som uppmärksammas av Löfven med sin regering.
Dess främsta mål är att uppfostra skattebetalarna och gömma sina egna synder, vilket sammanfaller med systemmedias dagliga gärningar om osant och subjektiv vänsterpolitik, dvs. nickedockor åt den globala eliten.

Jihad i Malmö. Bild från blogspot.com

6 tankar kring ”Svenskfobi gynnas och islamofobi straffas

 1. ”Det är journalistens plikt att ljuga, att förvränga, att smutskasta, att fjäska inför Mammon och att förråda sitt land och sitt folk för sitt dagliga bröd.
  De är redskap och lakejer åt de rika bakom kulisserna.
  De är nickedockor.
  Dessa oligarker drar i trådarna, och vi dansar.
  Vår tid, våra förmågor, våra liv, vår duglighet är helt och hållet dessa oligarkers egendom.
  Journalister är intellektuella horor.”
  Mer sant än någonsin

  1. Håller med Dig till fullo. I dag är symptombeskrivning tillåtit, men inte analys av grundorsaken till landets förfall. Där snubblar dessa legoknektar in på vänsterns favoritförklaring med utanförskap och fattigdom. Mera bidrag, kräver ökad skatt, hip, hip hurra för mera makt!

  1. Åtgärder FÖR MP-fobi borde sjösättas snarast, innan de tippar Moder Svea ut för stupet. MP:s destruktiva inflytande för landet är bara ett resultat av Löfvens maktgalenskap.

 2. Nu kommer avbönerna från moderattoppar som anar att FR.s politik är ute och helt passé Den egna karriären och plånboken måste prioriteras suck

 3. Skam skam skam
  att sittande, föregående regering behandlar svenska medborgare med annan trosuppfattning som parias i sitt eget land. Må dessa politiker, tjänstemän slås av blixten de som sett till att oro, ångest, skräck drabbar dessa fullständigt oskyldiga lojala, skyddslösa svenska medborgare.

Kommentarer är stängda.