UD:s Välkomst-kommitté åter i arbete

Ytterligare IS-kvinnor med barn från mördarsekten anländer nu till Sverige, för omhändertagande. Dessa vilseledda kvinnor skall nu omhändertagas och rehabiliteras till den rätta vägen, kosta vad det kosta vill välfärdsindustrin står redo.

Här är det på sin plats att påminna om PI:s dokumentär från 2016, där svenska Sara berättar om sina erfarenheter från islamiska staten, som återgavs i GP. https://www.gp.se/nyheter/sverige/svenska-sara-vi-bara-sk%C3%A4r-av-dem-huvudet-1.190453?

Hon har varit gift med en IS-ledare, suttit i fängelse i Syrien och bevittnat hur unga flickor säljs som sexslavar. Nu berättar svenska Sara unik information om livet i en av världens värsta terrorgrupper. – Vi bara skär av dem huvudet för att de inte ska känna. Det ska gå fort och det ska vara smidigt och de ska dö direkt, säger Sara i P1-dokumentären.……Avgörandet för hennes beslut att flytta hem till Sverige igen kom i början av 2015. Då mördade IS en tillfångatagen jordansk pilot. De brände piloten levande i en bur och filmade det hela.

Låter här få Birgitta Sparf få ordet från hennes Facebooks inlägg.

”SVERIGES VÄG MOT UNDERGÅNGEN
Dags att rulla ut röda mattan igen. Ytterligare tre kvinnliga IS-terrorister och åtta terrorbarn är på väg ”hem” till Sverige. Med benägen hjälp från UD. De utvisas från Syrien eftersom de utgör en säkerhetsrisk. För Syrien alltså, inte för oss. Här blir de kallade för ”IS-kvinnor” och tas omhand på bästa sätt. 

Enligt SR:s mest framträdande flyktingaktivist Cecilia Uddén är det svårt att säga något om hur involverade i IS dessa mördarkvinnor har varit. Självfallet, åker man ner för att ansluta sig till den mest fruktansvärda islamistiska mord-, våldtäkts- och slavhållande terrorsekt som världen någonsin skådat så blir det ju väldigt svårt att uttala sig om deras uppgifter och intentioner. 

Uddén har träffat två av dessa terrorister, en av dem är mycket sjuk och i princip enbart skinn och ben. Barnen har blod i avföringen och är psykiskt störda. Bra, då får sjuk- och psykvård något att göra.

En av dem tar till exempel inte heller avstånd från avrättningar av homosexuella genom att kasta ut dem från hustak. Finemang, där har rekryterarna till Pride-rörelsen en tydlig uppgift.

Barnen kommer att bli omhändertagna och kvinnorna ska ha bostäder och försörjning. Toppen, då sätts både domstolar och socialtjänst i arbete.

Enligt en kvinna på UD är det väldigt bra med dessa ”kontrollerade utvisningar”. Vad hon i själva verket menar är ”ett välorganiserat mottagande”. Och visst är det bra, på det sättet får både UD, SÄPO och polisen göra skäl för sina löner.

Ett land vars politiker stiftar lagar som gör allt detta möjligt är ingen livskraftig stat. Det är en stat som djupt föraktar sina egna medborgare och sätter alla andras säkerhet, trygghet och välmåga främst.

Och ett folk som till 80 % röstar fram dessa politiker så att de kan bedriva denna totalt livsfarliga och självdestruktiva politik kanske inte ens förtjänar att överleva. Ett sådant folk premierar ju faktiskt sin egen undergång.

https://sverigesradio.se/artikel/ud-om-is-kvinnorna-bra-med-kontrollerade-utvisningar

Bild kommer från Birgitta Sprafs facebook inlägg

Tyvärr håller jag med Birgitta Sparf om landets bekymmerslösa undergångsfolk.

80 % av väljarna tillhör värdegrundssekten

Jag minns sektledaren Charles Manson, som beordrade sina lärjungar till flera bestialiska mord i USA på 60-talet och på sektledaren David Koresh som verkade som en Messias på sin ranch i Texas, som han kallade för Ranch Apocalypse. Namnet skulle komma att bli kusligt självuppfyllande. När byggnaden strormades av polis, satte de hjärntvättade medlemmarna eld på byggnaden, 80 medlemmar och 17 barn dog 1993.

Landets värdegrundssekt har 80 % av väljarkåren som både aktiva och passiva medlemmar. Gemensamt för de Moder Svea sakta mot undergången.

3 tankar kring ”UD:s Välkomst-kommitté åter i arbete

 1. Fint och lysande skrivit av Jan I.
  Vill tillägga – det offentliga rummet ( på sta´n) är dessutom helt enkelt otrevligt -olustigt
  med det tydliga inslaget av MENA och islam (Örebro) – beslöjade flickor-kvinnor och skäggiga unga män i ”militär-ålder” – vart du än vänder dig – finns ju ingen som helst känsla för ”Örebro -för alla” som politikerna hoppas o önskar att det är så det ser ut.
  Ständig påminnelse om hur illa det är – pågående befolkningsutbytet -islamiseringen –
  Hjälper inte med dyra kommunala satsningar på byggnader – och det oönskade
  BRT -projektet -( Buss Rapid Transport ) – försök till folkomröstning är på gång – men alldeles för sent tyvärr.

 2. Visst är det olyckligt att Sverige fyller på med vilsekomna personer, men ett anständigt land tar ansvar för sina medborgare. Vi vill ju utvisa utlänningar som begått brott i Sverige, även om det sker alltför sällan. På samma sätt vill länder blir av med IS-terrorister med svenskt medborgarskap.

  Problemen har uppstått genom att våra regeringar fyllt landet med personer som skapat kulturen med vilsekomna människor. En del vuxna i arbetskraftsreserven kräver undervisning från lågstadiet i läsning och skrivning och undervisning om hur man beter sig i en bostad med tappvatten och elektriska apparater. Med sådant klientel blir få forskare. Många får försörjas livet ut och några drabbas av extremism.

  Regeringsföreträdare brukar säga att Sverige behöver fler högutbildade för att fylla företagens behov, men regeringen fyller landet med lågutbildade som saknar västerländska kunskaper och värderingar. Så skapas extremism och ökat behov av skattefinansierade jobb i saneringsbranschen. Höga skatter minskar intresset för högutbildade att söka sig till Sverige. Istället söker högutbildade anställning i länder med gynnsammare beskattning, större trygghet och bättre skolor för deras barn.

  1. En knivskarp analys av tillståndet i Sverige. Skicka in kommentaren till statsmedias insändar-och debattforum. Enstaka kan numera slinka igenom värdegrundsbarriären.

Kommentarer är stängda.