Morgan retweetar Annie Lööfs budskap

Undrar om hans eget och Annika Strandhälls twittrande inte räcker till ? För sköta sitt jobb gör han inte.

Carl Lindstrand skriver på Facebook;

”Självcenterpartiet är ett socialiststöttande parti utan ideologisk botten, tidigare protektionistiskt samt agrar- och värdekonservativt (ursprungligen med ren rasbiologi i sitt partiprogram) men som sedan 2011 lajvar liberalism utan att ha den minsta förståelse för klassiskt liberala principer (”cargokultliberaler” som Gür så träffande uttrycker det).

Som inte förstår vad som orsakar belastningar på samhället och dess resurser eller vad som skapar otrygghet för dess medborgare.

Som inte heller förstår vad som skapar förutsättningar för människor att leva i frihet och trygghet.

Och som givetvis inte har någon ”kraft” att ge någon (som om politiker hade ”kraft” att distribuera; vad är detta, Star Wars?)

… och som är ett parti vars partiledares twitterinlägg numera sprids av Morgan Johansson”.

————————————————————————————————-Centerns kraftgivning till massinvandring med klanmaffiornas kriminella gäng är utan motstycke i Svea Rikes Historia. Denna globala generositet har skett genom åderlåtning på etniska svenskar och dess välfärd.

Annie Lööf har till skillnad från Stefan Löfven Bilderbergsgruppens och Trilaterala kommissionens handlingsplan för förstörelse av nationalstaten i sitt knä. Hon väntar på en topptjänst inom NWO, som tack för sina politiska ogärningar.
Löfven är glad när han får åka med regeringsplanet ner till Bryssel och där få ryggdunk av Angela Merkel, när han glatt lovar att med råge ta emot kvotflyktingar. Att susa till FN gör också gott, där slänger han upp 8 miljarder extra till dess klimatfond, som Tack för att han fick öppna munnen.

https://www.expressen.se/nyheter/klimat/loftet-sverige-ska-ge-atta-miljarder-till-klimatfonden/

Lööf är otäckt slipad och kan gå över lik för att få sin (globalisternas) vilja fram medan Löfven är inte är lika smart och därför lätt manipuleras bort, men maktgalenskap är gemensamt för dessa båda, nationsfientliga politiker.

– Man göder de kriminella med bidrag, låter dem bygga sina parallellsamhällen. Sedan ger man dem inga straff, konstaterar polisen i intervjun och fortsätter “En vanlig Svensson får böter – men inte de gängkriminella”. https://katerinamagasin.se/intervju-med-polis-vi-arbetar-i-en-krigszon-utan-att-vara-rustade-for-krig/

11 tankar kring ”Morgan retweetar Annie Lööfs budskap

 1. Enligt uppgift får fängelsernas semestervikarier en ”utbildning” på två veckor innan de sätts i tjänst.

  1. Kanske därför de två vakterna hamnade i vaktrummet med kidnapparna? När de fick kebab så blev de fria. Fångarna tillämpade nog samma strategi som polisen, när de blev bjudna på pizza utanför fängelsemuren.

 2. Vänstern säger att långa fängelsestraff är en skola i nya brott.
  Ja, i vissa fall kan det stämma.
  Men samtidigt innebär inlåsningen att våldsmännen hindras från att mörda.

  1. Pizza och Kebab är polisens vapen mot brottslingar både i det fria och inom lås och bom. Betydligt billigare än fler poliser och nya fängelser.

 3. Annie Lööf är GRUNDFALSK. Knappast smart. Fullständigt opålitlig. Det hon sysslar med är lika genomskinligt som en obefintlig bikini. Hon sitter i sitt hörn. Att en sån odåga kan bli partiledare säger en hel del om partiet. Den floskelklonade kraftlöse och pratsamme Morgan Johansson får mycket sagt men lite gjort. Han är förbrukad. Om de kriminella gängen är kriminella varför skakar de inte galler. Idiotin är fullständig och mycket kostsam.

  1. Morgan för en mycket målmedveten politik.
   Han kan vara handlingskraftig och slug när det passar hans agenda.
   Det har vi sett många exempel på.
   Lika säker är han på att lägga oönskade förslag i malpåse i form av utredningar och andra trix.
   Morgan är väl påläst om de metoder som öststaterna nyttjade sig av för att dupera sin befolkning.
   En synnerligen obehaglig typ.

 4. Justitieminister Morgan Johansson hördes i gårdagens Aktuellt, där han debatterade med Moderaternas rättspolitiske talesperson. Ministern lät optimistisk om framtiden.
  Så, varför klagar vi? 🙂

  1. Både Annie Lööf och Morgan Johansson framkallar illamående hos mig. Karln står och tjatar om fler poliser och allt bra regeringen har gjort. Johan Forsell (M) upprepade ståndaktigt rättsväsendets förfall. Strängare straff, inlåsning, slopande om frigivning i förtid och straffrabatt faller ändå platt för kriminalvården saknar platser. Besparingar på alla fronter är nödvändigt för att den humanitära stormakten skall kunna fortsätta sin röstfjäskande politik och bereda välavlönade reträttplatser, när dessa nationsförstörare åker ut. Sedan står de och låtsas gråter, när barn skottskadas på öppen gata, över mord på en småbarnsmor och avrättning av en polis i tjänst. Rättsväsendet är värdegrundsförgiftat liksom ledningen för polis och försvar. Universitet och högskolor producerar röd ideologi istället för fakta.
   K-O Arnstberg har helt rätt när han säger att PK-ismen är ett mentalt virus, en religiös rörelse, känslotyranni, politisering för samhällets offentliga plattformar, där ”feel beats reel”.

Kommentarer är stängda.