Vänsterns jämmer över BRÅ är lätt att förstå

Kriminolog Jerzy Sarnecki undrar vad invandrarnas överrepresentation i brott beror på?
Vänstern, som efter otaliga rapporter som intygat samma sak, tvingas nu att öppna ögonen efter BRÅ. De förfasar sig, nej inte över brottsoffrens lidande, utan över att fördomar mot invandrare kommer att öka och rapportens rasistiska kontext.

Bildresultat för Brå
Bildkälla; SR/ekot

Hoppsan, hoppsan nu blev sanning förvandlat till fördom och vi som har dem måste skuldbeläggas.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sarenecki-den-stora-fragan-ar-vad-det-beror-pa

Svaret är enkelt, pojke, uppfostran i en dysfunktionell kultur och religion, där flickor och kvinnor skall lyda och hålla tyst. När alla är lika och det lika värdet ligger som en blöt filt över hela samhället, då måste skillnader döljas till varje pris, så inte värdegrunden rämnar och det lika värdet sjunker som en sten.

Denna ideologi kommer från den globala finansmaffian, som inte vill ha skillnader, för då blir det svårare att flytta människor kors och tvärs. Rotlöshet är grunden i deras globala affärsverksamhet mot NWO, för den gör nationen bräcklig och skör.

Bildresultat för värdegrund
Den globala och utbytbara storfamiljen . Bildkälla; Skolbanken

Varför lyfter inte den feministiska regeringen fram invandrarflickornas väsensskilda liv jämfört med deras bortskämda och omhuldade bröder?

Om det skulle börja brännas, då hoppar de raskt ner i den vite mannens förtryckande strukturer.

Duktigast i skolan är svenska flickor, följt av flickor med invandrarbakgrund, sedan kommer svenska gossar och sist ligger Muhammed, Ali, Amir med bröder. Otroligt bortskämda är de i hemmet med uppfostran i överlägsenhet, lata och respektkrävande är andra egenskaper. Den enklaste vägen, ofta med tyst stöd från familjen, är brottets bana, där snabba chash fort trillar in, även till köksbordet för då förseglas munnen på Muhameds mor.

Ett reportage i DN den 28 augusti har rubriken; ”Kommunpolisen: Måste ställa krav på föräldrarna.”

Martin Lazar , kommunpolis med hemvist Irak, arbetar i Botkyrka; ”Jag har tom sett hur barnen köper sina föräldrar tystnad för en bunt tusenlappar.”

Han är inte den första polis som säger detta, medan Morgan håller för öronen och kräver mer satsningar till fritidsaktiviteter för de små gossarna, i utanförskap, som bara är offer för omständigheter och främlingsfientlighet. Eget ansvar skys som pesten och tjockare offerkoftor träs på. Det måste i alla sammanhang döljas så inte regeringens bidragspolitik faller ihop.

Hur skulle det då gå för det välfärdsindustriella komplexet och flyktingindustrins entreprenörer, som är ryggraden i regeringens politik?

Media fokuserar på trygghetsvandrande invandrarkvinnors fina insatser. Hur många av dem som fått förstärkt hushållskassa av sina söner är en tabubelagd fråga.

I reportaget intervjuas också gymnasielever en del rabblar vad vänstern lärt dem om rasism, men här kommer ett budskap som tom borde få Sarnecki att tänka till.

Gökce Unver går sista årskursen på ST Botvids gymnasium och tror inte att fördomarna ökar;

”Varje individ har ett val hur den vill leva. Jag vet att jag kan nå mina mål om jag tar de chanser jag får, även om jag har utländsk bakgrund. Jag tror det är viktigt att man inte tar på sig någon offerkofta, de flesta som lever i Sverige kan göra skillnad på bra och dåliga personer och vet att det inte har med den etniska bakgrunden att göra” DN den 28 augusti.

Hon borde blir professor i kriminologi!

Utanförskapets fattiga gossar blev stormrika på äldre bedrägerier. Gamla som slitit under hela sitt liv, blev utblottade vid livets slut, men sånt når inte in i vänsterns ideologi. Där ryms bara förfördelade invandrare, som vi måste tycka synd om, annars är vi otäcka rasister, vars framfart Annie Lööf vill stoppa med ändring av grundlagen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisen-ganget-blev-rika-pa-aldrebedragerierna

Läs gärna; https://detgodasamhallet.com/2021/09/03/mohamed-omar-varfor-ar-blattar-brottsligare-an-svennar/#more-48854 där Mohamed Omar konstaterar att unga kriminella inte heter Kalle och Pelle utan Muhamed och Ali och han förklarar varför.

2 tankar kring ”Vänsterns jämmer över BRÅ är lätt att förstå

  1. Normala föräldrar vet och påtalar ungarnas plötsliga innehav av lyxiga prylar och kläder. Samt gör något åt det. Dysfunktionella familjer gör inget utan tycker det är bra att ungarna kommer hem med tjuvgods. Och det fortsätter när de är äldre och bidrar till familjen med ny bil, semesterresor till det farliga hemlandet. Att den polska token inte fattar det beror på hans uppväxt i kommunist Polen och möjlighet att bo, studera och skaffa sig den röda partiboken när han dök upp i Sverige.

    1. En klok sammanfattning som alla borde läsa. Först kravlös välfärd och skaffar Du sedan en röd partibok, då rullas den röda mattan ut. Enda kravet är stängda öron/ögon för verkligheten, annars riskerar det lika värdet att gå i kras.

Kommentarer är stängda.