Sveriges förändring- ett land mot kollaps

Av Jan Ivarson, politiskt obunden

Sänt till:  Bohusläningen, Lysekilsposten och Harriets Larssons Utanför åsiktskorridoren den 5 aug 2021

Sveriges förändring

Många undrar vad som hänt med Sverige de senaste årtiondena. De menar att landet blivit sämre och otryggt.

Vänstern och liberala ville ha fler röster. Då behövdes fler fattiga att försörja. De blev färre i takt med ökat välstånd och behövde därför fyllas på med invandring för partiernas bästa. Fattiga och lågutbildade röstar främst på vänsterpartier. Kring ökat antal invånare med försörjningsbehov byggdes kluster av tolkar, hemspråkslärare, socialarbetare, jurister och vårdföretag. Till det kom behov i vården, säkerhetsbranschen och rättsväsendet. Lagar och bidrag anpassades för nysvenskar och är i vissa fall bättre än för urbefolkningen.

Invandring – en plusaffär för samhället | SVT Nyheter ??? Vars lögn inte blir sann för att den upprepas,
likt en Bagdad Bob

Migrationsindustrin lever av medelklassens ständigt ökande skatter och avgifter. När levnadskostnaderna stiger ökar försörjningsstöden för nysvenskar i motsvarande grad, men inte pensionerna för svenskar som betalat livslångt för dem. Pensionerade svenskar får det sämre ju äldre de blir. Yngre svenskar kommer få sämre pensioner än de nuvarande. Det är resultat av hur svenskar har röstat.

Vänsterliberala gör sitt bästa för att övertyga om svenskars skyldighet att ta hand om hela världens fattiga. De talar inte om att dessa är fattiga på grund av deras värderingar, eller att det är konflikter i andra länder genom korruption och klanstrukturer. Fattigdom skapas med korruption och låg utbildning, ofta med rötter i religion. Fattiga utlänningar tar med sig sina värderingar till Sverige som varje år blir mer likt länder migranterna kommer från. Det är motsats till den sorts integration som våra politiker talat om, att invandrare på sikt blir som svenskar. Istället tar invandrare över områden som svenskar finner för gott att lämna om de kan.

Svenskars skatter och naturresurser kommer i ökande grad att gå till försörjning av ökad befolkning med utländska rötter. Samtidigt arbetar miljövänstern för att begränsa användning av landets resurser, som kalkbrytning för cement. EU får miljardbidrag av svenska staten och EU vill begränsa Sveriges vattenkraft och skogsbruk. Miljöfolket har bitit sig i svansen, för det blir svårt att anlägga gigantiska fundament till subventionerade vindkraftverk utan betong.

Dessutom saknas resurser att ta bort fundamenten sedan vindsnurrorna tjänat ut. Kyrkogårdar får upprättas för uttjänta vindkraftsvingar som inte kan destrueras. Vindkraftverk som ägts av konkursade företag kan bli markägares problem. Fundamenten kommer sticka upp som bergstoppar ur havsbottnar och jordbruksmark för framtida generationer.

Jan Ivarson”

——————————————————————————–

Sveriges förändring är en nation som begår självmord.

Ett av de mest moderna, inkluderande och välkomnande länderna i Europa kollapsar på grund av statlig mångkultur och massinvandring………..År 2050 kan upp till 30 procent av invånarna i Sverige vara islamiska, enligt en rapport från American Pew Forum.
Och då blir dess flagga svart.”

Skriver Giulio Meotti, italiensk journalist  och författare.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/311264

4 tankar kring ”Sveriges förändring- ett land mot kollaps

 1. Efter gårdagens IPCC-rapport kommer utrymmet i MSM att präglas av denna larm-rapport som MSM nu har att förvalta på mesta dramatiska sätt —
  när frågor som nedan länkar handlar om borde i den bästa av världar uppmärksammas på minst likvärdigt sätt.
  Covid-19 ? — EMF -strålningen — moskébyggen i vårt land.

  https://www.globalresearch.ca/does-the-virus-exist-the-sars-cov-2-has-not-been-isolated-biggest-fraud-in-medical-history/5752066

  https://newsvoice.se/2021/08/associate-professor-olle-johansson-artificial-electromagnetic-fields-future/

  https://exakt24.se/%e2%80%bc%ef%b8%8f%f0%9f%95%8c-turkiet-finansierar-ny-islamistmoske-i-goteborg/

  1. Citat från https://www.globalresearch.ca/does-the-virus-exist-the-sars-cov-2-has-not-been-isolated-biggest-fraud-in-medical-history/5752066
   ”Det finns en serie av rena lögner och påhitt som används för att motivera långtgående politiska beslut som under de senaste 18 månaderna bokstavligen förstör människors liv världen över.
   ”Falsk vetenskap” används för att motivera internering, social distansering, ansiktsmask, förbud mot sociala sammankomster, kultur- och sportevenemang, nedläggning av ekonomisk aktivitet, som alla upprätthålls som ett sätt att upphäva ”mördarviruset”.
   Vem är detta ”Killer Virus” som har personifierats av både media och våra regeringar, ansvarat för att utlösa ekonomiskt och socialt kaos världen över?…”

 2. För att dölja en politisk kollaps, talar PK bara om en förestående naturens kollaps.

  1. SVT drar sina timmerstockar till klimatalarmisterna. I lördags repris på Greta;s ”Lyssna inte på mig” (underförstått bara på Rockefellers klimatsmarta forskare) kanske repris för att vi följde hennes råd. Sedan kör SVT2 den 12 aug en amerikansk serie ”Tänk om” med reklam för NWO, samt ”Planet under press” så vi riktigt skall förstå vilket syndigt leverna vi ägnar oss åt. Systemmedia orkar jag inte inte ens nämna, med deras tårögda flyktingreportage.
   Jan Ivarson har väl fångat Sveriges förändring med dess orsaker.

Kommentarer är stängda.