Värdlandets ansvar tar aldrig slut och migranternas får aldrig börja

Birgitta Sparf skrev på Facebook den 28 juli.

”VÅRT ANSVAR TAR ALDRIG SLUT
Med massinvandringen har vi fått många nya samhällsproblem att åtgärda. Jag behöver inte räkna upp dem alla men ger ett litet axplock. Vi har fått en utbredd arbetslöshet bland nyanlända, låg utbildningsnivå och analfabetism. Gängkriminaliteten har exploderat och vi tillhör nu ett av Europas mest drabbade länder när det gäller upplopp, bilbränder, rån, våldtäkter, dödsskjutningar och bombdåd, här kallat stök och explosioner av våra polisledningar och medier…..”

BS tar upp den importerade hederskulturen och konstaterar att tar man in Mellanöstern så får man Mellanöstern i Sverige. Att förneka samhällsförändringen blev initialt räddningen för politiker, feminister och media. Efter hand fick dessa skrupellösa landsförrädare fram att allt av förortens elände orsakades av svenskarnas strukturella rasism. ”…Om vi alla blundade riktigt hårt så skulle den nog hederskulturen försvinna av sig självt. Ut ur sinne, ut ur minne.…”

Bildresultat för hederskultur
Bildkälla: SR.

Enligt uppgifter från forskare 2017 såg det ut ungefär så här:

”I Sverige skulle det innebära att nära 240 000 unga lever under hedersförtryck. Då räknas inte de fall in där den unga har en utlandsfödd förälder eller där båda föräldrarna är födda i Sverige. Hedersförtryckta i kristna svenska församlingar eller vuxna ingår inte heller. En bråkdel fångas upp av rättsväsendet.”

När semesterresorna för unga invandrarflickor nu tar fart igen, så tjatar Morgan med samma nötta och verkningslösa förslag på åtgärder. Det är vi, samhället med kommunerna som måste göra mer. Att upprätthållarna av hederskulturen skulle upphöra med denna medeltida sedvänja nämns aldrig. Ordet utvisning är tabubelagt och portat i hjärnkontoret, mänskliga rättigheter står sig slätt mot regeringens behov av röster.

”….Nyspråket florerar. ”Samhällsproblem” har blivit till ”utmaningar” och ”förebyggande arbete” har blivit till en omskrivning av ”vi har inte en jävla aning om vad vi ska göra men förebyggande arbete låter tjusigt och bra!”…//Vårt ansvar som skattebetalare för den farliga samhällsutvecklingen växer för varje år, månad, dag,  timme och minut. Vi försöker gång på gång rösta bort direkt samhällsfarliga politiker utan att lyckas. Ändå tycks vårt ansvar aldrig ta slut.

Och invandrarnas ansvar för sina egna handlingar får aldrig börja.

P1 Morgon:
https://sverigesradio.se/artikel/antalet-tvangsbortforda-personer-i-hedersrelaterade-avseenden-okar-under-sommaren

Från Expressen 2017:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/knnm9/forskare-240-000-unga-i-sverige-kan-vara-drabbade

Gunnar Sandelin om Sveriges demografiska förändring:
https://kvartal.se/artiklar/17383/


8 tankar kring ”Värdlandets ansvar tar aldrig slut och migranternas får aldrig börja

 1. När blir vi ”likasinnade”? Förr eller senare måste ”VI” sätta stopp för denna samhällsutveckling. Risken är att vi ett godhjärtat folk måste inse att VI kan inte vara godhjärtade längre. Måste vi förlora våra själar, för att få bort den ”Importerade Kriminaliteten”?

  1. Vänsterliberalerna med Löfven i spetsen slåss för importerade röster och folket mot importerad kriminalitet!

 2. Ambassaderna i Kabul – Norge och Danmark stänger – Sveriges ambassad ska vara öppen så länge som möjligt enl. utrikesminister A.Linde – varför ?
  – min tanke är att det handlar om att den humanitära stormakten ska kunna bistå och serva hugade migranter till det förlovade landet i norr – vad tror ni ?
  Extra risktillägg för personalen eller ?

 3. Många politiker förstår inte (vill inte förstå) vad de ställt till med. Att förstöra ett fint land. Till vilken nytta? Till vilka kostnader? De måste ständigt pressas, upplysas och officiellt stå till svars inför skattebetalarna. Komma hit utan identitetshandlingar och bli försörjd. Totalt vansinne och ansvarslöst. Inför valet 2022 måste vi göra allt för att få bort den politiska och mediala fosterlandsfientliga ohyran.

 4. Låg utbildning och analfabetism är perfekta förutsättningar för bidragsberoende vänsterväljare. De är förutsättning för att Socialdemokraterna skall regera och kunna tillsätta viktiga och välavlönade poster i myndigheter. S sätter partiet före landets bästa.

  Brottslingar har ofta vänstersympatier. Rättssystemet har anpassats för dem. Rättvisan värnar mer om brottslingar än om offren. Fängelsekunderna har övervägande utländska namn.

  Svenskt rättsystem styrs nu i hög rad av vänsterfeministiskt nätverk Hilda och Ruben. Rättsvisan har i visa fall olika lagar för ursvenskar och invandrare till förmån för de senare.

  1. https://www.advokatsamfundet.se/hilda/om-hilda/
   ”En grupp rånare omringade en pojke en oktoberkväll och tvingade honom att lämna över sina skor. Men nu frias rånarna av hovrätten, som inte anser att att det rör sig om ett rån eftersom pojken gav ifrån sig skorna innan situationen blivit tillräckligt ”hotfull”….” https://www.friatider.se/pojke-lamnade-over-sina-skor-frivilligt-ranarna-frias
   Dag ut och dag in blir förövare friade för grova brott, inget motstånd, våldet inte tillräckligt. Hilda och Ruben ökar sin förmögenhet genom att försvara dessa bastarder, som vi tvingas att försörja.

 5. Temat är så roligt återgivet i Katerina Janouchs senaste bok ”Helt oacceptabelt”, utgiven 2021.

 6. Från min syster;
  Läst din blogg i dag och undrar bara, vår så kallade feministiska regering med sitt mantra allas lika värde , vem gäller det för? Vad jag kan se gäller det bara för dem själva.

Kommentarer är stängda.