Den globala statskuppens kriminella aktörer är filantroper för egen vinning

Dag ut och dag in fortsätter den globala statskuppen i det tysta, det viktigaste för dessa omåttligt rika och globala kuppmakare är att få folket med sig, inte mot sig.

Rockefeller dynastin med sina stormrika bröder har ledartröjan med alla deras förgreningar i stiftelser, organisationer, FN och EU som bildar ett solitt partnerskap för främst egen vinning. Politiker har sålt ut sitt folk och tvingat in oss i den globala fållan.

Pandemin kom eller skapades för att få aningslösa medborgare in i fållan, där våra friheter och rättigheter smulas sönder under sken av att det är för allas bästa.
Förutsättning för världsherravälde är en fiende som kan skapa rädsla och samtidigt ge offentliga godhetspoäng.

Klimatet, Covid-19 med mutationer och högerextrema nationalister är hoten som måste elimineras för att världen skall kunna styras av ett fåtal maktgalna teknokrater, som ser nationerna och våra demokratiska rättigheter som det största hotet.

Därför skall vi kartläggas in i minsta cell med den nya teknikens hjälp. Vaccinpass är bara början enligt den fjärde industriella revolutionens principer. Fortsättning följer, när de 17 globala målen från Agenda 2030 har implementerats. Där Rockefeller dynastin med sina stormrika filantroper ser nya och lukrativa affärsmöjligheter.

Bildresultat för agenda 2030 globala 17 mål
Glädjescener när Löfven med sin regering under 2015 sade högljutt ja till Agenda 2030, som ger hållbara fördelar till den politiska eliten, som säljer ut sitt folk.

Systemmedia hjälper glatt till, (eftersom deras globala ägare tillhör kuppmakarna) medan alternativen protesterar och kan stjälpa deras vision om hållbara mål för världen enligt deras Agenda 2030. Dess 17 mål med godhet och rättvisa åt alla är lika sanna som inskriptionen över ingången till Auschwitz; ”Arbeit macht frei”.

Citat från Jacob Nordangårds sista kapitel ”Rånet” i boken ”Den globala statskuppen”

”Förutom att kuppmakarna uppnår en total teknologisk kontroll över våra liv och gör det direkt eller indirekt obligatoriskt att vaccinera sig för att kunna ta del av ett anständigt liv så är det vi som får betala notan, Det är en del av det största rån som begåtts i mänsklighetens historia. Coronakrisen och dess föregångare klimathotet har skapat ett möjlighetsfönster som genast utnyttjades.
Detta utöver de mångmiljardbelopp vi redan rånats på årligen i forma av EU-avgifter, FN-bidrag, klimatfondmedel och otaliga andra projekt och organisationer finansierade med skattemedel….”

7 tankar kring ”Den globala statskuppens kriminella aktörer är filantroper för egen vinning

 1. ”vi inte kan ta hit de tolkar som hjälpt svenska militären i Afghanistan, regeringen kan inte blanda sig i frågan”! Varför kan inte vi det svenska folket kasta ut de ”onyttiga” politikerna? Till slut blir det väl bara ”dynghögar” i Riksdagen, fulla med gödsel i sina fickor..
  Vem betalade för de 9 000 Afghaner som landade i Sverige? Man hade ju INNAN dessa kom fört på tal om att vi skulle ta hand om dessa tolkar. De fick nej medan ”armadan” på 9 000 Afghaner kom och landade på ett bräde! Med tanke på den gigantiska underjordiska ”militärbasen” i Sverige på 30 kubik ”miles” som färdigställdes i mitten av 90-talet, är denna djupa underjordiska militärbas till för att inkvartera ”hemliga militärer”? Eller ett gömställe för politiker tills dess att de fått ”sina” plastikoperationer utförda. 1 kubik miles är 1 609 meter i kvadrat.

  1. ”Något är ruttet i konungariket Danmark”, nej i Sverige, det borde varenda medborgare inse.

 2. Från min syster;
  Har du sett SvD i dag, Morgan Johansson påstår att vi inte kan ta hit de tolkar som hjälpt svenska militären i Afghanistan, regeringen kan inte blanda sig i frågan. Helt fel säger Fredrik Lindahl, chefsrådman på förvaltningsrätten i Malmö. Är det några som ska hit så är det väl dom. Hur står det till i huvudet på denna man?

 3. Makt , girighet och diverse mer eller mindre slutna odemokratiska globala sällskap (finansiärer) med möjliga förgreningar för påverkan och infiltrering. Investerings och skuldsättningsverksamhet. Oligarker. Bilderberg. Rockefeller (Trilaterala Komissionen, Standard Oil). Vanderbilt. Rothschild. Gates. Soros. Bezos. Musk. Facebook (Zuckerberg). Twitter. FN. EU. Big Pharma. Och många många fler. Plus allehanda politiker. Är det globaliseringen som är den största boven när det gäller miljöförstöring och överbefolkning?

 4. Man gör allt för att vilseleda medborgarna vilja och önskan om att TJÄNSTEMANNAANSVARET skall återinföras. Om vi accepterar att TJÄNSTEMANNAANSVARET ”inte” skall återinföras, då har vi även godkänt att det är tillåtligt med fri korruption bland politikerna/tjänstefolket. Svenska medborgare: Vill VI att politikerna skall erhålla immunitet mot korruption eller inte? Tänk efter om DU har eller kommer att rösta på partier som tillåter fortsatt korruption, eller inte!

  1. Ja, att kuva folket i rädsla är medlet för deras globala (giriga) lösningar på världens problem. Problem är för dessa giriga låtsasfilantroper nationalstaten med demokratiska val.

Kommentarer är stängda.