Linköping i framkant med skjutningar, där vi medborgare måste göra mer

Demirok Muharren är en centerpartistisk politiker, kommunalråd i Linköpings kommun samt ledamot i Centerpartiets styrelse.

I lokaltidningen den 15 september krävde han att vi (inte skjutglada gossar, inte deras föräldrar, inte grannar, inte moskéns besökare) skattebetalare skulle finansiera mer av verkningslösa insatser som troligen bidragit mer till att våldet ökat. Förmodligen vill han imponera på Annie Lööf.

Ett betydligt bättre råd är att vi skall göra mindre och invandrare mer, men det gör politiker ingen karriär på.

Nu hoppas Demirok på en riksdagsplats, som han missade med en hårsmån i förra valet. Kanske skall han hjälpa Annie Lööf med att tämja islam, säkert lika framgångsrikt som att EU skall förändras inifrån som SD tror? Allt för att imponera på Kristersson och Busch.

Till min förvåning publicerade ”Ordet är Fritt” i lokaltidningen detta inlägg, den 22 september, som jag skickade in dagen efter kommunalrådets inlägg.

FN:s och EU:s flyktingkonventioner är inte anpassade till dagens flyktingströmmar och inte landets kravlösa integration heller.

Syftet med FN:s flyktingkonvention/Genéve konventionen från 1951 var att få gemensamma regler för hur flyktingar efter andra världskriget skulle handläggas. 1967 utökades konventionen till att omfatta alla flyktingar i världen, vilket har fått svåra konsekvenser för generösa värdländer, som till exempel Sverige och Tyskland. Dublinkonventionen från 1997 avsåg att reglera vilket land inom EU som var skyldig att behandla en asylansökan, vilket skulle vara det första säkra land som en migrant anlände till. Denna konvention har däremot aldrig fungerat, eftersom EU inte haft samma fallenhet för sanktioner för länder som låter migranter passera, jämfört med vicegradsländer som skyddar sina gränser.

Kommunalrådet Muharrem Demirok (C) hävdar att nu skall han, dvs vi skattebetalare, bygga bort gängkriminaliteten i Corren den 15 september. För undertecknad framstår han med sina förslag som värdig representant för den kravlösa vänsterliberala rasismen, där invandrare omyndigförklaras och betraktas som offer. Inte ett enda förslag finns om invandrares skyldigheter.
Vi har under åratal blivit matade med socio/ekonomiska faktorer, utanförskap och främlingsfientlighet, som BRÅ i sin senaste rapport visade inte stämmer. Om du har varit förföljd, fängslad och torterad, då borde tacksamhet visas mot ett värdland som ger dig fristad med skydd, bidrag och tillgång till hela välfärdspaketet från vaggan till graven, vilket borde ha inpräntats i barn/barnbarn i nästa generation.

Jag frågar mig gång på gång har inte gängen som skjuter, spränger och mördar sina knark konkurrenter någon far och mor? Poliser kan vittna om, att när den omhuldade sonen lägger några tusenlappar på köksbordet, så är moderns läppar förseglade och fadern kan tillhöra en klan som inte respekterar Svea Rikes Lag. Förseglade läppar är inte fallet, när mödrar från skjutfarliga förorter ropar om fler poliser.
Eftersom konventioner inte efterlevs, så är det dags att uppdatera dem till dagens verklighet.


I de finstilta FN avtalen står ”En konventionsstat kan säga upp denna konvention genom skriftlig underrättelse till Förenta nationernas generalsekreterare. Uppsägningen träder i kraft ett år efter den dag då underrättelsen mottos av generalsekreteraren.”

Men hur skulle det då gå med regeringens Sverigebild och den internationella karriären?

Harriet Larsson Linköping”

För Er som inte följt med om Linköpings rekord i skjutningar är här en liten uppdatering från senaste halvåret.

 • Skäggetorp 28 april; Skottlossning utomhus
 • Berga 19 maj; En 20-årig man skjuts ihjäl
 • Innerstaden 8 juli; Skottlossning på restaurang i centrum
 • Berga 5 augusti; En 16-åring skjuts ihjäl
 • Lambohov 5 augusti; En 18-årig man misstänks ha jagat 10 personer med vapen
 • Ryd 16 augusti; Skottlossning i bostadsområdet
 • Skäggetorp 25 augusti, En 30-årig man skjuts till döds på en restaurang
 • Ryd 15 september; En 19-årig man blir skjuten i ansiktet på Alsättersgatan, som jag flydde ifrån när mina flickor var små, när mångfalden gjorde sitt intåg.
Visa källbilden
projektsanning.com

Att vända kappan efter vinden, som de skapat själva börjar nu få acceptans inom socialdemokraternas partiledning. I Aftonbladet som återges av Samnytt är det Mikael Damberg som blivit rörelsens testballong, för vad som går hem i stugorna. Föräldradagar för miljarder kanske inte räcker som valfläsk.

https://samnytt.se/hard-kritik-mot-damberg-efter-intervju-i-aftonbladet/

6 tankar kring ”Linköping i framkant med skjutningar, där vi medborgare måste göra mer

 1. Skjutningar och kriminalitet i Sverige är resultat av okontrollerad massinvandring av personer med okänd identitet från andra länder. De har värderingar som delvis härrör från medeltiden. Orsak till att de tas in i landet är att de förväntas rösta vänster för att säkra fortsatt maktinnehav för socialdemokraterna när skattetyngda arbetare lämnar partiet. Endast ett fåtal har andra skäl än ekonomiska. Politiken bidrar till omoraliskt till utvandring av unga män i andra länder där kvinnor och barn lämnas. Ännu flygs afghaner hit med regeringsplan som semestrat i sitt hemland.

  När bidragstagare fått majoritet i ett land är det dömt till undergång. Vi upplever den processen nu. Se den motstridande politiken. Statsministern uppmanar svenska ungdomar att studera, för det är med kunskap vi kan bygga välstånd. Han menar att det är med kunskap vi kan betala mer skatter för att försörja lågutbildade och analfabeter. Arbetsföra kan leva i åratal på bidrag medan bärplockare flygs in. Så byggs socialdemokratin.

  Nysvenskar bygger moskéer men inte fabriker. Hur försörjer sig imamer i Sverige?
  Utlänningar i Sverige måste anpassa sig till vår livsstil. Det är våra värderingar som skapat det välstånd de vill ha del av, inte deras. Invandrares utlandsflyg är i hög grad bidragsfinansierade.

  1. Din kommentar känns som ett friskt vårregn, en sammanfattning av landets förfall i en verklighetsfylld kommentar!

 2. Theodorescu gav Suhnen svar på tal i P1 morgon. Det var så bra, att P1 inte tog med inslaget i nästa sändning. Suhonen hade brunsmetat SD som vanligt, varvid Theodorescu frågade varför S använder såna uttryck när de nu själva vill göra det som SD föreslog tidigt.

  1. Suhnen har nog inte insett att invandrares våldskapital inte går att utlämna, som P1 morgon gör med obehagliga inslag. Hur länge till återstår att se?

 3. Det känns som det är en förändring på gång i msm en hel del uttalande från tyckareliten som inte passerar oemtsagt, dom har inte samma självklara frispår som tidigare, kanske går det att ana en ljusning i mörkret.

Kommentarer är stängda.