MP:s visioner leder till katastrof

Hanif Bali✔@hanifbali den 20 augusti 2021;

MP:s plan är alltså att vi ska bygga hus i trä, som är dyrare, för klimatets skull, men vi ska också hugga ner färre träd, för miljöns skull, och vi ska samtidigt fylla på med en abnorm befolkningstillväxt av kapitalsvaga analfabeter med en benägenhet att föda många barn?

Att jorden knäar under befolkningstrycket är inget som dessa miljöfundamentalister bryr sig om. De måste få in fler migranter som tackar för bidragen genom att rösta rätt som imamen befaller. Fd. kulturminister Alice Bah Kuhnke gödslade Muslimska Brödraskapet med mångmiljoner som tack för draghjälpen till sin politiska karriär, ännu lever hon glada dagar som parlamentariker i Bryssel.

Om krångliga miljötillstånd, stoppade investeringar, hotat dricksvatten och sluta tro att din bil är en miljöbil, pga regeringens skiftande miljöbilsdefinitioner skriver Ledarsidorna och Tidningen Näringslivet den 23-24 augusti..

Den 10 augusti utlovade miljöminister Per Bolund en säkring av söt- och dricksvattenresurserna i hela landet. Ett löfte som kommer bli svårt att leva upp till då hans eget parti drivit fram en situation där upp till 2 000 dammar och sötvattentäkter nu står inför att behöva rivas.….” https://ledarsidorna.se/2021/08/miljopartiets-politik-hotar-sotvattentillgangen-i-hela-landet/

Problemet med krångliga och utdragna tillståndsprocesser är nu så stort att Sverige har blivit ett avskräckande exempel, varnar experter. Vi måste agera innan det är försent, säger professorn Per Weihed till TN. https://www.tn.se/naringsliv/forskare-darfor-rasar-investeringarna-i-sverige/

Men sådana petitesser är inget som en miljöpartist bryr sig om.

Bildresultat för Märta Stenevi och Per Bylund
Bildkälla: SvD

Och som förväntat lyckades MP åter förhala beslutet om kärnavfall, efter årtionden av förhandlingar, utredningar och löfte till aktuella kommuner, att frågan skall behandlas som en helhet, eftersom Löfven inte vill bråka. Trots att frågan är grundligt utredd och plats för slutförvaring finns så tjatar Per Bolund att frågan skall utredas vidare, eftersom han lyckades få regeringen att dela upp besluten. Nu filar C, L, KD på en anmälan till KU. En demokratiskt härdsmälta konstaterar SD med Åkesson.
Att landets elförsörjning, industri och jobb står på spel bekymrar inte en renlärig miljöfundamentalist.

https://www.friatider.se/norrlandskommun-forlorade-2000-jobb-pa-elbrist

Ps. Undrar om regeringen har något att göra med pågående massiv spamattack? Kanske ett Tack från nätjättarna för billig el till deras serverhallar? Ds.

7 tankar kring ”MP:s visioner leder till katastrof

 1. Idag är det c:a 50 % som inte blir godkända från årskurs nio och/eller gymnasiet. Dessa siffror stiger ständigt. Konsekvensen av detta blir väl i framtiden att INGEN utan kapitalets barn i deras s.k. ”privatskolor” kommer bli de enda som ”kan” bli godkända till högre utbildningar. Resten kommer INTE ha någon form av arbetsmarknadsutbildning. Det sociala kriget/avståndet inne i klassrummen, på skolgården, fritiden etc. kommer till slut leda till ett utarmat samhälle, där djungelns lag råder. Delas inte eleverna upp efter de som vill och de som INTE vill studera, då har Vi en kommande tickande samhällsbomb som heter duga. Svenska medborgare: Kom alltid ihåg VILKA svenskar som medverkat i det kommande förfallet av Sverige. Glöm aldrig vilka dom är/var, oavsett vilka framtida ursäkter man än kommer att ta till med? FUNGERAR INTE UTBILDNINGSVÄSENDET, DÅ KOMMER VÄL SAMÄLLET INTE HELLER ATT KUNNA ÖVERLEVA.

  1. När jag gick i folkskola på 1950-talet var det färre än häften som kom in i realskolan, färre än de som nu går till gymnasiet.
   Många fortsatte i yrkesskola. Så gjorde en av min kompisar och han blev VD för ett ganska stort teknikföretag.

   Ibland funderar jag på utbildningen förr och nu. På min tid var det viktigt med grammatiskt rätt språkkunskap. Min son hade ingen svensk grammatikundervisning i gymnasiet (!) men talar nu flytande engelska. J

   Har frågat ungdomar om de vet skillnad på adjektiv och adverb så de vet när de skall säga rapid eller rapidly.
   – Nä, sånt bryr vi oss inte om. Det går bra ändå och de flesta funderar inte på det, inte andra svenskar i alla fall och man blir förstådd utomlands. Jag hade fått fem minuspoäng och ca 30 var max för godkänt.
   I svenska fick vi skilja på växt och vuxit. Undrar hur många minus jag fått om om skrivit en uppsats med orden sånnahära och vart e du?

   1. Visst var det så och till gymnasiet var det bara några få, som avslutades med censorer från huvudstaden med bakdörr för de som inte klarade av det.
    Nu får ungar räkna fel, att rätta innebär kränkning och kan förstöra kunskapslusten, enligt ny pedagogik. Läxor kan också betraktas som kränkning, tänker på mig själv som var ganska trög och fick plugga läxor i timmar för att klara av det, när ett fattigt arbetarhem satte sina ungar i skola. Men till slut trillade poletten ner och betygen blev bra. Det viktigaste flickor sa mor är att Ni kan försörja er själva.

 2. Ingressen till artikeln ovan sammanfattar läget bra.

  Statsministern har sagt att det är viktigt att våra ungdomar utbildar sig för att det är med hög teknologi vi bygger välstånd. Samtidigt som landet har stor arbetslöshet har företag svårt att finna kompetent arbetskraft. Trots det tar regeringen in fler lågutbildade för att få röster från bidragsbehövande. Den backas upp av en utbyggd skattefinansierad välgörenhetsindustri och av vänstermedia.
  Partiet går före landets väl. Medelklassen betalar med ständigt högre skatter.

  Partipolitiken fungerar inte. Politiker i partier har blivit skrån som gynnar sig själva med välbetalda reträttplatser i förvaltningar.
  Sverige bör gå över till personval.

  1. När skall regeringens väljare inse att Löfvens parti ”går före landets väl” och att ”partipolitiken inte fungerar.” Personval är än så länge det bästa, men när muslimer kommer i majoritet, kanske regeringens väljargrupper äntligen inser att det är försent att rädda landet. Anpassningen till sharialag har redan påbörjats under täckmantel att bejaka olikheter (ej åsikter från klarsynta) och fritt spelrum fick migranter med prop 1997/98:16 där assimilering skulle vara frivilligt och rätten till sin egen kultur och traditioner fastslogs. Vilket Löfvens röstboskap i förorten följt med besked.

Kommentarer är stängda.