Pandemiöverdrifterna sätter både grundlag och sans och vett ur spel

Det pågår en kamp mellan systemmedia och alternativen. De förstnämnda redovisar antalet smittade med nya varianter av Covid-19 viruset, medan alternativ media redovisar få dödsfall och avslöjar hysterins ihåligheter.

Det paradoxsala är att smittan ökar mest i de länder där flest är vaccinerade, men trots detta skall nya sprutor till med fortsatta och restriktioner, som låser fast samhället i ett skruvstäd.

Min misstanke är att Big Pharmas girighet delas av bankerna som gör miljardvinster, när de låter sedelpressarna gå varma för alla staters stödpaket, som därefter kräver ränta när lånen skall betalas tillbaka. Men den största vinsten är att medborgare blir spaka och tyr sig till sina makthavare i Stockholmssyndromets anda.

Nu skall barn och tonåringar vaccineras utan föräldrars samtycke och Big Pharma räknar sedelbuntarna med mångmiljarder. Spruta 3-4-5 är planerade och denna evighetsmaskin har skapat ett ymnighetshorn, som folket tvingas att betala, för att de likt en fårskock föses närmare NWO. Tystnad och fattigdom hör ihop, med undantag av migranter och islamister.

I newsvoice.se finns mängder av artiklar om denna hysteri kring Covid-19.

https://newsvoice.se/2021/08/advokat-hawaii-grupptalan-covidvacciner/

Trots detta saknar jag mer ingående beskrivning av vilka krafter som ligger bakom. Systemmedia skriker sig fortfarande hesa över Donald Trumps anklagelser om valfusk, som gjorde halvt senile Joe Biden till president med Kamala Harris bakom med hennes fäbless för global socialism. Samma förnekelse ägde rum hos media som vid anklagelser om valfusk, när rykten gick om virus läckage från ett lab i Wuham, virussmittan kom enbart från våtmarknad med fladdermöss, punkt slut. Nu har tom WHO börjat tvivla.

https://www.svd.se/desperat-who-efter-uppgifter-om-labblacka

Alltid samma förlopp, protester, förnekelse, konspiration, fler bevis och till sist motvillig omsvängning under galgen, med Estonias mörkläggning i minne. Anders Kompass som fick sparken för att han talade sanning om FN soldaters övergrepp i Kongo, gamla EU kommission som fick avgå pga korruption och nepotism osv.

I den alternativa mängden väljer jag Nya Dagbladet med Markus Anderssons artikel ”Svenska dödsfall “med” covid-19 nästan upphört – ändå fortsätter massvaccinationerna” från den 13 augusti.

Inga svenska dödsfall med covid-19 har registrerats det senaste dygnet. Bara tre personer har dött under hela månaden. Ändå fortsätter den riskfyllda massvaccinationskampanjen runt om i landet i oförminskad takt.

Enligt Folkhälsomyndighetens statistik har totalt 14 658 personer dött med covid-19 i Sverige. Bara en bråkdel av dessa har dött på grund av covid-19 som dödsorsak.

De flesta har endast visat positivt på ett av de starkt ifrågasatta PCR-testerna medan de samtidigt avlidit inom 30 dagar utan nödvändig koppling till till sjukdomen, vilket alltså inkluderar dödsfall genom helt andra sjukdomar och orsaker såsom ålder, trafikolyckor etc. En stor andel av de svenskar som räknats in i dödsstatistiken har varit helt symtomfria från covid-19.

Under lång tid rapporterade svenska medier felaktigt antalet döda “med” covid-19 som döda “i” covid-19 vilket kraftigt vilseleder uppfattningen om sjukdomens dödlighet och tros ha bidragit till alarmism och spätt på hysterin om massvaccination som enda lösning på problemet.

Under augusti månad har endast tre personer registrerats döda med covid-19. Trots det fortsätter den riskfyllda massvaccinationsprogrammet. 6 639 319 har vaccinerats med minst en dos. Det motsvarar 81,1 procent av den vuxna befolkningen. 58,5 procent har vaccinerats med två doser.

