Är mRNA vaccin farligare än själva Covid-19 infektionen?

Ett gammalt talesätt är att boten är farligare än soten.

Rubrikens fråga är inget som system media ställer. Media med SVT i spetsen presenterar bara bekymrade läkare som berättar om hur sjukhusen nu fylls av ovaccinerade corona patienter, som ångrar att de inte kavlat upp ärmen.
Vad som händer i våra kroppar om några år med små spikeprotein fabriker i vårt blod är det ingen som vet. Det som sägs i dag är att vaccinerade blir mindre sjuka och inte dör, men tar man del av publikationer från olika källor, så är det en sanning med modifikation, då biverkningar, smitta och död från vaccinet har låg prioritet på redaktionerna.

Personer med nedsatt immunförsvar har svårt att bilda antikroppar efter full vaccinering konstaterar Karolinska institutet i en studie, därför kan gamla också dö i corona trots sina sprutor. Eftersom immunförsvaret avtar med stigande ålder.

Min teori är att vi med sjukdomar som orsakas av ett överaktivt immunförsvar lever mera säkert, med våra ilskna B- och T-celler, som är immunförsvarets poliser, vars uppgift är att köra ut och mörda farliga inkräktare, som bakterier, virus, cancerceller och svampar.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/studie-var-trejde-med-nedsatt-immunforsvar-bildar-inga-antikroppar-efter-pfizer-vaccinering

https://www.friatider.se/sju-vaccinerade-doda-i-kalix

Maktens media tiger om allt fler vetenskapliga publikationer som bekräftar vaccinets otillräcklighet och risker, men dessa artiklar glöms och göms av media som står makten och Big Pharma närmast. Då återstår bara att ta del av smutskastade och brunsmetade alternativ, som presenterar obekväma rapporter som kan sticka hål på narrativet om vaccinet som enda räddningen.

Vaccinationsprogrammet för barn ger som regel ett långvarigt skydd. Poliovaccinet som ägde rum under mitten på -50-talet gav ett livslångt skydd, endast en påfyllnadsdos kan behövas om resa till länder planeras, där poliofall ännu kan uppstå. Dessa vacciner tog flera år att framställa, till skillnad från Pfizfers och Modernas raketfart.

Då borde medborgarna fundera över varför det nu plötsligt behövs nya sprutor varje år och varför fullt vaccinerade är rädda för ovaccinerade. Skyddar inte spruta 1 och 2?
Tyvärr kavlar majoriteten upp ärmen gång på gång, för rädsla för sjukdom och död är makthavarnas bästa styrmedel.

Likaså borde en fundering smyga sig in om det är rimligt att producenterna från Big Pharma friskrivs helt från eventuella biverkningar och tom död av sin produkt, där profitmiljarderna strömmar in. Skadestånd skall staten, dvs vi skattebetalare stå för. Ett affärsupplägg som heter duga, samma ansvarsfrihet som politiker/tjänstemän har för sina dagliga ogärningar utan ansvar, när Palme 1976 fick bort tjänstemannaansvaret. Medborgarna blir helt skyddslösa kvar.

Något som mer borde uppmärksammas är hur intresset hos Big Pharma styrda läkare dalar, när patenten går ut på effektiva, väl beprövade läkemedel, som t.ex ivermektin och malaria medel (kolorokin, med produktnamnet palquenil) som visat sig ha god effekt på Covid-19 sjuka. Anledningen är att då hindras läkemedelsbolagens profit.

Allt fler forskare konstaterar att mRNA-vacciner leder till mutationer av det ursprungliga Covid-19 viruset, eftersom vaccinerades antikroppar endast känner igen det primära viruset och inte dess mutationer. Därför anser Big Pharma att fler sprutor behövs. Ju fler mutationer som äger rum, desto svårare får antikropparna att känna igen virusets spikeprotein (spikar/utskott som sticker ut från utsidan av ett coronavirus och, som hjälper dem att infektera kroppens celler)

På bilden syns de röda spikarna/utskotten som viruset använder för att ta sig in i värdceller.

