När får svenskarna nog?

Sociala medier fylls av förbannade medborgare, efter senaste skjutningen. Denna gång var lekande barn i vägen. Även skribenter i statsmedia uttrycker sin frustration över regeringens handfallenhet.

Kanske de mest rabiata inom landets rödgröna sörja anser att det var en arbetsplatsolycka?

Nu borde SD, M och KD, kräva att lagrummet efter proposition 1997/ 98:16 avskaffas och ersätts av en ny lag för att få stanna i Sverige.

Om Sverige strikt följde internationella asylskäl, så skulle migrationen reduceras med > 90 %.

För de som uppfyller asylskälen skulle följande gälla:
Assimilering ett absolut krav för medborgarskap.

Migranters egen kultur, tradition, religion förbjuds om dess innehåll bryter mot svensk lag och regelverk. Följs inte detta då åker man ut, oavsett situationen i hemlandet.

En bit på vägen till dessa önskemål kommer från Jimmie Åkesson och Jonas Andersson i en debattartikel i SvD i dag, när landets gränser nu med den nya migrationslagen blir vidöppna, eftersom regeringen har ordnat sidospår som rundar internationella asylbestämmelser. Den humanitära stormakten tar nya tag.

https://www.svd.se/sd-satt-stopp-for-oppnare-granser

——————————————————————————————————–

Hans Thannerstig får sammanfatta läget med sitt inlägg på Facebook:

ON AND ON AND ON

1. Den socialdemokratiske statsministern vill ge landets barn ”ehh some kind of comfort”

2. Den socialdemokratiska pressen tror lösningen består i fler fritidsgårdar, sommarhus, nöjesfält, familjeveckor och högre skatt för att finansiera kalaset.

3. Små barn skjuts. Fem och sex år. https://www.expressen.se/tv/nyheter/expressen-pa-plats-blivit-stokigare-i-omradet-/

4. Regeringen blir förtvivlad och förbannad.

5. Igen. Och igen. Och igen. Och igen.

6. Ända tills vi röstar bort dem.

FOTNOT: Vidare hävdades att ett extraval riskerade att skapa kaos i landet. Frågan är dock vad man ska kalla det när polismän, tolvåriga flickor, pensionärer, mammor med spädbarn i famnen och nu förskole/lågstadiebarn kommit i vägen för kulor bara det senaste året och regeringen prioriterar strandskyddsfrågor och bygglovsregler?

”……När regeringens främsta säger att ”arbetet mot gängkriminaliteten måste fortsätta med oförminskad styrka”, är det dåliga nyheter för landets invånare och goda för de kriminella.…” Tove Livendahl i SvD den 19 juli. https://www.svd.se/med-defaitismen-som-ledstjarna

10 tankar kring ”När får svenskarna nog?

 1. Varför fick ja sidan 52,3 % vid folkomröstningen om EU-medlemskapet, medan ja sidan ”bara” fick 42,0 % i valet om vi skulle ha Euron! Då skillnaden är stor, då vill väl många få veta om EU valet var ”manipulerat”? Förmodligen ”trodde man” sedan att folket skulle haka på den EU trend man skapade, men där blev det visst STOPP! Eller hur, politiker (finns det inget annat namn på dem?).
  https://www.val.se/valresultat/folkomrostningar/euro-2003.html
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Folkomr%C3%B6stningen_om_EU-medlemskap_i_Sverige_1994

 2. Många svenskar får aldrig nog.
  Bidrag kan alltid höjas mer och ges till fler.

 3. Hm, jag måste korrigera mig lite. Det är inte bara vapen utan även narkotika och droger i alla former som flödade in när Alliansen styrde och ställde. Om någon så var det DE som orsakade den sedan då väl ”ingrodda” nya kriminaliteten, klaner, gäng och allt vad de kallar sig för.

  1. Men vi får inte glömma Carl Bildts ”den enda vägen går till Europa” dvs. EU med dess övergripande mantra ”Fri rörlighet.” Det var inte bara varor och tjänster som blev fria, utan de kriminella vars varor flödade över gränserna inklusive de själva.

 4. Vi kan ju inte rösta på ”Alliansen” eftersom det var de som öppnade portarna för asylströmmen. Dessutom var det DE som upplöste tullkontrollen vilket medförde ”fri passage” för den som har vapen!!! Vi har inga än så länge som VI kan rösta på, tyvärr är det så illa. Den politiska korruptionen kan snart beskådas i varje vrå. Måne det leda till partiers ”förfall”.

 5. Rättelse: Där blev tyvärr ett syftningsfel. Jag avser det övertygande i SAMTALET. Inte hos polisen.

 6. I SR P1 Morgon idag dryftades åtgärder för att skapa trygghet i exv Flemmingsberg.
  Har någon av er fått ut något konkret av samtalet med t.ex. polisen som låter övertygande?

  1. Varför kan inget parti uttrycka det enda rätta som AfS. Gruppen invandrare som vill ha asylstopp är ännu för liten, för att få genomslag.
   – Asylstopp
   – Återvandring
   – Swexit
   När glaset redan rinner över, då går det inte att hälla i mer.

Kommentarer är stängda.