Endast vänsterpartiet säger klart nej till vaccinpass

Synd att de inte har samma klarsynthet i flyktingpolitiken.

Hur SD velar i detta begriper jag inte, är det för att de redan har funnit sig i att vara dörrmatta åt Kristerssons, lika opålitlig som sitt parti.

Här är en ung moderat som har ett skrämmande förslag. Månne han har inspirerats av judeförföljelsen under 30-talet? Han är kommunalråd i Växjö och är mycket stolt över att få finnas med i Expressens lista över landets mäktigaste 30-åringar. Att han inte var 70 förstod jag direkt i brist på klokskap.

Hans gilla markeringar är lika skrämmande och visar hur lätt förståndet ger vika och fångas in i masspsykosens rike, som skapats av de skamlöst rika för att få folket med sig. Rädsla är det oöverträffade medlet för makthavare genom historien, nu som på 30-talet.

Min gamla väninna skickade hans twitter budskap och är mycket upprörd och arg.

Vilket smart sätt för vården att spara pengar!

Nu kan alla tjockisar och missbrukare slänga sig i väggen, i stället för att kalla på ambulans, när kroppen sviker och gör halt. De förträffliga myser och kavlar snällt upp skjortan för spruta 3-4-5… nu med stickmärken värre än en knarkararm, när det naturliga immunförsvaret satts ur spel.

https://www.friatider.se/israel-forbereder-fjarde-vaccindos

Varför är de så rädda för smitta, när de är fullproppade med vaccin? Litar de inte på dosens halleluja effekt?

DN går som vanligt i täten för att Big Pharmas hutlösa vinster inte skall minska.

Peter Wolodarski är riktigt förbannad i sin söndagskrönika den 5 september och frågar sig ”Hur länge skall vaccinvägrarna får hindra andra?”

Han fortsätter i samma anda med att ”Det borde inte vara någon rättighet att få delta på lika villkor som andra om man behandlar vaccinet som en fråga om tycke och smak.”

Därefter kommer nästa artikel ”Forskare varnar : Risk för radikalisering bland vaccinmotståndare”.

Oron bottnar främst i att det är en heterogen och brokig grupp från olika politiska hemvister och i alla åldersspam, som kan bli en verklig fara för globalstyrda makthavare, när de förenar sig.

Expressen.se

Artikeln försöker misstänkliggöra alla vaccintvivlande läkare, professorer och forskare genom att bunta ihop dem till kvacksalvare och legitimerar detta med främst ett namn, läkaren Andrew Wakefield som påstod i en undermålig artikel att vaccinering av barn orsakade autism, samt ett enda argt uttalande från en enskild person i föreningen ”Bota Sverige” om att älgstudsaren skall fram mot de ansvariga, när folk börja dö av vaccinet.

Bota Sverige är en sammanslutning av sjukvårdspersonal, alla kategorier, som  arbetar utan ekonomiska vinstintressen för befolkningens tillgång till en god hälso- och sjukvård. Deras syfte är att informera befolkningen om vaccinets brister och ge folket tillgång till vetenskapligt beprövade och patientsäkra behandlingsmetoder mot Covid-19. https://botasverige.se/

Bota Sverige har skickat brev om överdrifter, osanningar om Covid-19 och dess vacciner till otaliga myndigheter och myndighetspersoner . Här är ett exempel till Johan Carlsson GD på FHM. Hans bakgrund är infektionsläkare som gjort snabb karriär. file:///C:/Users/Harriet/Downloads/brev_till_generaldirektor_JohanCarlson_FHM_kort_version_swe%20(1).pdf

Då förstår jag att makthavarna tar till storsläggan, när folket och icke Big Pharma mutad vårdpersonal går samman, då kan det bli riktigt farligt, när vaccintvivlare i alla länder förenar sig…

Det är en tunn, undermålig DN artikel som får Big Pharma förtjust, när profitdrivna läkemedelsbolag med sina aktivister satt Nurnbergkonventionen ur spel, som ingicks efter andra världskriget och som säger att medicinska experiment på människor inte är tillåtna.

Follow the money är GPS anvisningen för att hitta fram till de skyldiga, både till Covid-19 pandemin med dess vaccin.

Ps. Ledarskribent på SvD har klokare inställning än sin DN konkurrent https://www.svd.se/nej-tack-till-vaccinpass. Ds.

3 tankar kring ”Endast vänsterpartiet säger klart nej till vaccinpass

  1. För kännedom:

    Partiet Alternativ för Sverige (AfS) är emot vaccinpass.
    Den som för övrigt gillar AfS kan rösta på dem i kyrkovalet.

      1. Det finns inga alternativ till Alternativet… (Utom möjligen att underkänna systemet som sådant och helt avstå från att rösta.)

Kommentarer är stängda.