Vad som är värre är att kroppens eget/naturliga immunsystem blir allt sämre efter dessa upprepade vaccinationer. Det gör oss mer mottagliga för andra framtida sjukdomar, inte minst autoimmuna sjukdomar. Kroppens eget immunförsvar kan fel tända av vaccinet och utveckla autoantikroppar, som går till angrepp mot kroppens cellkärnor med inflammationer i olika organ som följd.
Antikroppar bildas mot kroppens egna cellkärnor och kan påvisas med ett sk ANA-prov i serum. Vid en rad olika bindvävssjukdomar kan autoantikroppar påvisas i patientens blod. Antikropparna är riktade mot olika antigen som återfinns i däggdjurscellers cellkärna och benämns antinukleära antikroppar (ANA).

I nättidningen Nya Dagbladet presenteras en studie av Stephanie Seneff, forskare vid Massachusetts institut of Teknology, som bekräftar just detta att risken är stor att mRNA vaccinerna är farliga, eftersom det får kroppens celler att producera spikeprotein utan kontroll. Vilket kan få antikropparna som framställs i kroppens egen spikeproteinfabrik att förvandlas till farliga autoantikroppar som sedan kan orsaka olika autoimmuna sjukdomar. https://nyadagbladet.se/vetenskap/forskaren-mrna-vaccinen-kan-leda-till-infertilitet-och-dodliga-sjukdomar/

Flera studier publiceras nu, som är inne på denna teori, att vaccinerade snarare är en riskgrupp jämfört med ovaccinerade, som får viruset att mutera för att överleva. Men fakta spelar ingen roll, när Big Pharma håller i spakarna och där makthavarna lallar med.

I själva verket är de mycket nöjda över detta alibi för att mera effektivt få kontroll över massorna. Inom vården har det skett att dödsfall av fullt vaccinerade registreras som ovaccinerade, så inte folkets rädsla skall dala.

Vaccinpassen sprids nu fortare än smittan. Australien, Kanada, Frankrike, Italien tillsammans med EU:s höjdare med Bill Gates är vaccinpassens främsta fanbärare och slår brutalt ner folkmassorna som protesterar, när deras rättigheter försvinner.
https://samnytt.se/video-valdsamma-protester-mot-stranga-pandemirestriktioner-i-australien/
Det lika värdet endast är en potemkinkuliss, en bedräglig skönmålning för att dölja en bedrövlig verklighet, när förföljelsen av antivaccare eskalerar.

Tvångsvaccinera dig eller få sparken är den nya given!

Kanske är det detta som kan få det sovande folket att vakna?

I Frankrike och Nederländerna går 100 000 tals ut på gatorna och protesterar mot förlorade rättigheter. Politikers omsorg om sin befolkning är endast en falsk kuliss.

Bildresultat för demonstrationer mot covid pass

I veckan fick jag ett brev från min vårdcentral med påminnelse om vaccination och erbjöds en drop in tid. Jag förstår att jag är registrerad som en osolidarisk medborgare. Linköping ligger även här i framkant, precis som med skjutningar och mord.

Kanske ska vi osolidariska begära skadestånd för vårdens registrering av oss?
Det gjorde romer i Malmö mot polisen med stor framgång, när polisen hade fört register över deras brottsbenägna klaner.

Att vaccinera små barn som nästan aldrig blir svårt sjuka eller dör av coronan får betraktas som en brottslig handling, anser en rad läkare i en artikel i Läkartidningen, givetvis med replik av en Big Pharma lojal Trolle kollega.

http://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet/

4 tankar kring ”Är mRNA vaccin farligare än själva Covid-19 infektionen?

  1. ”Flera studier publiceras nu, som är inne på denna teori, att vaccinerade snarare är en riskgrupp jämfört med ovaccinerade, som får viruset att mutera för att överleva”

    Om nu detta scenario blir verklighet vad händer då?
    Kommer jantelagen att slå till mot oss som osolidariskt vägrat sprutan?
    Vi ser redan tendenser till det.

  2. Mycket viktig information. Ron Paul själv 80 årig läkare och libertarian är mycket kritisk hur rättigheter försvinner i ett nafs i denna hysteri. Ron är själv nu pensionerad och har många års erfarenhet och gjorde under sin mest aktiva tid tre försök att nå presidentposten. Men han är fortfarande aktiv och driver med sina medarbetare podden liberty report

Kommentarer är stängda.