Klimatet och Covid-19 är fin fina grejer för att hålla folket i schack

Olle Ljungbeck tar i detta inlägg hand om klimatet.

Han belyser väl hur jordens klimatförändringar har skett i cykler sedan dess tillblivelse efter The Big Bang. Han ger också förslag effektiva åtgärder, som minskad befolkning genom födelsekontroll och öka bosättningar på högt belägna områden som kommer att ligga under vatten. Skillnaden i sunt omdöme och kunskap är stor mot dagens DN reportage om ärkeängeln Greta, som nu kommit ut i en bok.

Covid-19 med variationer och vaccinhysterin får vänta till ett eget inlägg framöver. Jag är så innerligt trött på denna masshysteri. För makthavarna med media ha ren helig allians att avleda folkets uppmärksamhet från den destruktiva migrationspolitiken.

https://ledarsidorna.se/2021/08/makt-och-media-i-ett-konstruerat-samforstand/

———————————————————————————-

”Jorden har i årmiljoner haft cykler av återkommande värme- och köldperioder. Det har den haft och kommer att ha människans agerande förutan. Den utveckling vi har att vänta oss de närmaste hundra åren är en ny värmeperiod som vi haft ett flertal av långt innan människan fanns. Oavsett hur mycket vi begränsar koldioxid- och andra utsläpp orsakade av människan kommer det inte att påverka eller hindra den kommande värmeperioden.

Som en parentes kan man fråga sig vad klimatexperter  vet om klimatet när de uttalar sig på följande sätt. ”Detta är den varmaste perioden på 100 – tusen år”

Självklart är det så.

Vi har ju mig veterligt haft en istid under mer än hundratusen år om vi går längre tillbaka än ca 15 – tusen år. Den nuvarande värmeperioden kommer med största sannolikhet att avlösas av en ny is-tid om 100-1000 år. Som i sin tur kommer att avlösas av en ny värmeperiod sannolikt efter en 100 tusenårig istid.

Därefter får vi sannolikt en likartad värmeperiod som den vi haft ide senaste 10-15000 åren.

De stora problemen under den kommande värmetiden såväl som istiden kommer att vara överbefolkningen eftersom de beboeliga och användningsbara områdena på grund av världshavens höjning och världens överbefolkning inte kommer att vara tillräckliga.

Jordens befolkning skulle kanske behöva minska till högst 3 miljarder. Detta kommer självklart att leda till krig m m med medveten strävan att minska jordens befolkning.

Självklart är det därför viktigare att nu medvetet gå in för att sänka födelsetalet i alla länder i stället för att tro att en minskning av koldioxidutsläpp etc skulle kunna rädda oss.

Vi bör också undersöka beboeligheten på mer högtbelägna områden eftersom stora delar av de låglänta områdena kommer att ligga under vatten. Det jag skissar här är ju inget nytt. Det har skett ett flertal gånger under jordenshistoria. De härskande djurarterna såväl som växtarterna har gått under men nya har kommit i stället för de utrotade arterna.

Människan är väl den enda arten som har möjlighet att i motsats till tidigare arter överleva förändringar i klimat och jordens beboeliga yta. Men sannolikt kommer antalet människor på jorden att behöva minska enormt. Vi är inne på alldeles fel väg när vi tror att vi kan påverka klimatutvecklingen i någon riktning. Det kan vi inte. Och man måste fråga sig hur man kan tro att en liten flicka som inte har genomgått grundskolan en gång, kan sitta inne med kunskap om vad vi skall göra för att vända klimatet så att människan kan överleva.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

———————————————————————————————————

”Rockefeller – en klimatsmart historia” av Jacob Nordangård rekommenderas varmt.

Rockefeller : en klimatsmart historia (inbunden)

”Detta är en rafflande och paradoxal historia om hur en av världens mäktigaste finans- och oljefamiljer finansierat miljö- och klimatforskning sedan 1950-talet och medverkat till att utforma klimatpolitiska åtgärder sedan 1980-talet.
Rockefellerfamiljens långvariga kamp mot klimathotet innehåller inslag av sofistikerade propagandatekniker, futuristiska framtidsvisioner, nyandlig filosofi samt en dröm om en perfekt utopisk värld där evolutionen står under människans kontroll (Människa 2.0).
Denna dröm och lösning kan dock få svåra konsekvenser för mänsklighetens överlevnad som släkte. Rockefeller Foundations uttalade mission att ”främja mänsklighetens välbefinnande över hela världen” har en mörk baksida.” Bokus.com.

Det handlar om att öka välbefinnandet för ett fåtal och minska det för flertalet; folket. Eftersom nationen är förutsättning för demokrati, så måste den bort. Rädsla är det bästa medlet för att förblinda och kuva ett folk.

EU:s regelkrångel och obefintliga konsekvensanalys, straffar industrijätte för minskade utsläpp. Att straffa dem som arbetar och gör rätt för sig är dagens ideologi hos makthavare. De tvingas försörja och belöna de som inte gör det.

https://www.tn.se/regelkranglet/

Och till sist tala är silver men tiga är guld det borde Luleåpolitikern  Ingrid Vesterlund (C) förstå, när hon kallade FN:s klimatrapport för vad det är; skrämselpropaganda och Fake News! Då är det bara att avgå.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/luleapolitiker-avgar-efter-utspel-kallade-fn-s-klimatrapport-for-fake-news

En tanke kring ”Klimatet och Covid-19 är fin fina grejer för att hålla folket i schack

  1. Tala är silver och tiga är guld. Jag tänker också på Trump versus Biden. Minns även en centerpartist som sa vi är neutrala men vi vet var vi står- O:P? tvingade ut honom. Det finns vissa delar i politiken som inte är så smakliga för en alltför känslig person-som en miljöskadad man man yttrade- Verkligheten? -Det får vi förhandla om

Kommentarer är stängda.