I själva verket har covid-19 en dödlighet som inte ligger långt ifrån den årliga säsongsinfluensan. Samtidigt har de experimentella och nödgodkända vaccinerna visat sig orsaka mycket allvarliga biverkningar och skador i en omfattning som inte kan betraktas som ringa. Hundratals svenskar misstänks redan ha dött efter injektion av covidvaccinet enligt Läkemedelsverket.

Flera kända profiler såsom den profilerade virologen Dr. Robert Malone, mRNA-vaccinets upphovsman, har på senare varnat för allvarliga konsekvenser och att den nuvarande massvaccinationsstrategin som enligt honom bygger på ”dålig vetenskap” och ”nästan garanterat gör mer skada än nytta” omedelbart borde avbrytas.”

Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

————————————————————————————————–

Här är två artiklar från GP 11/8 och SvD 14/8 om tystnadskulturen i Göteborgs stad. Undrar om Löfven åter skall utbrista, det är inte acceptabelt, men då borde han inse att han själv inte är acceptabel för att styra landet.

6 tankar kring ”Pandemiöverdrifterna sätter både grundlag och sans och vett ur spel

 1. Nyheter om Indiens framgångar mot delta-varianten borde vara allmänt kända men har stoppats av medias blackout. Wikipedia får inte publicera den senaste metaanalysen på ivermektin författad av Dr. Andrew Hill.

  YouTube och Wikipedia anser båda att ivermektin för covid är kätteri.
  https://www.vaken.se/medias-blackout-av-ivermektin/

  Dessutom är det inte tillåtet att säga något om http://www.ivmmeta.com som visar de 61 studierna som omfattar 23 000 patienter som avslöjar upp till en 96% minskning av dödsfall [profylax] med ivermektin.

  Vi är i händerna på en samling psykopater som inte vill oss väl.

   1. Mer på samma tema
    https://www.frihetsverige.se/grafenoxid-magnetism-och-mindcontrol/

    I videon sätter Amazing Polly samman de flesta “konstiga” pusselbitar som dykt upp nu i sommar och som inte minst rör experimentinjektionerna som innehåller grafenoxid. Hon har sökt bland de senaste tio årens forskning hur man med AIoch med magnetiska fält utifrån kan styra grafenoxidets position i kroppen. Kan man det så kan man också påverka människans känslotillstånd och också framkalla känslor som rädsla

    1. Tack för viktig upplysning!
     Fick först slå upp att genocide betyder folkmord; ”avsiktligt dödande av ett stort antal människor från en viss nation eller etnisk grupp i syfte att förstöra den nationen eller gruppen. Covid pandemin är ”en kampanj för folkmord”!!! Alltså ytterligare ett medel för att snabbt förverkliga NWO.

     https://newsvoice.se/2021/07/karen-kingston-covidvaccinerna-grafenoxid/
     ”COVIDVACCIN. Reportern Stew Peters intervjuade (nedan) Karen Kingston som är fd Pfizer-anställd. Hon bekräftar att det bortom alla tvivel finns grafenoxid i covidvacciner och att vaccintillverkarna utelämnat ingrediensen för att de vet att ämnet är giftigt och för att det har kraftfulla egenskaper…./Kingston säger att bakom hela agendan med covidvacciner finns en tydlig grupp av företagsmiljardärer som samverkar intimt med vaccintillverkare, företag i Kina och organisationer som WHO. Hon kallar mRNA-vaccinerna och covidagendan, något motvilligt, för biovapen som en del av en välplanerad genocide…./Hon säger att hela covidkrisen är djupt manipulerad vilket gör det svårt för de flesta att förstå syftet med massvaccinationerna i världen….”
     Ett övergrepp på mänskligheten?

 2. Dessutom verkar det finnas medecin som hjälper men som inte skall användas av någon anledning, läs Lars Berns blogg anthropocene från igår.

Kommentarer är stängda.