”Vi behöver inte acceptera det”

För drygt en vecka sedan rök två stora invandrarklaner ihop i ett jätteslagsmål, som SVT beskrev som ”grupperingar” i sin nit att dölja allt djävulskap i invandringens spår. Kanske ville media få oss att tro att det var docenter och studenter som slogs utav helvete?
Så nu vet vi att även grupperingar kan slåss, för en del av denna gruppering i Lund blev anhållen för mordförsök.

Jag skulle önska tre röster nästa år, då skulle Medborgerlig Samling få en av dem, utöver AfS och SD.

Bildresultat för medborgerlig samling
IIan Sadé partiledare för Medborgerlig Samling

VI BEHÖVER INTE ACCEPTERA DET! Konstaterar Micael Östlund, Medborgerlig Samling

”Vi behöver inte acceptera att invandrargrupper kommer hit och slåss på våra gator. Tro inte för ett ögonblick att det är något naturligt eller något som är oundvikligt.

Det behöver inte vara så.

Vi kan ha fridfullt på våra gator om vi vill. Det är våra politiker som accepterar att invandrargrupper kommer hit och slåss på våra gator. De vill naturligtvis att vi ska tro att det är något naturligt och något som är oundvikligt.

För det är de som misslyckats. Eller rättare sagt, det är de som struntat i konsekvenserna av sin katastrofalt misslyckade politik och de har ännu inte lyft ett finger för att göra någonting åt det.

Någon kanske säger att nu är de ju ändå här och då får vi lov att acceptera att de är annorlunda än oss, men vi behöver inte acceptera det. Vi behöver inte ens acceptera att de är här. Vi kan strypa bidragen så droppar de iväg i långa karavaner. Kvar blir då de som kan försörja sig själva.

Vad är det för onaturligt med det?

Jag är trött på att landets ledning själva accepterar vansinne på vansinne och jag är ilsken över att de försöker få oss att tro att vansinnet är oundvikligt. Sanningen är den att vi inte behöver acceptera det.”

Grupperingar som slåss i Lund

https://www.friatider.se/efter-klanslagsmalet-kommer-bli-varsta-kaoset-nu

10 tankar kring ””Vi behöver inte acceptera det”

 1. Tappar allt hopp om landets räddning nu ska tydligen Moderaterna bli ett miljöparti light med säkert nya pålagor pga ett inbillat klimathot M vill ju dessutom ha vaccinpass, kanske tänker M sig ett hemska tanke ett nytt samarbete med Miljöpartiet som reservplan om SD obstruerar, Åkesson är snart lika utsätade som de övriga 7 partierna hans senaste uttalande att Polen Ungern inte är demokratiska blev bara för mycket, AFS är den enda räddningen men tyvärr är dom för små

  1. Om vi alla inte röstar på AfS pga att de är för små, ja då förblir de för små.

   Men om vi alla tänker att ”min röst bidrar till att AfS växer”, ja då växer de.

   1. Röstar självklart på AFS i riksdagsvalet komunvalet får det bli SD som det minst dåliga alternativet.

    1. Ja, AfS på riksplanet och i de regioner och kommuner där de ställer upp.
     I övrigt får det bli SD.

     Gällande kyrkovalet: På AfS hemsida framgår i vilka församlingar och stift de deltar.

 2. De tre minst dåliga partierna, SD, MED och AfS, verkar vara så pass lika varandra att de borde samverka. Det skulle troligen innebära en murbräcka som heter duga. Nu tar de istället musten ur varandra, och håller sig därmed kvar långt under 4%-spärren. Utom SD förstås, som kan få 20%. Eller rent av 25 %, ifall AfS och MED ginge ihop med SD.

  Men det finns skillnader. AfS är nog det enda partiet av de tre som vägrar gilla EU och Nato.

  1. Du har helt rätt.
   Jag skulle önska att alla partier (bortsett från regerings med centern) varje lördag några månader innan valet kunde stå centralt med plakat á la Olle Ljungbeck, på sina orter. Men överst skulle samma budskap stå: Byt regering – rädda Sverige!
   Därefter får respektive parti skriva sina egna mål t.ex. – Asylstopp! – Återvandring! -Swexit! Med partiets namn under.
   Det skulle i alla fall visa att en gemensam nämnare finns.

 3. Så sant så sant, egentligen så är det ganska självklart när man samlar ihop sig och tänker efter. Vi har lyckats att tappa bort trådarna i det otydliga mediabruset som går som katten runt het gröt. Dags att dra in frisk luft i lungorna och, ryta till, säga ifrån att nån jävla ordning måste det vara. Anamma!

  1. ”Mediabruset”, snarare den högljudda media propagandan. Om ni har läst MSM har ni säker uppfattat att det är en mänsklig rättighet för detta klaner att slåss och skjuta på gatorna, att råna, mörda, våldta, och driva terrorism, för om man låser in dom har media klargjort att det är ett brott mot de mänskliga rättigheterna. Att då terrorism, mord, rån och våldtäkter bevisligen upphör är helt underordnat dessa klaners mänskliga rättigheter.

Kommentarer är stängda.