Lock Down och vetenskapligt bedrägeri om Covid-19?

Advokater och läkare i USA kräver undersökning av samtidens största vetenskapliga bedrägeri om myndigheters folkhälsopolicy beträffande Covid-19.
De begär en påskyndad federal undersökning av vetenskapligt bedrägeri om
Covid -19.

Det är en lång artikel som tar upp hur politiker, läkare, experter, Big Pharma, media med flera fört allmänheten bakom ljuset beträffande nyttan av lock down, PCR tester, behandling av Covid -19 sjuka och kraven på allmän tvångsvaccinering. Majoriteten som fått respirator vård har troligen avlidit mer av behandlingen än av själva viruset. De hävdar att inspirationen till detta folkliga bedrägeri har sitt ursprung från Kina, som WHO alltför okritiskt tog till sig och saluförde vidare till nationernas makthavare.

De jämför dagens lock down med tidigare pandemier som haft betydligt större dödlighet som spanska sjukan, där endast den sjuke isolerades i stället för att lamslå ett helt samhälle och sätta våra mänskliga rättigheter ur spel. Skydda och isolera endast personer i riskgrupper och låt samhällets aktiviteter fortgå, är en slutsats som allt fler forskare nu torgför.

Allt fler rapporter om felaktiga och skadliga åtgärder från politiker kommer numera som motvilligt publicerade av media. Övertro på vaccinet börjar nu punkteras genom data från Israel, där fullt vaccinerade vårdas på sjukhusen. Delta varianten sprids mer av vaccinerade än av ovaccinerade, men vaccinerade blir inte längre lika sjuka och överlever i större utsträckning. Förbättrad kunskap inom vården med effektivare och mer skonsam behandling, ofta med äldre mer beprövade mediciner, är också förklaring, som initialt baktalades av WHO genom Big Pharmas långa tentakler.

Vad vaccinpass då gör för nytta beträffande spridning förstår jag inte? När fullt vaccinerade redan står för 11 % av dagens smittade enligt FHM.

https://www.friatider.se/190-fullvaccinerade-svenskar-har-dott-i-covid-19

I Frankrike pågår protester varje helg och SVT:s utsände journalist hävdade i Rapport den 28 augusti att hundratusentals fransmän som idogt protesterar varje helg endast utgör en liten minoritet…

Bildresultat för Lock down protest i Paris

Men det jag förstår är läkemedelsbolagens girighet, när spruta 3-4-5 nu planeras för nya virusvarianter som för friska människor sällan är dödliga och dessutom skall barn vaccineras för att skydda vuxna från smitta, oetiskt så det förslår. https://swebbtv.se/w/bb700672-6b1e-4760-8cdf-2d9b14c0b4b4

Jag förstår också hur globala NWO aktivister gnuggar händerna av förtjusning för denna övervakning av medborgare vilket är som handen i handsken för den fjärde industriella revolutionen, med fyrkantiga teknokrater i spetsen, där Amazon, Goggle och Facebooks ägare nu bestämmer över yttrandefriheten, som Tack för billig el till sina serverhallar, av landsförrädiska politiker. Okunniga och klåfingriga politiker är på sina håll euforiska för att få visa handlingskraft och beordrar polis att slå ner folkets protester.

Artikeln avslutas med;
”…….Med tanke på hur allvarliga de beslut som fattas kan vi inte bortse från möjligheten att hela ”vetenskapen” om COVID-19-nedstängningar har varit ett bedrägeri av en aldrig tidigare skådad proportion, medvetet utfärdat av det kinesiska kommunistpartiet och dess samarbetspartners för att utarma de nationer som genomförde det.
https://ccpgloballockdownfraud.medium.com/the-chinese-communist-partys-global-lockdown-fraud-88e1a7286c2b

Men frågan är varför WHO med politiker framställs så lättledda av Kina, de brukar i andra internationella frågor ha hög röstvolym, varför så påverkbara just om denna så kallade pandemi?

Är det en komplott från all världens oligarker, som vill härska över världens befolkning?
Här ligger en hund begraven.

4 tankar kring ”Lock Down och vetenskapligt bedrägeri om Covid-19?

 1. Jag tror inte att Kina medvetet spred smittan jag tror att det hela var en olyckshändelse dessutom är det min uppfattning genom att läst historia att USA och Kina arbetar”under cover” för att sprida ut sina jättelika kostnader för att producera sina biologiska stridsmedel. Vetenskapssamhället är ett litet samhälle för sig

  1. Våtmarknad och fladdermusteorin är nog passé. En ”olyckshändelse” på ett laboratorium, där både Kina och USA var inblandade, är nog mer troligt. Den globala finanseliten med alla ”Big” såg det nog som ett gyllene tillfälle att få kontroll över folket med rädsla och sedan vaccinpass, som ger överstatligheten mera vind i seglen.

 2. På Worldometer finner man t. ex. följande uppgifter. 30/8-2021

  Land ant smittade ant döda ant döda per 1 milj inv
  USA 39665515 654689 1965
  Kina 94842 4636 3
  Taiwan 15991 834 35
  Japan 1454364 15946 127
  Sverige 1123413 14664 1440
  Norge 157040 814 149
  Peru 2148419 198167 5915

  Taiwan som omedelbart stängdes ned när smittan kom till kännedom hade enormt låg smitta länge. Låg bättre till än Kina till en början. Taiwans Vice PM är epedemiolog. Sedan fick deltavarianten spridning. Somliga Worldometers uppgifter förefaller overkliga.
  Hur många spadar behövs det och vilka skall gräva? Var skall resultaten redovisas? WHO? FN?
  Ursäkta att jag är frågvis.

 3. Äntligen börjar det komma fram lite alternativa sanningar, men det lär väl dröja innan vi kan läsa eller höra något liknande i våra statsfinansierade medier.

Kommentarer är stängda.