Vaccinpass kräver de förträffliga med förakt för ovaccinerade; dagens spetälska

I fråga efter fråga ökar polariseringen i samhället. Feminism, invandring med mångkultur och nu till vaccinpass. På ena sidan står ofta vänsterfolk som ropar om solidaritet oavsett vad och för vilka det gäller. På den andra står ofta en blandning av alla människor med olika politisk tillhörighet, som de förträffliga gärna benämner som extremister.

I media, SVT, SR märks polariseringen, både det som rapporteras och händelser, företeelser som det inte rapporteras om.

Att rapportera från båda hållen ger mer tillit till avsändaren eller bättre uttryckt mindre avståndstagande. En liten ljusning tycks dock skönjas i dagstidningar, där även några få obekväma alster kan publiceras. Kanske känner redaktionerna en viss stress över eventuellt regeringsskifte och presstödets vara eller har verkligheten även krypet in i styrelserummen?

I Corren (Östgöta Correspondenten) den 28 augusti finns två exempel om vaccinpassens vara eller inte vara.

Bildresultat för vaccinpass
Bildkälla; Newsvoice.se

Om ”Kriget mot vår tids spetälska slutar inte väl” skriver Ulrika G Gerth i sin krönika. Hon växte upp i länet, men bor sedan många år i USA.

Hon berättar om utstötningen av ovaccinerade (dagens spetälska) från hela samhällslivet, fram med ID och vaccinationspasset annars kan du glömma kaffeslurken på stamhaket.

Hån, hot och skambeläggande finns i arsenalen hos de förträffliga och lydiga till Big Pharma och politiker som äntligen får visahandlingskraft.

New Yorks borgmästare Bill de Blasio har infört vaccinationspasset ”Key to NYC Pass”. Naturlig immunitet accepteras inte, för nu sätter de Blasio och hans gäng hårt mot hårt.

………nu jäklar skall de få vad de förtjänar medan Blasios gäng kan glida runt på restaurangerna, höga på senaste boostern och sin egen förträfflighet…”

Att naturlig immunitet är betydligt bättre än vaccinets har forskare i Israel konstaterat efter att ha jämfört tusentals journaler från vaccinerade och ovaccinerade.

– Det här är ett skolexempel på hur naturlig immunitet faktiskt är bättre än vaccinering. Vad jag vet är det första gången som det verkligen har bevisats i covid-19-sammanhang, säger Charlotte Thålin vid Karolinska institutet till Science Magazine. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/studie-covid-smitta-gav-battre-skydd-an-vaccin

En annan krönikör i Corren Fredrik Kylberg skriver ”Ställ krav – så fler kan få njuta av konserter.”

Han och många andra vill obekymrade glida runt i utelivet och grundlurade som de är av vaccinpropagandan tror de att de är helt skyddade från allt vad Covid mutationer heter.

… Nu höjs allt fler röster i Sverige med samma budskap: inför vaccinpass, så att inte allt måste anpassas till de ovaccinerade. Jag stämmer in i den kören.”

Tyvärr når inte experters varningar inte in i hans förträffliga bubbla, om att det är de vaccinerade som är farliga för andra. Ett av många exempel är Frankrikes ledande vaccinexpert, professor Christian Perronne, som klargör att;

”Vaccinerade personer riskerar att få de nya varianterna. Gällande smittspridning så har det visat sig nu i flera länder att det är vaccinerade människor som borde sättas i karantän och isoleras från samhället” https://www.nyatider.nu/vaccinerade-personer-ar-de-som-hotas-av-de-nya-covid-varianterna/

Det är just denna förträffliga kör som skrämmer mig och jag ser att judestjärnan på bröstet har återuppstått i vaccinpasset. Samma förrädiska propaganda om överlägsenhet och utstötning går igen från 30-talet om renrasiga människor. Från dem som låtsas att bekämpa fientlighet och förtryck mot människan.

4 tankar kring ”Vaccinpass kräver de förträffliga med förakt för ovaccinerade; dagens spetälska

  1. Det torde vara föga tröstande för de vaccinerade, att nu via alternativmedia få höra forskare fördöma sprutprogrammet. Goda råd riktas bara till de ovaccinerade. Alltså fungerande åtgärder som är bättre än vaccin, exv vitamintillskott, motion och sunt leverne.

    Men just inga råd till de redan vaccinerade.
    Ska de överges med tillropet: ”skyll dig själv!”?

    1. Hur många vaccinerade som ångrar sig lär vi aldrig få veta, eftersom nätet och media kontrolleras av bröder till Big Pharma. Kanske en fingervisning ges om spruta 3-4-5 rekommenderas som tidigare vaccinerade nonchalerar. Biverkningar av vaccinet kan komma initialt inom 14 dagar, långtidseffekter vet ingen om idag och då har vaccinerade gamla redan lämnat jordelivet, så de kan låta eventuell oro vika hädan och istället ta vara på det bästa i livet som finns kvar. Yngre och barn tvingas vi lämna åt sitt öde. Min uppfattning är att Covid-19 är en svår influenza med dödlig utgång för gamla, svaga, sjuka och de med underliggande sjukdomar, för friska med både sunt och halvsunt leverne är risk för IVA vård och död mycket liten och för barn nästan obefintlig. Så cyniskt att tvinga barn att vaccinera sig bara för att propagandan säger att de kan smitta fröken och andra vuxna som de möter.

      1. Om fröken, som troligen blivit vaccinerad, är rädd för att bli smittad av eleverna, ja då underkänner hon ju skyddet i sin egen vaccination. Varvid det saknas skäl till att barnen vaccineras.

Kommentarer är stängda.